ροή ειδήσεων

Το γύρο του κόσμου κάνει το κείμενο των εφέδρων

Το γύρο του κόσμου κάνει δημοσίευμα του Associated Press αναφορικά με το υποτιθέμενο πραξικόπημα των εφέδρων των Ειδικών Δυνάμεων....

Το άρθρο που αναπαράγεται από πολλά ξένα ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων και η Washington Post , αναφέρεται στην εισαγγελική έρευνα που διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας για την ανάρτηση στο blog σύμφωνα με την οποία έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων ζητούν την παραίτηση της κυβέρνησης και τον διορισμό της προσωρινής προσωρινής κυβέρνησης υπό την εγγύηση των ενόπλων δυνάμεων.

Η έρευνα για την ανάρτηση αυτή, στην ιστοσελίδα της Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων πραγματοποιείται από την υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, επισημαίνει το Associated Press.


Μια μεταγενέστερη ανάρτηση στον ίδιο ιστότοπο επέκρινε την κάλυψη του θέματος από τα ΜΜΕ, κατηγορώντας τα ότι "προσπαθούν να μας χαρακτηρίσουν ως υποκινητές πραξικοπήματος," αναφέρει το πρακτορείο, προσθέτοντας ότι η ομάδα καλεί σε διαδήλωση διαμαρτυρίας κατά των μέτρων λιτότητας στην Πλατεία Συντάγματος της πρωτεύουσας το Σάββατο το απόγευμα.


"H Ελλάδα εξαρτάται από τα δάνεια διάσωσης από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και άλλες χώρες της Ευρωζώνης, από τον Μάιο του 2010. Ως αντάλλαγμα, έχει επιβάλει αυστηρά μέτρα λιτότητας σε μια προσπάθεια να τακτοποιήσει το τεράστιο χρέος της και το υπερμεγέθες έλλειμμα του προϋπολογισμού", σημειώνει το δημοσίευμα.

"Τα επίπεδα της φτώχειας έχουν αυξηθεί, με τη χώρα να παλεύει, όντας για έκτο χρόνος σε ύφεση και την ανεργίας να βρίσκεται πάνω από 27%, το υψηλότερο στην Ευρωπαϊκή Ένωση", επισημαίνεται στο ίδιο άρθρο.


Η Κοινότητα εφέδρων ειδικών δυνάμεων είχαν εκφράσει την αντίθεσή τους στα πακέτα διάσωσης της Ελλάδας και στο παρελθόν, τονίζει το Πρακτορείο και αναφέρεται σε ένα περιστατικό πέρυσι, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα, όταν είχαν πραγματοποιήσει ένστολη πορεία διαμαρτυρίας.




Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *