ροή ειδήσεων

Αναβολή ζήτησε η Εθνική Τράπεζα για την Τράπεζα Ανατολής. Απούσα η Τράπεζα της Ελλάδος

Στην εκδίκαση μιας πολύ “απλής” υπόθεσης, όπως διατείνεται η Εθνική Τράπεζα, η νομική της ομάδα ζήτησε για μία ακόμη φορά αναβολή, επιλέγοντας να αποφύγει την κατ’ ουσία αντιπαράθεση για την υπόθεση. Είναι άκρως αντιφατικό το γεγονός ότι η...
επίσημη θέση της τράπεζας είναι πως δεν υπάρχει καν θέμα και ότι οι μετοχές της Τράπεζας Ανατολής δεν έχουν αξία, αλλά από την άλλη οι δικηγόροι της φροντίζουν να μην εμφανίζονται εκεί που είναι το πλέον σημαντικό, στις δικαστικές αίθουσες.

H πρόσφατη εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων επίδειξης εγγράφων είχε οριστεί για τις 20 Αυγούστου 2013. Σε αυτήν οι αιτούντες ζητούσαν να λάβουν αντίγραφα των ισολογισμών και των υπολοίπων εγγράφων της ειδικής εκκαθάρισης της Τράπεζας Ανατολής που θα έπρεπε να έχουν δημοσιευτεί στον Ελληνικό και ξένο Τύπο και στο Δελτίο Ανωνύμων Εταιρειών πριν από 77 χρόνια. Αυτή είναι μια πολύ απλή διαδικασία και η νομική ομάδα της Εθνικής Τράπεζας το μόνο που θα έπρεπε να κάνει, είναι να εμφανίσει τα έγγραφα από τη στιγμή που είναι τόσο σίγουρη για την ορθότητα των επιχειρημάτων της.

Αντίθετα, αυτό που έγινε ήταν να εμφανιστεί ως νομική εκπροσώπηση της Εθνικής Τράπεζας μια νέα δικηγόρος, η οποία ξεκαθάρισε πως δεν γνώριζε τίποτα για το θέμα, και ότι ο μόνος δικηγόρος της Εθνικής Τράπεζας, ο οποίος έχει εμβαθύνει στην υπόθεση της Τράπεζας της Ανατολής, είναι ο κ. Ιωάννης Λιναρίτης. Βέβαια, αν και τα ασφαλιστικά μέτρα είχαν επιδοθεί μέσα στις ημερομηνίες που είχαν οριστεί, ο κ. Λιναρίτης φρόντισε να λείπει για διακοπές…

Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΛΟΓΩ “ΒΟΥΤΙΩΝ”

Το αίτημα λοιπόν της Εθνικής Τράπεζας ήταν να δοθεί αναβολή στην εκδίκαση με το αιτιολογικό ότι “ο Αύγουστος είναι ο μήνας που οι Έλληνες κάνουν τα μπάνια τους”, σύμφωνα με την δικηγόρο της Εθνικής Τράπεζας κας Γεωργίας Γεωργίου και “αν ο κ. Ιωάννης Λιναρίτης το γνώριζε νωρίτερα θα φρόντιζε να είναι εκεί, γιατί δυστυχώς βρίσκεται σε προγραμματισμένες διακοπές”. Αντίθετα με τη νομική ομάδα της Εθνικής Τράπεζας, οι δικηγόροι της άλλης πλευράς και φυσικά ο δικαστής ήταν στη θέση τους, παρά τις καλοκαιρινές διακοπές και τις υψηλές θερμοκρασίες.

Ο δικαστής που είχε οριστεί έδωσε την πρώτη αυτή αναβολή και ίσως να ήταν και το ορθό, από τη στιγμή που ολόκληρη Εθνική Τράπεζα με ένα εξαιρετικά οργανωμένο νομικό τμήμα και έμμισθους δικηγόρους σε ολόκληρη την Ελλάδα, δεν είχε άλλον δικηγόρο να την εκπροσωπήσει σε αυτήν την πολύ “απλή” υπόθεση. Το περίεργο θα ήταν αν δεν είχε δοθεί η αναβολή, οπότε θα αναγκαζόταν μια νέα δικηγόρος, χωρίς καμία γνώση για το θέμα – κατά δήλωση της – να εκπροσωπήσει την Εθνική Τράπεζα στην υπόθεση της Τράπεζας της Ανατολής.

Το τραγελαφικό είναι ότι η Εθνική Τράπεζα είχε περίπου 80 χρόνια να προετοιμάσει την υπεράσπιση της και θα έπρεπε να έχει διαθέσιμα τα έγγραφα που να αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της, μια και βρίσκεται σε πολλαπλές δικαστικές διαμάχες εδώ και δύο χρόνια για το θέμα. Κατά συνέπεια, οποιοσδήποτε δικηγόρος με την απλή επίδειξη των εγγράφων αυτών, αφού μελετούσε την υπόθεση για μία εβδομάδα, θα μπορούσε να την κερδίσει. Αν βέβαια ήταν τόσο “απλά” τα πράγματα.

Το εντελώς τραγικό όμως είναι ότι σε μια τέτοια περίοδο, που η κρίση έχει χτυπήσει κάθε Ελληνική πόρτα και χιλιάδες οικογένειες δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τα δάνεια τους προς τις τράπεζες, κινδυνεύοντας να χάσουν τα σπίτια τους, η νομική ομάδα μίας τράπεζας προτάσσει σαν σημαντικό λόγο αναβολής της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων “τα μπάνια του λαού”! Ελπίζουμε όταν οι αντίδικοι της τράπεζας σε υποθέσεις κατασχέσεων προτείνουν αναβολή λόγω του ότι είναι σε “διακοπές”, να μην αντιδικήσει η νομική ομάδα της Εθνικής Τράπεζας.

Πάντως, μπορεί πλέον να δημιουργηθεί νομολογία, κατά την οποία οι βουτιές, η ηλιοθεραπεία και η κρασοκατάνυξη αποτελούν λόγους για να ζητηθεί αναβολή σε ασφαλιστικά μέτρα.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΜΕ …ΧΡΟΝΟΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

Παρόμοια αναβολή ζητήθηκε και δόθηκε στην Εθνική Τράπεζα στις 7 Ιουνίου 2012 στη Ρόδο, σε αγωγή για την αποτίμηση της αξίας των μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής και τη διαλεύκανση της όλης υπόθεσης.

Η Εθνική Τράπεζα είχε καταθέσει προτάσεις προς το δικαστήριο δια χειρός των έμμισθων δικηγόρων της κκ. Λιναρίτη και Λύτρα. Ίσως οι δικηγόροι της ΕΤΕ να περίμεναν ότι στη Δωδεκάνησο θα υπήρχε δικαστικό ένσημο ή ότι θα αντίκριζαν τους γνωστούς “κατασκευαστές διαστημικών καυσίμων” απέναντι τους. Ωστόσο, η απάντηση του δικηγόρου του αντιδίκου της Εθνικής Τράπεζας κ. Ιωάννη Καραμιχάλη, φανέρωσε ότι δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα, οδηγώντας στην απόφαση να ζητηθεί εναγωνίως αναβολή.

Το αστείο στην υπόθεση, που δείχνει και την επιπολαιότητα των κινήσεων της νομικής ομάδας της Εθνικής Τράπεζας, είναι ότι είχε αποφασιστεί να ζητηθεί η αναβολή ακριβώς μετά την ανταλλαγή νομικών προτάσεων των δύο πλευρών και είχε γίνει ευρέως γνωστό ότι θα χρησιμοποιηθεί ένα θέμα υγείας του μάρτυρα της Εθνικής Τράπεζας, ώστε να επιτευχθεί η πολυπόθητη αναβολή.

Την Εθνική Τράπεζα εκπροσώπησε στο δικαστήριο ο κ. Ιωάννης Λιναρίτης, ο οποίος και ζήτησε αναβολή, γιατί ο πατέρας του κ. Νικολάου Παντελάκη, προϊσταμένου του Ιστορικού Αρχείου της Εθνικής Τράπεζας και μοναδικού μάρτυρα, έπρεπε να εισαχθεί εσπευσμένως στο νοσοκομείο εκείνη την ημέρα και ο κ. Παντελάκης έπρεπε να παρασταθεί στο πλευρό του.

Μπορεί το πρόβλημα υγείας να ήταν πραγματικό και να υπήρχε η ανάγκη για εισαγωγή σε νοσηλευτικό ίδρυμα, ωστόσο δεν μπορεί ένας ικανός νομικός να λέει μπροστά στη δικαστή ότι υπήρχε ένα έκτακτο και επείγον πρόβλημα τη στιγμή που όλοι γνώριζαν 15 ημέρες πριν ότι θα ζητηθεί αναβολή για λόγους υγείας… Μάλιστα τοπικοί νομικοί κύκλοι χαριτολογώντας διέδιδαν ότι θα ζητηθεί η αναβολή, “ακόμη κι αν χρειαστεί να βουτήξει ο ίδιος ο μάρτυρας από το παράθυρο”.

Τελικά, παρά τις καθυστερήσεις, τουλάχιστον οι αναβολές του κ. Λιναρίτη προσφέρουν μια κωμική νότα και ένα χαμόγελο στους εμπλεκόμενους, με την πλούσια εφευρετικότητα των λόγων που επικαλείται.

ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΕ

Κύκλοι μέσα στην Εθνική Τράπεζα επιμένουν ότι η τράπεζα παρά τη φαινομενικά σκληρή στάση της, θεωρεί την υπόθεση της Τράπεζας Ανατολής ένα διαρκές αγκάθι, με το οποίο δεν επιθυμεί να ασχοληθεί κανείς στους κόλπους της.

Η καλύτερη λύση που προτείνουν αρκετοί μέσα στο τραπεζικό ίδρυμα, θα ήταν να γίνει μια νομοθετική ρύθμιση για το θέμα που να το κλείσει “νυχτα”, έστω με ημι-διαφανή τρόπο, για να απαλλαγεί η Εθνική Τράπεζα από ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα. Θεωρείται σίγουρο από πολλούς ότι σε παλαιότερες εποχές, μια τέτοια ρύθμιση θα ήταν ευκολότερη και δε θα προκαλούσε προβλήματα, κάτι που στις σημερινές συνθήκες θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνο, κυρίως λόγω της πρόσφατης εμπλοκής πολιτικών στελεχών, δικηγόρων και δικαστών σε οικονομικά σκάνδαλα, με βαριές ποινές φυλάκισης.

Ως τέτοια ρύθμιση εκλήφθηκε από πολλούς η προσπάθεια επέκτασης του δικαστικού ενσήμου στη Δωδεκάνησο, μετά από παρέμβαση κάποιων δικηγόρων προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Οι δικηγόροι αυτοί έκαναν “παράπονα” για το γεγονός ότι στη Δωδεκάνησο δεν υπήρχε υποχρέωση καταβολής δικαστικού ενσήμου στις αναγνωριστικές και καταψηφίστηκες αγωγές, ενώ ολόκληρος ο νομικός κόσμος στην Ελλάδα ήταν εκ βάθρων αντίθετος στην εφαρμογή του δικαστικού ενσήμου στις αναγνωριστικές αγωγές και ακόμη και δικαστήρια σε διάφορους νομούς είχαν κρίνει αντισυνταγματική την εφαρμογή του.

Ωστόσο, η τροποποίηση αυτή θα μπορούσε να απαλείψει τον κίνδυνο για τεράστιες αγωγές κατά της Εθνικής Τράπεζας και να λύσει μια και καλή ένα μεγάλο πρόβλημα. Παρά το γεγονός όμως ότι η τράπεζα είδε με καλό μάτι την αλλαγή στη νομοθεσία και προσπάθησε να επισπεύσει την τροποποίηση αυτή, τελικά η καθυστέρηση και οι εύλογες αντιδράσεις τοπικών παραγόντων δεν έκαναν δυνατή την άμεση εφαρμογή της υποχρέωσης καταβολής δικαστικού ενσήμου στη Ρόδο, με συνέπεια να ατονίσει το όλο εγχείρημα, που σε παλαιότερα χρόνια θα είχε ολοκληρωθεί σε μία νύχτα.

Ταυτόχρονα, άλλη λύση που φαίνεται ότι κερδίζει έδαφος είναι αυτή της διαρκούς καθυστέρησης, με συνεχείς αναβολές για να απελπιστούν οι αντίδικοι μια και “η Εθνική Τράπεζα θα βρίσκεται πάντα εδώ, με τη μία μορφή ή την άλλη”, όπως σημείωσε γνώστης της υπόθεσης. Το ιδανικό σύμφωνα με κύκλους μέσα στην τράπεζα θα ήταν να μεταφερθεί η καυτή πατάτα σε μελλοντική διοίκηση, ώστε να μην “βαρύνει” οποιαδήποτε απόφαση τους τωρινούς διοικούντες, και μάλιστα σε μία κρίσιμη περίοδο για το τραπεζικό σύστημα, στην οποία η Εθνική προσπαθεί να ενισχύσει την θέση της και να κερδίσει σε πολλαπλά επίπεδα. Άλλωστε “σε καιρούς κρίσης υπάρχουν οι ευκαιρίες και γίνονται οικονομικές κινήσεις με πολύ μεγαλύτερο κέρδος”.

Τέλος, ο νομικός της Εθνικής Τράπεζας που έχει ασχοληθεί τελευταία με την υπόθεση, ακολουθώντας τους νομικούς ισχυρισμούς και τις υποδείξεις παλαιότερων δικηγόρων της Εθνικής Τράπεζας πάνω στο θέμα, ο κ. Ιωάννης Λιναρίτης, φαίνεται να υποστηρίζει με σθένος πως μπορεί να κερδίσει την υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες. Δυστυχώς όμως η θέση του στη νομική ομάδα της Εθνικής Τράπεζας, έχει αρχίζει να κλονίζεται, με αρκετά πικρόχολα σχόλια να ακούγονται από συναδέρφους του. Ταυτόχρονα, η τράπεζα ακόμη γλύφει τις πληγές της μετά την πλήρη “κατάρρευση” της Εθνικής Ασφαλιστικής στο δικαστήριο, με απώλειες που μπορούν να ακουμπήσουν τα 3 δισεκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή που η νίκη παρουσιαζόταν ως δεδομένη, ενώ ακόμη γίνεται προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι και να μην εμφανιστεί στο επενδυτικό κοινό όλη η έκταση της νομικής ήττας.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Για τους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ, είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι την υπόθεση στο υψηλότερο επίπεδο έχει αναλάβει το γραφείο του κ. Μιλτιάδη Σταθόπουλου, ο οποίος έχει ήδη γνωμοδοτήσει προς το Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας και ειδικότερα προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αλέξανδρο Τουρκολιά και τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γεώργιου Ζανιά. Ο κ. Μιλτιάδης Σταθόπουλος θεωρείται εκ των έμπιστων του Διευθύνοντα Συμβούλου της Εθνικής Τράπεζας και η γνώμη του έχει ιδιαίτερη σημασία.

Παρά τη φαινομενικά απαθή στάση της τράπεζας, όλοι γνωρίζουν ότι ένας ακόμη λάθος χειρισμός μπορεί να προκαλέσει ένα τεράστιο πρόβλημα, του οποίου το μέγεθος δεν έχει ακόμη αναλυθεί και σίγουρα θα είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό της Express Service, σε επίπεδο που θα μπορούσε να απειλήσει την ίδια την ύπαρξη της Εθνικής Τράπεζας.

Ο κ. Μιλτιάδης Σταθόπουλος είναι ο εμπνευστής της “σκληρής στάσης”, θεωρώντας ότι το μέγεθος της Εθνικής Τράπεζας είναι τέτοιο που της επιτρέπει να “χειριστεί” μια τέτοια κατάσταση κρίσης, εύκολα και προς όφελος της, ωστόσο οι ραγδαίες εξελίξεις και οι αυξανόμενες δικαστικές διαμάχες δεν φαίνεται να τον δικαιώνουν.

Ο κ. Σταθόπουλος ορίστηκε Γενικός Διευθυντής Νομικών Υπηρεσιών στην Εθνική Τράπεζα το Φεβρουάριο του 2010, ενώ τον Ιούλιο του 2012 ορίστηκε Γενικός Διευθυντής Νομικών Υπηρεσιών και Εταιρικής Διακυβέρνησης. Αποτελεί μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Εθνικής Τράπεζας και παρίσταται στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου ως νομικός παραστάτης.

Επιπλέον, είναι μέλος της νομικής επιτροπής της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, ιδρυτικό μέλος της εταιρίας Τραπεζικού και Χρηματιστηριακού Δικαίου και μέλος του διοικητικού συμβουλίου αυτής, αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ, της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ και της Bankassurance και συμμετέχει στο Νομικό Συμβούλιο, σε όλες τις Επιτροπές του Δ.Σ. καθώς και στις επιτροπές πιστοδοτήσεων και στο ανώτατο πειθαρχικό συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας.

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ – ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΥΝΤΟΜΑ

Η Τράπεζα της Ελλάδος έχει κληθεί να δώσει τη γνώμη της, αλλά και να επιβεβαιώσει τον εποπτικό της ρόλο σε αρκετές περιπτώσεις στην υπόθεση της Τράπεζας της Ανατολής. Τόσο διάφοροι ενδιαφερόμενοι κάτοχοι μετοχών της υπό εκκαθάρισης τράπεζας, όσο και δημόσιες υπηρεσίες και φορείς έχουν αποτανθεί στην εποπτική αρχή των τραπεζών, ζητώντας την παρέμβαση της και την παροχή στοιχείων.

Η Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών της Τράπεζας της Ελλάδος, παρά το γεγονός ότι έχει ασχοληθεί με την υπόθεση, αρνείται κάθε εμπλοκή με αυτήν και αποφεύγει και αυτή με τη σειρά της την “καυτή πατάτα”. Τόσο ο διευθυντής του τμήματος κ. Κωτσοβίλης, όσο και ο υποδιευθυντής κ. Κοντοβαζαινίτης προσπαθούν να διατηρήσουν μια ουδέτερη στάση, που ωστόσο δεν συνάγει με τις αρμοδιότητες της Κεντρικής Τράπεζας της χώρας, αλλά και με το ρόλο της στο τραπεζικό σύστημα.

Αν η Τράπεζα της Ελλάδος δεν μπορεί να ερευνήσει μια απλή περίπτωση συγχώνευσης δύο μεγάλων τραπεζών πριν από 80 χρόνια, πως μπορεί να εγγυηθεί την αξιοπιστία του τραπεζικού συστήματος, είναι το ερώτημα που πλέον τίθεται ξεκάθαρα. Και αν 80 χρόνια δεν είναι αρκετά για να γίνει η διερεύνηση της εκκαθάρισης της Τράπεζας της Ανατολής, πόσα χρόνια ακριβώς θα χρειαστούν για να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση άλλων τραπεζών. Μήπως τελικά η Τράπεζα της Ελλάδος, απλά προσπαθεί να μην επιβαρύνει με τη στάση της και με στοιχεία τη μεγάλη “αδερφή” Εθνική Τράπεζα, η οποία δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αποτελεί και την πηγή αρκετών υψηλόβαθμων στελεχών της;

Σε τρεις περιπτώσεις λοιπόν η Τράπεζα της Ελλάδος δεν “σήκωσε το γάντι” και απέφυγε επιμελώς να απαντήσει:

α) σε εισαγγελική παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, με την οποία ζητήθηκαν τα στοιχεία της εκκαθάρισης της Τράπεζας της Ανατολής και οι ενέργειες της Τράπεζας της Ελλάδος. Η Διεύθυνση Εποπτείας Πιστωτικού Συστήματος της Τράπεζας της Ελλάδος, απλά επισήμανε ότι “δεν έχει περιέλθει στην Τράπεζα της Ελλάδος οποιοδήποτε σχετικό έγγραφο”.

β) σε επιστολή κατόχου μετοχών της Τράπεζα της Ανατολής, στην οποία σημειώνεται από τη Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών ότι “η Τράπεζα της Ελλάδος δεν δικαιούται σε οποιαδήποτε μορφής παρέμβαση και μάλιστα επί υποθέσεων που ήδη έχουν αχθεί ενώπιον της δικαιοσύνης”. Βέβαια, το ερώτημα είναι ότι η υπόθεση αυτή έχει παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ η Τράπεζα της Ελλάδος δεν ασχολήθηκε ποτέ πριν, παρά τις αναφορές που υπήρχαν από πολίτες, οργανισμούς και τράπεζες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

γ) σε επιστολή του Υπουργείου Οικονομικών μετά από αίτημα ενδιαφερομένων, στην οποία η Τράπεζα της Ελλάδος σημείωσε πως “ουδεμία πρωτογενή γνώση έχει επί του θέματος. Η πληροφόρηση της προέρχεται αποκλειστικά από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος προς την οποία επίσης κοινοποιείται η αίτηση.”

Σε κάθε περίπτωση είναι θεαματική η απουσία της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία σε άλλες περιπτώσεις βιάζεται να επιβάλει ποινές και να χρησιμοποιήσει τον εποπτικό της ρόλο, ενώ αντίθετα στην περίπτωση της Τράπεζας της Ανατολής, απλά “νίπτει τας χείρας” αφήνοντας την Εθνική Τράπεζα να χειριστεί το θέμα όπως αυτή θέλει.


banquedorient.org


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/9/13 14:56

    .
    ΟΜΑΔΑ Ε.N.D ΡΟΔΟΥ ==ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ=Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΕ 6.960 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ (ΣΠΙΤΙΑ – ΑΚΙΝΗΤΑ – ΧΩΡΑΦΙΑ – ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ).

    Από το 1904 που δημιουργήθηκε η τράπεζα μέχρι το 1922 που έγινε η καταστροφή της Σμύρνης είχε περυσυλλέξει η τράπεζα αυτή το 90% του πλούτου των Ελλήνων του Λεβάντε. Αλεξάνδρεια, Ιεροσόλυμα, Μυτιλήνη, Θεσσαλονίκη, Σμύρνη , Κωνσταντινούπολη. Είχε υποκαταστήματα παντού. Επίσης υποκατάστημα στο Βερολίνο στη Γερμανία. Σε αυτά τα 19 χρόνια η Μικρασιατική Καταστροφή ήταν δημιούργημα των Χαζάρων. Δέν είναι ώρα να το αναλύσουμε ιστορικά. Να θυμάστε όμως πως ο Ελληνισμός της Ιωνίας είχε παρουσία στο χώρο αυτό πάνω από 5000 χρόνια. Η Τροία ήταν Ελληνικός χώρος και η Περσία ήταν Ελληνικός χώρος. Έτσι λοιπόν ένας πολιτισμός που ήταν στον χώρο αυτό για χιλιάδες χρόνια ξεριζώθηκε με εκείνη την κατάπτυστη συνθήκη μέσα σε διάστημα 2 η 3 ετών. Σκοπός "να ιδιοποιηθούμε" αυτό το τεράστιο απόθεμα χρυσού και τον πλούτο των Ελλήνων της Μεσογείου οι οποίοι άν ενθυμίστε την εποχή εκείνη ήταν η πλουσιοτέρα ομάδα σε όλο τον πλανήτη . Να σκεφτείτε ότι μόνον το υποκατάστημα της Αιγύπτου δήλωνε κέρδη ετησίως από ένα έως ενάμιση εκατομμύρια χρυσά Γαλλικά Φράγκα από ένα υποκατάστημα. Η ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης είχε 5800 εργοστάσια Ελληνικής ιδιοκτησίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/9/13 14:58

    Η ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης είχε 5800 εργοστάσια Ελληνικής ιδιοκτησίας. Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα υπήρχαν μόνο 450. Όταν με διαταγή του Μπέη της Σμύρνης οι Τσετσένοι άρχισαν να σφάζουν τους Έλληνες πήγαν όλοι και κατέθεσαν τους τίτλους ιδιοκτησίας των εργοστασίων τους και των σπιτιών τους και των περιουσιών τους στην τράπεζα της Ανατολής διότι προβαλλόταν πάντα ως Ελληνική τράπεζα διότι και η Εθνική εθεωρούντο Ελληνική τράπεζα. Δεν ήξερε κανένας ότι την εποχή εκείνη η τράπεζα εκείνη ανήκει στους Χαζάρους. Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος λεγόταν τυπικά "της Ελλάδος " ασχέτως αν το βγάλαμε πριν από 2-3 χρόνια. Επειδή η Ανατολή ήταν θυγατρική της Εθνικής οι Έλληνες υπενόησαν πως και αυτό Ελληνικό Ίδρυμα είναι. να σκεφτείτε ότι σήμερα ακόμα η Εθνική τράπεζα συλλέγει τεράστια ποσά από τίτλους ιδιοκτησιών των Ελλήνων της Σμύρνης. Διότι δεν βρέθηκε ποτέ ο κάτοχος επειδή ή σφαγιάσθηκε από τους Τσετσένους ή βρίσκετε στο βυθό του Αιγαίου μαζί με τις μετοχές της Ανατολής.
    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/9/13 14:59

    Όταν αποφάσισε το 1931-2 να πουληθεί η τράπεζα της Ανατολής. Ήταν αδύνατον να βρεθεί πλειοψηφικό πακέτο μετοχών για να γίνει γενική συνέλευση. Προσπάθησαν 4 φορές να κάνουν γενική συνέλευση για να πωληθεί δήθεν η Τράπεζα της Ανατολής στην Εθνική Τράπεζα και δεν μπορούσαν να κάνουν συνέλευση επειδή ήσαν λιγότεροι από το 46% όλες οι άλλες μετοχές είχαν εξαφανιστεί. Δεν θέλω να σας πω τι έχει γίνει ιστορικά έκτοτε. Ούτε τα 600 δις έχουν να κάνουν με την τράπεζα της Ανατολής που εχει καταθέσει ο Αρτέμης Σώρρας για την εξαγορά του Ελληνικού Χρέους. Αυτή είναι η πραγματική ιστορία. Η ιστορία που διδάσκεστε εσείς είναι η ιστορία που θέλουν οι Χαζάροι να ξέρετε. Όταν λοιπόν το 1932 υποτίθεται πως απορρόφησε η Εθνική την Τράπεζα της Ανατολής υπήρχε ένα κεφάλαιο το οποίο ήταν κεφάλαιο εφεδρικό που ήταν γύρω στα 580 εκατομμύρια χρυσά Γαλλικά Φράγκα. Το κάθε ένα χρυσό Γαλλικό Φράγκο ζυγίζει 8 γραμμάρια, άρα τα 580.000.000 χρυσά Γαλλικά Φράγκα ζυγίζουν (580.000.000 x 8γρ = 4.640.000.000γρ = 4.640.000 κιλά) 4.640 τόνους χρυσού.
    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/9/13 15:06

    Αυτό σύμφωνα με το συμβόλαιο πωλήσεως δεν μετεβιβάσθει στην Εθνική . Κατετέθει σε έναν αλληλόχρεο λογαριασμό με επιτόκιο 7,25% και θα διαμοιραζόταν ισσοπόσως στους μετόχους οι οποίοι χάριν ευκολίας συμφώνησαν να πάρουν άλλο ποσό 150 δραχμές έναντι της κάθε μετοχής μέχρις ότου γίνει η εκκαθάριση. Επομένως να θυμάστε δύο πράγματα. Το αποθεματικό κεφάλαιο δεν μεταβιβάσθει διά του συμβολαίου προς την Εθνική. Προσετέθει δε στο αποθεματικό όλα εκείνα τα κεφάλαια χρήσεων '32, '33, '34, '35 και '36. Το ποσόν το οποίον έφτασε τον Δεκέμβριο του '36 υπήρχαν κατατεθιμένα στην Εθνική Τράπεζα 870 εκατομμύρια χρυσά Γαλλικά φράγκα από την τράπεζα της Ανατολής. Σύνολο 6.960 τόνοι χρυσού.

    Αυτήν την ποσότητα χρυσού την πλήρωσαν οι Έλληνες της Μ. Ασίας, 4.000.000 με την ζωή τους και 2.000.000 ξεριζωμένοι πρόσφυγες από τις πατρογονικές εστίες τους.



    Και τότε αλλά και έως σήμερα ειδικός όρος στο άρθρο 26 του καταστατικού της Εθνικής μόνιμος αντιπρόεδρος με δικαίωμα εκτελεστού (δηλαδή ασκεί διοίκηση) είναι ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος. Για το αίμα των θυμάτων ποιος θα λογοδοτήσει;;;
    ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ E.N.D ΡΟΔΟΥ
    ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ
    ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΜΕ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος3/9/13 15:11

    Φίλε με ενδιαφέρει το θέμα στείλε μου ένα mail εδώ aionapollonios@gmail.com . Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/9/13 15:15

    Αν δεν έχετε ακούσει τις συνεντεύξεις του ιατρού και Έλληνα Μανώλη Λαμπράκη πρόεδρου του οργανισμού END καλό θα είναι να ανατρέξουν πρώτα σε ακρόαση περασμένων συνεντεύξεων του (όλες είναι στον λύχνο) και μετά να ακούσουν τι λέει με την βοήθεια του Αντώνη Βαλσαμάκη...

    ΚΑΙ 28-6-2001 28-9-2012 28-6-2013 Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ .............
    ==ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/9/13 15:21

    Η ΔΩΡΕΑ

    Η οικογένεια Σώρρα προχωρεί και σε ένα ακόμη βήμα. Δωρίζει 4 μετοχές στην «END» και καταθέτει την δήλωση φόρου δωρεάς στην Γ’ Δ.Ο.Υ. Πατρών. Ο στόχος είναι σαφής. Το ελληνικό κράτος υποχρεούται να εκδώσει διπλότυπο είσπραξης του ανάλογου φόρου δωρεάς που για τις Μ.Κ.Ο. είναι της τάξης του 0,5% και να εισπράξει φόρο της τάξης των 13,5 δισ.. Η Εφορία παραπέμπει το θέμα στο υπ. Οικονομικών.

    Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ

    H END (Αστική Εταιρεία Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία “Η Ελλάς Ποτέ Δεν Πεθαίνει” /Ellas Never Die E.N.D. είχε κάνει αίτηση για επίδειξη εγγράφων, από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ΕΤΕ), με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων.

    Στις 23 Μαρτίου 2012 ορίστηκε η ημερομηνία επίδειξης εγγράφων σχετικών με την εκκαθάριση, καθώς και λήψη αντιγράφων αυτών. Όπως ήταν αναμενόμενο η Εθνική δεν προσκόμισε κανένα έγγραφο.

    Η θέση της ΕΤΕ ήταν να ισχυριστεί ότι οι ενάγοντες δεν έχουν το δικαίωμα να απαιτούν επίδειξη εγγράφων, χωρίς βεβαίως να εξηγήσουν τον λόγο ούτε και να διευκρινίσουν ποιος έχει αυτό το δικαίωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/9/13 15:21

    Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ

    Μετά από σχετική αίτηση των μετόχων που υπεβλήθη στις 15 Μαρτίου, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αναγνώρισε τα δικαιώματά τους και παράλληλα με αυτή την απόφαση που εκδόθηκε στις 4/7/2012, οι κάτοχοι της μετοχής έχουν το δικαίωμα να λάβουν γνώση για την εξέλιξη της υπόθεσης και να πληροφορηθούν για τη διαδικασία της εκκαθάρισης.

    Η Δικαιοσύνη επιβεβαιώνει ότι τα επιχειρήματα των πολιτών έχουν νομική βάση και παρέχει το δικαίωμα να τους παρέχονται όλα τα έγγραφα.

    Το Πρωτοδικείο της Αθήνας εξέδωσε την υπ’ αριθμ 6341/2012 απόφαση η οποία κοινοποιήθηκε στις 4 Ιουλίου και βάσει αυτής δικαιώνονται σε απόλυτο βαθμό όσοι έκαναν την προσφυγή!

    Τι σημαίνει αυτόστην πράξη; Ότι η Εθνική Τράπεζας της Ελλάδος είναι υποχρεωμένη, με δικαστική απόφαση πια, να δώσει όλα τα έγγραφα στους δικαιούχους. Και επειδή δεν είχε ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της Τράπεζας της Ανατολής, οι προσφυγόντες «βλέπουν» τώρα ανοικτό τον δρόμο για νέες δικαστικές ενέργειες οι οποίες να αποσκοπούν στην διεκδίκηση των χρημάτων που αντιστοιχούν στις μετοχές που έχουν στα χέρια τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος3/9/13 15:22

    Τα χρήματα αυτά επαρκούν για τον μηδενισμό του δημοσίου και του ιδιωτικού χρέους.

    Η αξία των 4 μετοχών επαρκεί για την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους αλλά και του σωρευμένου χρέους σε τράπεζες των Ελλήνων πολιτών αλλά και για την ύπαρξη ενός μεγάλου αποθεματικού για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

    Γιατι οι δανειστές μας κρύβουν τη μετοχή
    Ο ελληνοτουρκικός πόλεμος του 1897 ή καλύτερα το «Μαύρο 97» και η μεγάλη ήττα που ακολούθησε
    μετά από 30 ημέρες πολεμικών δραστηριοτήτων, οδήγησε την ήδη πτωχευμένη χώρα στο μεγάλο
    δάνειο του 1898.
    Η «Εθνική Τράπεζα» αναλαμβάνει να ολοκληρώσει αυτήν την υπόθεση. Το δάνειο ανέρχεται στα 150
    εκατ. γαλλικά χρυσά φράγκα. Δύο τράπεζες γαλλικές είναι και οι κύριοι δανειστές. Η τράπεζα
    Rotheschild και η Parisbas.
    Το 1914 μετά από τους Βαλκανικούς Πολέμους η Ελλάδα αναγκάζεται να δανειστεί εκ νέου. Οι βασικοί
    παράγοντες αυτού του δανείου, εξαιρετικά υψηλού αλλά αναγκαίου είναι και πάλι οι γαλλικές τράπεζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος3/9/13 15:23

    Η Société Générale, η ParisBas, η Comptoir d’ Escompte και η Banque de l’ Unıon de Paris: Κάθε μία
    από αυτές τις Τράπεζες αναλαμβάνουν να καλύψουν το 16,7% του δανείου. Το υπόλοιπο 30% που
    εναπομένει καλύφθηκε από αγγλικού οίκους σε συνεργασία με τις ελληνικές τράπεζες μεταξύ των
    οποίων βεβαίως είναι και η «Τράπεζα της Ανατολής» καθώς και η «Εθνική».
    Οι σχέσεις της «Εθνικής» με τις γαλλικές και βρετανικές τράπεζες και ιδιαίτερα με τους δύο βραχίονες της
    οικογενείας των τραπεζιτών de Rotheschild είναι βεβαίως παλαιότερες και ανιχνεύονται από την αρχή
    της ίδρυσης της τράπεζας. Βασικό ρόλο θα διαδραματίσει αυτή η οικογένεια τραπεζιτών από το 1858
    κυρίως ως προς τον βρετανικό βραχίονα της οικογένειας.

    Όταν τα άλλα τραπεζικά ιδρύματα αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις κρατών,
    συμφερόντων ή μεγάλων τραπεζών, η τράπεζα Rotheschild διαθέτει πάντα ρευστότητα. Προφανώς την
    παραχωρεί με τα υψηλότερα δυνατά επιτόκια και «ξελασπώνει» γίγαντες όπως τους αμερικανικούς
    σιδηροδρόμους οι οποίοι κάποια στιγμή αδυνατούν να χρηματοδοτήσουν το τεράστιο έργο της ζεύξης
    Ανατολικής και Δυτικής Ακτής, ξελασπώνει κράτη όπως την Γαλλία μετά τον Γαλλο-Πρωσικό πόλεμο,
    «ξελασπώνει» χώρες που βρίσκονται σε κατάσταση πτώχευσης όπως την Ελλάδα από την εποχή του
    Χαρίλαου Τρικούπη έως και σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος3/9/13 15:25

    Με το αζημίωτο βεβαίως. Πηγή της ρευστότητας είναι μεταξύ των άλλων και η γιγαντιαία γαιοπρόσοδος
    την οποία διαθέτει η Οικογένεια. Γαίες σημαίνει σταθερές αξίες των οποίων οι αποτιμήσεις μετά κυρίως
    από περιόδους οικονομικής ύφεσης και πολέμων μπορούν να αποδειχθούν εξαιρετικά προσοδοφόρες
    όταν μάλιστα η αγορά τους πραγματοποιείται σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές και η πώληση τους σε
    εξαιρετικά υψηλές. Η συγκεκριμένη Οικογένεια ανευρίσκεται πίσω από κάθε deal μεταξύ κρατών και
    Τραπεζών, αρχής γενομένης από το 1858 με την Ελλάδα και στη συνέχεια με την Αυστρία, την Ιταλία
    και ο κατάλογος είναι μακρύς.
    Βασικός «συνομιλητής» της «Εθνικής» από τότε ο γαλλικός – βρετανικός τραπεζικός κολοσσός δανείζει
    και εισπράττει ακολουθώντας βήμα προς βήμα την κάθε περίοδο πτώχευσης – οικονομικής ανάπτυξης
    της χώρας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος3/9/13 15:26

    600 Δισεκατομμύρια
    VIDEO ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

    Ο Αρτέμης Σώρρας διατίθεται να εξαγοράσει όλο το δημόσιο χρέος της Ελλάδας και να προσφέρει και χρήματα για ανάπτυξη. Ληξιπρόθεσμα ομόλογα αξίας 600 δισεκατομμύρια $ έχουν ήδη κατατεθεί σε λογαριασμό με δικαιούχο την Ελληνική Δημοκρατία και 50 δισεκατομμύρια δολάρια για την Κύπρο, σε τράπεζες του Τορόντο ,Οντάριο του Καναδά αντίστοιχα. .

    Υπό κάποιους συγκεκριμένους όρους…

    -να αποδεχθεί η ελληνική κυβέρνηση την εξαγορά του χρέους που βρίσκεται στα χέρια οργανισμών και κρατών από τρίτους
    -να γίνει λογιστικός έλεγχος των χρεών της χώρας. Να εξεταστούν όλα τα οποία κλήθηκε και πλήρωσε το ελληνικό δημόσιο, να υπάρξει διαφάνεια και δικαιοσύνη
    -να γίνει άρση της βουλευτικής ασυλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος3/9/13 15:27

    Ξέρει κανείς γιατί η Εθνική κάνει την κότα σε όλα τα δικαστήρια και ζητάει σωρηδόν αναβολές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος3/9/13 15:27

    Ο Αρτέμιος Σώρρας δηλώνει: “Δεν Θα μπορούσαν να πτωχεύσουν την Ελλάδα, γιατί είναι ήδη κατατεθειμένα 600 δις δολάρια στο λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας με κάποιους όρους. Ο βασικός όρος είναι να γίνει εξονυχιστικός λογιστικός έλεγχος για το πού πήγαν τα λεφτά. Και αυτοί που μαγειρέψανε το έλλειμμα θα λογοδοτήσουν”

    Στη συνέχεια καταγγέλλει το Μνημόνιο και την παράγραφο που απαγορεύει την εξαγορά του δημόσιου χρέους από τρίτες χώρες. “Δεν μπορούν να εξαγοράσουν το δημόσιο χρέος της Ελλάδος ούτε Ρώσοι, ούτε Κινέζοι ούτε κανείς εάν δεν είναι αυτόχθων Έλληνας. Αυτό ίσως το έκαναν οι δανειστές, γιατί σκέφτηκαν, ποιος Έλληνας θα βρεθεί να έχει τόσα χρήματα για να ξεχρεώσει το χρέος της Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος3/9/13 15:36

    Ε, λοιπόν τους λέμε, εμείς είμαστε εδώ, είμαστε Έλληνες , τα χρήματα υπάρχουν σε ληξιπρόθεσμα ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου και τα έχουμε ήδη καταθέσει”.Το περιεχόμενο του υπό κηδεμονία λογαριασμού(custodian account) ήδη ανήκει, είναι κτήμα, του ελληνικού μας λαού, ο οποίος όμως, μόνον θεσμικά ως χώρα μπορεί να ρευστοποιήσει τα CDRs.

    Η ελληνική κυβέρνηση είναι ενήμερη και παρόλα αυτά δεν μας έχει δεχτεί για επίσημες διαβουλεύσεις, κάτι που έκανε η Κύπρος μετά από επίσημη πρόσκληση του κ. Χριστόφια.

    Eχει αποστείλει επιστολές στον Α. Σαμαρά όσο και στους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου αλλά και τον υπουργό οικονομικών και τον πρόεδρο της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Προβόπουλο. Εάν τελικά γίνει αποδεκτή η πρόταση, η αποπληρωμή του χρέους θα γίνει με επιτόκιο 0,5% με χρόνο αποπληρωμής τα 100 χρόνια.

    ΣΤΟ ARTFMRADIO.COM ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 19.00.
    ΟΜΑΔΑ E.N.D ΡΟΔΟΥ
    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΙΟΥ
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ
    ==ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΡΤΕΜΗΣ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος3/9/13 15:47

    ΘΥΜΗΘΗΤΕ ... 4-8-13 ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!
    ΣΗΜΕΡΑ 2-9-13!!!
    ΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΝΑ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ "ΚΟΥΝΟΥΠΙ", ΤΟ ΟΠΟΙΟ ... ΠΑΡΑΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΤΟΝ ΛΑΟ, .... ΤΙΣ ΗΠΑ (!!!),... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΒΗΣ!! ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ... ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ "ΠΑΡΑΣΙΤΟ", ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΗΝ ... ΕΞΑΠΑΤΑ!!!!

    Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ, ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ, ΜΗΝΥΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. 10 ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ!
    ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ "ΞΥΝΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΜΠΑΝΗ" Ή ΠΟΙΟΣ "ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥ" ... ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΚΑΤΙ ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ" ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ;;

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ END;;;; ΠΟΙΟΣ ΟΦΕΛΕΙΤΑΙ;;;;_

    ΟΙ ΜΗΝΥΘΕΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (ΕΜΗΝΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ 29-11-12 ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ) ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ (ΚΑΙ ΟΙ 300 ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ... 300+2), ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΛΙΩΣΟΥΝ! ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ, ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΕΙ, ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΖΕΙ, .....!!!
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ... ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ!!! "EΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ" (;;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος3/9/13 15:49

    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ "ΕΛΛΑΔΟΣ" ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΥΘΕΙ ΤΗΝ 7-1-13_ (!!) ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ;;;
    ΙΔΟΥ Η ΜΗΝΥΣΙΣ http://www.oikoumenismos.gr/end.html

    ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ "ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ" (ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΕΩΣ) ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ!
    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ;;
    ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΙΝΟΣ ΕΝΤΥΠΟΥ;; ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ... ΕΘΝΟΥΣ ;;; ............

    ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ! ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ;; ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ;;;

    "ΜΗΔΕΝΙ ΔΙΚΗΝ ΔΙΚΑΣΗΣ, ΠΡΙΝ ΑΜΦΟΙΝ ΛΟΓΟΝ ΑΚΟΥΣΗΣ"!

    _*** ΕΠΙΖΗΤΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 (!!!), ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ "ΣΩΡΡΑΣ - 600 ΔΙΣ"! ΚΑΙ


    ΕΑΝ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝ, ΝΑ ΔΙΩΧΘΗ! (ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ!ΤΟΣΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΩΣ, ΑΣ "ΠΑΗ" ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ!!!!!!
    ΕΑΝ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΙΩΧΘΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ!!!!
    ΤΙ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;;;
    ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ;;
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΟΦΕΛΗΘΗ ΕΑΝ Η ΥΠΟΘΕΣΙΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΘΗ;;;;
    ΤΙ ΕΧΟΜΕ ΝΑ ΧΑΣΩΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ;;;;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 12 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 13 ;;;;?.......

    ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ!
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗΝ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος3/9/13 19:53

    Πάντα ίδιοι οι νεοέλληνες. Ικανοί να πιστέψουν τη μεγαλύτερη μαλακία που κυκλοφορεί και να την υποστηρίξουν με φανατισμό αρκεί βέβαια να συντρέχουν ορισμένες προϋποθέσεις:
    1.Να πέσουν λεφτά από τον ουρανό.
    2.Να δουλέψουν άλλοι για να λύσουν τα προβλήματά τους.
    3.Να μην αφισβητείται η γνώμη τους.
    4.Να μη χρειαστεί να σηκωθούν από τον καναπέ.
    5.Να μη χρειαστεί να αφήσουν το φραπέ από το χέρι τους.

    Για τους πέντε παραπάνω λόγους και για μερικούς ακόμα που δεν είναι του παρόντος, η κατάσταση δε σώζεται με κανέναν τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/9/13 20:44

      Αμφισβήτησε ότι θες.
      Αλλά διάβασε πρώτα να μάθεις.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/9/13 09:29

      Να μάθω τι; Οτι ο Θεός είναι Έλληνας και αγαπάει τόσο πολύ τον εκλεκτό του λαό ώστε να του στέλνει τους αγγέλους του (λέγε με Σώρρα) να μοιράζουν λεφτά για να πληρώνονται μίζες, συντάξεις σε 40-άρηδες, ΜΚΟ, αποστολές στη Μύκονο, Καγιέν κ.λπ. χωρίς να χρειαστεί να δουλέψει κανένας;
      Αχ αυτά τα γενόσημα. Ιδίως τα ληγμένα.

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος3/9/13 20:31

    ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
    ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΥΨΟΥΣ 600 ΔΙΣ $
    ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΙΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    Η ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!
    Συμπληρώνουμε τήν αίτηση, τήν υπογράφουμε καί κάτω πού γράφει βεβαίωση γιά τό γνήσιο τής υπογραφής, υπογράφουν δύο γνωστοί μας (ονοματεπώνυμο-υπογραφή-αρ. ταυτότητας)
    ΣΚΑΝΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ THN ΣΤΕΛΝΕΤΕ σε οποιοδήποτε από τα εξής 2 και μόνον emails : ellas600dis@yahoo.gr, ellhnes600@yahoo.gr ή για όσους δεν έχουν την δυνατότητα αποστολής email στο φαξ : 2752045080 H' ΣTO 2103470884
    ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΩΡΡΑ, ΑΘΗΝΑ, ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ, Ή ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ
    ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ:
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,
    ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ 19, 3ος όρ,
    10675 ΚΟΛΩΝΑΚΙ
    ΑΘΗΝΑ.
    TΗΛ 2107254694
    Για πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τα εξής τηλέφωνα :
    6947260144 ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,
    6973823945 ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ,
    6984989582 ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ,
    6932335821 ΜΠΑΛΑΝΤΙΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ,
    6972718830 ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
    THE E.N.D ==ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος3/9/13 22:12

    ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
    ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ
    ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ (Τ-bills )ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΞΙΑΣ 600ΔΙΣ U.S. $ ΑΜΕΣΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΙΜΑ
    ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΧΩ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΑ
    ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ
    ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΥ (100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΡΧΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 0,5% λόγω μνημονίου και στη συνέχεια ΑΤΟΚΟ!)
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ή ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ
    (στην περίπτωση που θα είχε μία πιο συμφέρουσα προσφορά)!
    ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΟΥ ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ:
    ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.
    ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ
    ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ
    Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΕΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
    ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ
    ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΩΝ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.
    ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΗΣ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΛΑΘΩΝ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
    ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ
    ΟΣΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΙΔΕΙ Η ΚΡΙΣΗ, ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ, ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
    ΔΗΛΩΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ...
    ΑΝ ΨΕΥΔΟΜΑΙ, ΑΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…“ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ”

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΑΡΧΕΙΑ,
    http://www.artemis-sorras.com/?p=437

    ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ
    http://www.artemis-sorras.com/

    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ-1.doc ·

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος3/9/13 22:15

    ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΕΓΩ ΚΑΙ Η END Μ' ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΚΡΑΤΗ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΣΤΡΑΤΟΥΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΜΜΕ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ.. ΤΑ' ΧΕΙ ΟΛΑ.

    ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η END ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΜΑΣΤΕ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΤΗΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΟΠΛΑ. ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ, ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ Σ' ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ, ΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΣΑΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA ΚΑΙ Ν' ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ. ΕΑΝ ΧΑΣΩ, ΘΑ ΧΑΣΩ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΠΙΔΑ. ΑΡΑ Η ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ Η ΜΑΖΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ.

    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΛΙΓΟΨΥΧΗΣΕΙ (ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΩΜΑ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΨΑΝΕ ΕΝΩ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ! ΕΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΩΜΑ, ΝΕΡΟ, ΦΑΓΗΤΟ Η ΣΦΑΙΡΕΣ, ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΑ ΣΦΑΙΡΕΣ).

    ΜΕ ΟΣΑ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ, ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.

    ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ: "ΠΗΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΝΑΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ "ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΕΛΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ".

    ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ, "ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ".

    ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΝΙΚΗΣΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΣΠΑΘΙΑ, ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙΑ, ΜΠΑΡΟΥΤΙ, ΒΟΛΙΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΓΚΙΑ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ "ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ".

    ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ.

    ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/9/13 23:44

      παλε τα ιδια κακαλα θα παρουμε.,.,.,//////////''΄΄΄΄[]][]=-98744332211

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος4/9/13 09:30

    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι και νόμοι που ‘’ΠΟΝΕΣΑΝ’’ τόσο πολύ τη διαπλοκή, παλιά και νέα ώστε να κηρύξουν ‘’ΙΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ‘’ εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου και του Πασοκ; Ποιοι τρέμουν την εφαρμογή τους;
    Με απλά λόγια: γνωρίζει ο φτωχός και ο αδύναμος πως οι μόνοι που ευεργετούνται από τους νόμους και τις αλλαγές ήταν αυτοί, αφού θα πάψουν να πληρώνουν μόνο αυτοί και θα πληρώνουν και αυτοί ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ;
    Αυτή είναι και η αλήθεια. Τα χουμε γράψει άπειρες φορές. Κάθε σύλληψη φοροφυγά, σημαίνει αυτόματα και μείωση του τιμήματος που πληρώνει ο μισθοσυντήρητος και ο συνταξιούχος για εφορεία. Το μεγαλύτερο όμως κτύπημα ήταν η ψήφιση του Νόμου για την καταπολέμηση της διακίνησης του ‘’ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ» ώστε να μην υπάρχει ούτε ΑΣΥΛΙΑ, ούτε ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ του εγκλήματος.
    Και το γράφουμε με απλά λόγια :
    Όσα θετικά αποτελέσματα βλέπετε σήμερα για τη φοροδιαφυγή είναι αποτέλεσμα των αλλαγών που κάναμε από το 2010. Αλλαγές που έγιναν με μεγάλες συγκρούσεις, και με πάρα πολλές δυνάμεις απέναντι. Με βάση αυτές τις αλλαγές, σήμερα, για πρώτη φορά, υπάρχουν πολλοί στη φυλακή κατηγορούμενοι για φορολογικά αδικήματα, για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Επιχειρηματίες, πολιτικοί, άνθρωποι ισχυροί που μέχρι πρότινος είχαν τη βεβαιότητα ότι είναι στο απυρόβλητο. Για πρώτη φορά ελέγχονται όσοι έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό για το αν μπορούν να τα δικαιολογήσουν.
    Γιατί γίνονται αυτά σήμερα ενώ δεν γινόντουσαν πριν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος4/9/13 09:30

    Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ :ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ….
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Αρνήθηκε να παραδώσει την Ελλάδα.
    Είναι πια απολύτως σίγουρο, ότι ελάχιστοι είναι εκείνοι οι..έλληνες που πιστεύουν ακόμη, σε όσα γράψανε οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου. Είναι πια αποδεδειγμένο, ότι η κατάσταση της οικονομίας βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού και τόσον ο Καραμανλής όσο και ο Σαμαράς, περίμεναν ποιος θα ..σπρώξει πρώτος τον άλλον στο γκρεμό.
    Είναι σίγουρο ότι οι Γερμανογάλλοι ήθελαν το αίμα μας και τα ενεργειακά μας αποθέματα, ώστε να είναι σίγουροι ότι δεν θα διακινδυνεύσουν. Και αφ΄ετέρου να μην περιέλθει η Αρκτική με τα απεριόριστα αποθέματα σε υδρογονάνθρακες, στους Ρώσους. Γι αυτό και χρόνια τώρα μας εμποδίζουν στην εκμετάλλευσή τους.
    Γι αυτό και μας «έστειλαν» στο ΔΝΤ.
    Απεδείχθη ότι δύο χρόνια ΜΟΝΟΣ του, ο Γιώργος Παπανδρέου αγωνιζόταν να σώσει τους Έλληνες, αγωνιζόταν για την τιμή, την ακεραιότητα και την επιβίωση της Ελλάδας.
    Απεδείχθη ότι ο άνθρωπος που μας οδήγησε στο ΔΝΤ ήταν η Μέργκελ του..Αντώνη, η Μέργκελ και ο Σαρκοζί του ..αιρετού ΦΑΣΙΣΜΟΥ!
    Συνειδητά, ύπουλα, βρόμικα και σκόπιμα ετοίμασαν και καθοδήγησαν την αποπομπή του Γιώργο Παπανδρέου. Διότι, αν πράγματι ήθελαν μπορούσαν να σώσουν την Ελλάδα. Όμως εκείνο που ενδιέφερε την Μέργκελ, περισσότερο ήταν τα αποθέματα ενέργειας του Αιγαίου. Στη Γερμανία αποσύρουν ΟΛΑ τα πυρηνικά εργοστάσια, έπρεπε λοιπόν να καλύψουν το κενό και το πιο εύκολο, φτηνό και ΣΙΓΟΥΡΟ ήταν το απόθεμα των Ελληνικών κοιτασμάτων.
    Όμως αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει με τον Γιώργο Πρωθυπουργό . Έτσι αποφάσισαν να τον «ρίξουν» ώστε η ενέργεια να περάσει στα χέρια τους αντί πινακίου.. Σαμαρά και Τσίπρα. Βλέπεις ο Παπανδρέου είναι Έλληνας, σοσιαλιστής, γιος του Ανδρέα Παπανδρέου και δεν ήταν δυνατόν να κάνει ότι του ζητούσαν.
    Εξ άλλου ο Παπανδρέου τεκμηρίωσε την άποψη ότι το θέμα ήταν Ευρωπαϊκό και όχι ελληνικό. Δηλαδή ..άνοιγε τις πληγές του συστήματος. Υποχρέωνε τους Γερμανούς να εκτελέσουν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις περί κοινής πολιτικής και αλληλεγγύης των εταίρων. Δεν ήταν δυνατό το επιτόκιο δανεισμού να ..κάνει διακρίσεις.
    Ο Γιώργος Παπανδρέου θυσιάστηκε για να σωθεί η Ελλάδα. Εμείς , όπως έλεγε και ο Εμ. Ρο΄ι΄δης, συμπεριφερθήκαμε σαν αχάριστοι, εμπαθείς και αγράμματοι, αφού ‘’κατάφεραν’’ παρακράτος , αριστεροί και λοιποί εφιάλτες, να μας πείσουν ότι αυτός έφταιγε και μάλιστα ..σκόπιμα !
    Σήμερα, που καταλάβαμε το βρόμικο παιχνίδι, σκύβουμε το κεφάλι.
    Γιώργο Παπανδρέου , ΣΥΓΓΝΩΜΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος4/9/13 09:30

    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ.
    Ο αντιμνημονιακός Σαμαράς που υποσχόταν να μηδενίσει το έλλειμμα σε ένα χρόνο χωρίς λιτότητα και ακριβώς πριν τις εκλογές έλεγε πως έχει 16 δις ισοδύναμα μέτρα δεν κορόιδεψε τον κόσμο;
    Σαχλαμάρες.
    Εξάλλου, στην αρχή, πριν ο κόσμος καταλάβει το βάθος της κρίσης, το Πασόκ κι ο ΓΑΠ μια χαρά κρατούσαν. Στις δημοτικές εκλογές που έγιναν έξι μήνες μετά την υπογραφή του μνημονίου πρώτο κόμμα ήταν το πασόκ. Απλά ούτε οι πολιτικοί ούτε ο κόσμος δεν είχαν καταλάβει πόσο μεγάλο ήταν το πρόβλημα και περίμεναν πως με ένα ψιλο-συμμάζεμα ένα-δυο χρονάκια θα γίνονταν όλα όπως πριν.
    Σήμερα, μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει στην Ευρώπη, μετά την κωλοτούμπα του Σαμαρά που απέδειξε πως οι άλλες συνταγές ήταν παραμύθια για αφελείς, μετά από την κρυάδα του καλοκαιριού που κοντέψαμε να βρεθούμε εκτός ευρώ και μετά το φιάσκο της Κύπρου που απέδειξε πως όταν είσαι ζήτουλας μαγκιές δεν χωράνε, ο κόσμος έχει καταλάβει πως τα πράγματα είναι πολύ ζόρικα.
    Έτσι σιγά –σιγά αντιλαμβάνεται ο λαός την τεράστια θυσία του Γιώργου Παπανδρέου, και αισθάνεται ένοχος και εξοργισμένος με αυτούς που τον εξαπάτησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος4/9/13 09:31

    ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Όλοι σιγά –σιγά αρχίζουμε να αναπνέουμε. Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που ένας ‘’τρελός’’ Έλληνας πολιτικός, πήρε την απόφαση να σώσει την πατρίδα μας από το χείλος του γκρεμού και σήμερα ελπίζουμε, και σήμερα υπάρχουμε και σήμερα δειλά -δειλά κάνουμε σχέδια και όνειρα πάλι.
    Όλοι σήμερα γνωρίζουμε και αναγνωρίζουμε, ότι η χρεοκοπία με τις ΟΛΕΘΡΙΕΣ συνέπειές της κτυπούσε την πόρτα μας.
    Όλοι γνωρίζουμε ότι το τέλος του 2009 ήταν το χρονικό ορόσημο της οικονομικής μας καταστροφής και της εθνικής μας υποδούλωσης. Θέλαμε 35 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ για να επιβιώσουμε σαν κράτος.
    Όλοι ξέρουμε σήμερα, ότι είμαστε θύματα εξωτερικών δυνάμεων που επιθυμούν το πλούσιο υπέδαφός μας, και ένας προδομένος λαός θύμα μιας πολιτικής κλίκας, τόσο της αντιπολίτευσης , της εποχής εκείνης, όσο και των αδίστακτων ‘’ΒΡΟΥΤΩΝ’’ εντός του Πασοκ.
    Άνθρωποι , πολιτικά αδίστακτοι, ηθικά ανύπαρκτοι και ιδεολογικά νεκροί, επιχείρησαν την πολιτική και οικονομική δολοφονία των Ελλήνων.
    Μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου μας είπε την αλήθεια.
    Μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου θυσιάστηκε, βρίστηκε, προπηλακίστηκε, συκοφαντήθηκε και ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ για τη σωτηρία της πατρίδας μας.
    Σήμερα ο λαός μας σιγά-σιγά ξαναγυρίζει και κοιτά με ευγνωμοσύνη ,αυτόν που στάθηκε δίπλα του και αγωνίστηκε με όλα τα θεριά.
    Γιώργο σε ευχαριστούμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *