ροή ειδήσεων

Ρόδος: Εναέριες περιπολίες για την προστασία των δασών

Την ικανοποίηση τους εξέφρασαν οι αντιπεριφερειάρχες Δωδεκανήσου κ. Φώτης Χατζηδιάκος και Κυκλάδων κ. Γεώργιος Πουσσαίος, από την επιχειρησιακή δράση.... του ελικοπτέρου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που εδώ και ημέρες είναι σταθμευμένο στο αεροδρόμιο Μαριτσών και πραγματοποιεί εναέριες περιπολίες για την πρόληψη του κινδύνου πυρκαγιάς σε ολόκληρο το νησί.

Οι αντιπεριφερειάρχες που κλήθηκαν από τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου, αντιπύραρχο κ. Νικόλαο Αλεξανδρή και πραγματοποίησαν επί δίωρο εναέρια περιπολία σε ολόκληρο το νησί της Ρόδου διαπίστωσαν «ιδίοις όμασι» την αποτελεσματικότητα της επιχειρησιακής δράσης του ελικοπτέρου, με το τριμελές πλήρωμα, να είναι σε θέση ν’ αντιληφθεί και να ελέγξει κάθε κίνηση εντός των αγροτικών περιοχών και των πλέον δύσβατων δασικών περιοχών, εντοπίζοντας με ακρίβεια και την παραμικρή λεπτομέρεια εντός αυτών.

Από την εναέρια περιπολία επισημάνθηκαν ιδιαίτερα : α) χώροι παράνομων χωματερών και όγκοι σκουπιδιών και εύφλεκτων υλικών πλησίον δασοσκεπών περιοχών, που θα πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα σε β) θέσεις μελισσοκυψελών πλησίον των δασικών περιοχών που επιβάλουν στους μελισσοκόμους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και γ) ελλείψεις ζωνών δασοπροστασίας, που υποχρεώνει την δασική υπηρεσία να αντιμετωπίσει άμεσα και με ιδιαίτερη ελαστικότητα το αίτημα της Περιφέρειας για χάραξη νέων ζωνών πυροπροστασίας


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/9/13 23:15

    nomizw oti eiste se la8os dromo... kante oti kanane sti Italia me tis cameres.. kai pio f8ino kai pio apotelesmatiko... kai exeis perisoteres pi8anotites na piaseis tous empristes... psaxtite ligo! kai stamatiste na petate to xrima tou kosmaki!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *