ροή ειδήσεων

Γιατί μας ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ την Τουρκική Γλώσσα η Ρεπούση; Σε ποιό ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ "ΙΣΤΟΡΙΑΣ" "Συνωστίζεται" η Ρεπούση μαζί με Τούρκους ιστοριογράφους;

Tούρκικα να μάθεις ΕΣΥ ΜΩΡΗ (ανόητη στα αρχαία), που τρέχεις σε άγνωστα Τουρκικα "Κολλέγια" για να παριστάνεις την "Καθηγήτρια και την Ακαδημαϊκό".

Ξαναχτύπησε το ALIEN της Ιστορίας... (όταν γραφόταν η ιστορία αυτή ήταν σε άλλο ΓΑΛΑΞΙΑ, και όταν ήρθε εδώ αποφάσισε να την "Ξαναγράψει"). Θέλει να ξαναγράψει την Ελληνική Ιστορία, σύμφωνα με τις επιταγές της ΝΤΠ, η ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ "ιστοριογράφος" του Σόρος και των παγκοσμιοποιητών.
Η Αρχαία Ελληνική ΔΕΝ είναι "Νεκρή γλώσσα" όπως ισχυρίζεσαι. Διδάσκεται στην Οξφόρδη, και στα ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ του Κόσμου, εκεί που εσύ δεν θα φτάσεις ΠΟΤΕ, αλλά ούτε απ΄εξω θα περάσεις!
Νεκρή είναι η Καριέρα σου και το γνωρίζεις πολύ καλά κα Ρεπούση! Είσαι το ΑΠΟΛΥΤΟ συγγραφικό ΤΙΠΟΤΑ μπροστά στα ΜΕΓΑΘΗΡΙΑ Έλληνες Ιστορικούς που έχουν γράψει την ΑΛΗΘΙΝΗ Ιστορία της Ελλάδας, που εσύ διαστρέφεις.
Ως πότε θα πληρώνουμε (κυριολεκτικά) το σύμπλεγμα κατωτερότητα της κας Ρεπούση; τόση μανία να "Πλασσαριστεί" κι αυτή σαν "ακαδημαϊκός" και "Ιστορικός" σαν τον ΚωνσταντίνοΠαπαρρηγόπουλο, το Διονύσιο Κόκκινο, και τόσους Έγκριτους και Έγκυρους Έλληνες Ιστορικούς. Ούτε στο δαχτυλάκι τους δεν φτάνεις!
Γιατί λοιπόν μας ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ την Τουρκική Γλώσσα η Ρεπούση; Σε ποιό ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ "ΙΣΤΟΡΙΑΣ" "Συνωστίζεται" μαζί με δεκάδες άλλους Τούρκους ιστοριογράφους;
Γιατί μόνο στην Τουρκία την διαβάζουν και την καλούν σε συνέδρια!
Ιδού και η ιστοσελίδα Συγκεκριμένου Τούρκικου "Συμποσίου", στο οποίο "Συνωστίζεται" η Ρεπούση για να πείσει ότι είναι έγκριτη Ακαδημαικός (για το 2014 προγραμματίστηκε στην πόλη Sakarya, ανατολικά της Κωνσταντινούπολης...):

http://www.historyeducation.org/
Στο περυσινό "Συμπόσιο" είχε "συνωστιστεί" η Ρεπούση μαζί με πολλούς Τούρκους ψευτοιστορικούς, για να μιλήσουν για την "Ιστορική Εκπαίδευση". Της αρέσει να "συνωστίζεσαι" με τους Τούρκους .. Τη βρίσκει ! Ιδού ο σύνδεσμος με όλα τα ονόματα του "Συμποσίου". ΌΛΟΙ Τούρκοι πλήν ελαχίστων.
http://www.historyeducation.org/images/2.%20Symposium_Programme.pdf
Ανάμεσα στους Τούρκους, και η Ρεπούση, στην σελίδα 3:



Μιά "ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ" : Γιατί στο πρόγραμμα του Συνεδρίου αυτού γράφει το όνομά της με δύο σίγμα: REPOUSSI αντί για REPOUSI; Για να μην βρίσκουμε τη δράση της ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;;; ΌΠΩΣ ΚΡΥΒΟΥΝ τον Τούρκο Διοικητή στη Λάρισα έτσι κρύβουν και τη Ρεπούση. Δεν πάνε στο δ..!
Το "Συμποσιο" των Ανιστόρητων έγινε το 2012 στην Τραπεζούντα του Πόντου!!! (Τι είρωνία να ΜΑΓΑΡΙΖΕΙ μαζί με τους ανιστόρητους Τούρκους τα ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ!! Φτού σου Εφιάλτισσα!)
Ευχόμαστε στην κα Ρεπούση, να βρίσκεται ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ τις ημέρες που θα γίνουν τα γεγονότα.. Να ακολουθήσει την Μοίρα των Ομοεθνών της ΤΟΥΡΚΩΝ, γιατί Ελληνίδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!
ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ, ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ. Της ευχόμαστε να βιώσει την Ιστορία που ΔΕΝ έγραψε.
Παραθέτουμε ένα ΑΘΛΙΟΤΑΤΟ κείμενο στα Αγγλικά της Ρεπούση, με τίτλο:
"Μάχες πάνω από το εθνικό παρελθόν των Ελλήνων. Η Ελληνική Διαμάχη για το Βιβλίο Ιστορίας
Δίνει και μάχες η ανιστόρητη. Θέλει να βγεί και ΗΡΩΪΔΑ από πάνω! Μπουμπουλίνα η Ρεπούση. ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΙΩΝ;


Παραθέτουμε το σύνδεσμο γι αυτό το επαίσχυντο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ κείμενο:
http://users.auth.gr/users/9/6/053269/public_html/PS_REPOUSI/ENG/PUBLICATIONS/final%20battles%20for%20the%20national%20past.pdf
Πρόκειται για ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ανθελληνικότητας, όπου επιχειρείται ο διεθνής διασυρμός και δυσφήμιση των Ελλήνων. Για παράδειγμα:


Μετάφραση:
Οι Έλληνες και το παρελθόν τους
Η διαδικασία οικοδόμησης του ελληνικού έθνους, η δημιουργία του ελληνικού κράτους το 1830, καθώς και οι διαδικασίες της εθνικής ενοποίησης κατά τη διάρκεια ου 19ου αιώνα και στις ρώτες δεκαετίες του 20ου, ήταν στέρεα συνδεδεμένη με την ιστορία και αγκυροβολημένη στο παρελθόν των Ελλήνων, από το οποίο αντλούσαν νομιμότητα και αναγνώριση*. Οι Ελληνόφωνοι ορθόδοξοι πληθυσμοί του οθωμανικού κράτους έπρεπε να σχηματίσουν ένα ανεξάρτητο κράτος , διότι σύμφωνα με την εθνική ρητορική, ήταν οι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, οι οποίοι έδωσαν το φως στην κόσμο, οι οποίοι δημιούργησαν τις τέχνες και τις επιστήμες και οι οποίοι εφήυραν δημοκρατία. Το ελληνικό κράτος το 19ο αιώνα ΕΠΡΕΠΕ** να διευρύνει τη σφαίρα επιρροής του και να εκπολιτίσει τη βάρβαρηΑνατολή, όπως είχαν κάνει οι πρόγονοί του για τη Δύση. Η Δύση είχε χρέος προς την Ελλάδα, και ήταν υποχρεωμένη να βοηθήσει.
*Οι Έλληνες του Πόντου και της μικράς Ασίας "αντλούσαν νομιμότητα και αναγνώριση" κα Ρεπούση; Φυσικά αφού αν σε "Αναγνώριζαν" για έλληνα και χριστιανό οι ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ Τσέτες σε έσφαζαν! Ο Κεμάλ έκανε την "εθνοκάθαρση" με βάση τη Χριστιανική πίστη. Γι αυτό ΓΕΛΟΙΑ γενοκτονήθηκαν Μόνο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, Αρμένιοι και Πόντιοι; Για τέτοια "αναγνώριση" μιλάς ΣΙΓΟΥΡΑ...
**Το κείμενο είναι μία ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ειρωνία προς την Ελληνική και Ορθόδοξη καταγωγή μας. Ένας ΠΛΗΡΗΣ διασυρμός και απαξίωση για τους προγόνους μας! Παρουσιάζει τους Έλληνες σαν Ιμπεριαλιστές,( που τον καιρό που οι Τούρκοι ετοίμαζαν τη Γενοκτονίας τους), ήθελαν λέει "να εκπολιτίσουν τη βαρβαρική Μέση Ανατολή". Εβραϊκή προπαγάνδα με πολύ φαρμάκι για το Μεγαλείο του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Προσωπικά εγώ, διαβάζοντάς το, ΕΝΑ συμπέρασμα έχω βγάλει:
Η Ρεπούση είναι ΕΒΡΑΙΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ 100%.
Δεν ξέρω αν είναι εκ γενετής ή εξελίχτηκε αργότερα. Τόσο συμπυκνωμένο φαρμάκι, εναντίον του Ποντιακού και Μικρασιατικού Ελληνισμού, δεν έχω ξαναδεί! Και εναντίον των Ελλήνων!
Γι αυτό άλλωστε και την καλούν σαν "Ακαδημαική Σύμβουλο" ΜΟΝΟ στην ΤΟΥΡΚΙΑ..
astikosmythos


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *