ροή ειδήσεων

«Φλόγα της Αγάπης» στη Ρόδο

Η «Φλόγα της Αγάπης» πλέον έχει γίνει θεσμός και έτσι φέτος θα διατρέξει και πάλι ολόκληρη την Ελλάδα στα πλαίσια της Λαμπαδηδρομίας. Μια διαδρομή από την οποία δε θα μπορούσε να...
λείπει η Ρόδος. Στο νησί μας θα φθάσει από τα Χανιά με κάθε τιμή στις 22 Σεπτεμβρίου.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Αδελφότης Αίματος», πρωτοπόρος όπως πάντα από την ημέρα που ιδρύθηκε στα Δωδεκάνησα,σε τέτοιες πρωτοβουλίες , θα ανάψει τη δική του φλόγα σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013 ώρα 19:45 στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα. (Παλια Πόλη).

Η αρχική συγκέντρωση θα γίνει μπροστά από το Δημαρχείο , από όπου και η εκκίνηση προς τον Άγιο Παντελεήμονα γύρω στις 19:00 .

Η παρουσία σας κατά την τελετή έναρξης θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για το Σύλλογό μας, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα την ευαισθησία σας και την υποστήριξή σας στο ιερό έργο που εμείς, οι τακτικοί Εθελοντές Αιμοδότες, σε τοπικό αλλά και πανελλήνιο επίπεδο, επιτελούμε.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών καλεί όποιον επιθυμεί να συνδράμει εθελοντικά στην υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης, να δηλώσει συμμετοχή μέχρι και τις 18/09 στα Γραφεία του Συλλόγου, μέσω facebook ή τηλεφωνικά στο 2241360112. Είναι μεγάλη μας χαρά να σας έχουμε όλους αρωγούς σε αυτήν την προσπάθεια.

Σας περιμένουμε όλους !

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι η εξής :

19:00 Εκκίνηση πεζοπόρου τμήματος από πλατεία Ελευθερίας μπροστά στο Δημαρχείο (μετά από την υποστολή της σημαίας)

Συνέχεια οδός Αμερικής - Εθνάρχου Μακαρίου -Πλατανάκια οι πεζοπόροι μας θα περάσουν από την πύλη Νταμπουάζ (Παλιά Πόλη) από Ορφέως - Σωκράτους - Αριστοτέλους και πλατεία Εβραίων Μαρτύρων - Κατάληξη στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα

19:45 Άφιξη πεζοπόρου τμήματος στον Αγ. Παντελεήμονα (Παλιά Πόλη)

Χαιρετισμός Προέδρου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου

20:00 Άναμμα φλόγας

Πεζοπόρο τμήμα

Εκκίνηση πεζοπόρου τμήματος από Αγ. Παντελεήμονα μέχρι τον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού δια της παραλιακής οδού

Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι η εξής :

Θέατρο Μελίνα Μερκούρη - Παραλιακά μέχρι Κολώνα - Παράδοση φλόγας (πυρσών) στον Ροδιακό Όμιλο Ταχυπλόων (Ρ.Ο.ΤΑ.) - και στο Σύλλογο Ερασιτεχνών Ψαράδων - Κατάληξη πεζοπόρων τμημάτων στο Δημαρχείο με σύγχρονη άφιξη των Ταχυπλόων και των Ερασιτεχνών Ψαράδων - Παράδοση πυρσών σε Αθλητικούς Συλλόγους Ποδηλατών και στη Λέσχη Ροδίων Φίλων μοτοσυκλετιστών HARLEY DAVINSON ROAD KNIGHTS για την περιφορά της φλόγας .

Οι Λαμπαδηδρόμοι
θα ακολουθήσουν την εξής διαδρομή:

Θέατρο Μελίνα Μερκούρη - Κορδιγκτώνος - Χατζηευαγγέλου - Πατριάρχη Γρηγορίου Ε' - Κανελλοπούλου Παναγιώτη - Λίνδου - 7 Βαγιές - Στεφάνου Καζούλη - Δημοκρατίας - Πίνδου - Πλατεία 7ης Μαρτίου - τερματισμός στο Δημαρχείο.

21:00 Εκκίνηση ποδηλατών και μοτοσυκλετιστών μετά την παράδοση της φλόγας από τους λαμπαδηδρόμους - περιφορά στην πόλη της Ρόδου με την παρακάτω διαδρομή:

Περνάμε το Δημοτικό θέατρο βγαίνουμε στην οδο Αμερικής ακολούθως στην οδό Δημοκρατίας (από Θέρμαι) περνάμε από το Σαν Φραγκίσκο και το Στάδιο του Διαγόρα από Βενετοκλέων στρίβουμε στη Κορδιγκτώνος που συνεχίζει στην Χατζηευαγγέλου μετά από Άγιο Δημήτριο και προέκταση Εθνικής Αντιστάσεως, βγαίνουμε στη Λεωφόρο Ρόδου - Λίνδου και στρίβουμε στην Κωνσταντίνου Υδραίου που συνεχίζει Αποστόλου Παύλου μετά Ηλία Βενέζη - Γ. Σεφέρη - μπαίνουμε στο Νοσοκομείο - μετά περνάμε από Μ. Πετρίδη κατεβαίνουμε την Κων/νου Τσαλδάρη και στην συνέχεια Θ. Σοφούλη στρίβουμε από Βορείου Ηπείρου συνεχίζουμε από Ελ. Βενιζέλου μπροστά από το ορφανοτροφείο - Εθνάρχου Μακαρίου - Παπάγου και η τελετή λήξης της λαμπαδηδρομίας θα γίνει στη πλατεία Δημαρχείου με πλούσιο πρόγραμμα παραδοσιακών χορών από το εκπολιτιστικό σωματείο της Νέλλης Δημόγλου.





Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *