ροή ειδήσεων

Απίστευτο σκάνδαλο: Μίκρυναν την Ελληνική ΑΟΖ από Καστελόριζο προς Κύπρο! ΥΠΕΡ των ΤΟΥΡΚΩΝ!

Πρόκειται για ένα σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων με θύμα την Εθνική μας κυριαρχία!
Σύμφωνα με απόφαση της κυβέρνησης η Στρογγύλη, ένα μικρό νησί δίπλα στο Καστελλόριζο κηρύχτηκε... απο τη κυβέρνηση αρχαιολογικός χώρος. Αυτό σημαίνει ότι η νήσος Στρογγύλη με απόφαση της Ελληνικής κυβέρνησης έπαυσε να έχει οικονομική ζωή και να θεωρείται κατοικήσιμη.
Υπο τις προυποθέσεις αυτές και σύμφωνα με το Νόμο της Θάλασσας η νήσος Στρογγύλη δεν δικαιούται να έχει Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ). Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η Ελληνική ΑΟΖ μειώνεται κατά το ποσοστό που αναλογεί στη συνεισφορά στην Ελληνική ΑΟΖ από αυτό το νησί από τη περιοχή του Καστελλόριζου πρός τη Κύπρο....

Σας επισυνάπτω την απόφαση για τη μετατροπή της χρήσης της νήσου Στρογγύλης σε αρχαιολογικό χώρο, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα το Έθνος προχτές! Κρατείστε τη για να τη θυμάστε.




Με την απόφαση αυτή η Ελληνική και η Κυπριακή ΑΟΖ παύουν να ακουμπούν!
Στη παρακάτω φωτογραφία φαίνεται η παλαιά Ελληνική ΑΟΖ ABCDE (κόκκινη γραμμή) και η νέα ABCDFG όπως προκύπτει σαν αποτέλεσμα της απόφασης της Ελληνικής κυβέρνησης. Η πράσινη γραμμή αντιστοιχεί στα χωρικά ύδατα που αντιστοιχούν στη Στρογγύλη (6 ναυτικά μίλια).




Ακολουθεί ο χάρτης της Ελληνικής ΑΟΖ, όπως ήταν πρίν την απόφαση αυτή. O χάρτης αυτός έχει σχεδιασθεί με βάση την αρχή της μέσης γραμμής μόνο και με την προυπόθεση ότι η Στρογγύλη έχει οικονομική ζωή, κάτι που ίσχυε μέχρι πρότινος. Όπως παρατηρείτε στο χάρτη, στη περίπτωση αυτή, η Ελληνκή ΑΟΖ “ακουμπάει” την Κυπριακή ΑΟΖ.




Για όσους το πούν “μέσα σε αρχαιολογικό χώρο Μουσείο δεν κτίζεται”. Άρα το νησί δεν θα έχει οικονομική ζωή. Παράλληλα δεν θα είναι επιτρεπτή η πρόσβαση σε οιονδήποτε. Πρόκειται για γκριζάρισμα περιοχής που θυμίζει Ίμια.




Aποτέλεσμα της μετατόπισης των ορίων της Ελληνικής ΑΟΖ είναι να αυξηθεί η έκταση της Τουρκικής ΑΟΖ, που πλέον φτάνει μέχρι την Αιγυπτιακή ενώ η Ελληνική δεν ακουμπάει πλέον την Κυπριακή!

Είναι τυχαίο που όλα αυτά συνέβησαν λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη απο τον κ. Αντώνη Φώσκολο, ομότιμο καθηγητή στο Πολυτεχνείο Κρήτης, πως μεταξύ Ρόδου και Καστελλόριζου υπάρχει πετρέλαιο αξίας 5 τρισ. δολαρίων;;


Τα οικόπεδα νότια του Καστελόριζου μας τελείωσαν, η συμφωνία για ελληνική αποχώρηση από την ΑΟΖ είχε προφανώς προαποφασιστεί και οι περιφερόμενοι πανικόβλητοι σαν τον Βενιζέλο χρειάζονται προκειμένου να αρχίσει επισήμως και η προετοιμασία των πολιτών.

Εξάλλου υπήρξε και η σχετική αμερικανική "παρότρυνση" και "συμβουλή" για να μην ξεχνάμε τις εντολές που δόθηκαν ΚΑΙ επισήμως. Έτσι απο την δήλωση «Δεν υπάρχει πετρέλαιο στην Ελλάδα» του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και τις λοιδωρίες κατά όσων αγωνίστηκαν να αποδείξουν το αντίθετο, περάσαμε «στο πετρέλαια υπάρχουν», στην ίδρυση φορέα εξερεύνησης και αξιοποίησης υδρογονανθράκων και στην πρόταση των ΗΠΑ για εμπορική συμφωνία Ελλάδας – Τουρκίας και συνεκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρίσκονται στο Αιγαίο, έστω και αν «ακόμη και αν προηγουμένως δεν έχουν επιλύσει τις μεταξύ τους διαφορές» (Συνέντευξή του Ρίτσαρντ Μόρνινγκσταρ, ειδικού απεσταλμένου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την ενέργεια στην Ευρασία, στην «Καθημερινή»)

Οι καταστάσεις πλέον τρέχουν. Τα αφεντικά βιάζονται, γιατί ο χρόνος τους πιέζει και ο Βενιζέλος είναι ο πρώτος που πρόθυμα έτρεξε να ικανοποιήσει την διαταγή "βγάλτε το θέμα με το μοίρασμα της ενέργειας με την Τουρκία".

Βιάζονται να κλείσουν τις κατάλληλες συμφωνίες προκειμένου να δημιουργήσουν σειρά τεράστιων προβλημάτων για τη στιγμή που την Ελλάδα θα την κυβερνούν Έλληνες. Και τότε, αυτά τα προβλήματα θα μπορούν να λυθούν με δύο τρόπους: ή στα διεθνή δικαστήρια και θα χρειαστούν πάρα πολλά χρόνια για την επίλυσή τους (ταυτόχρονα θα παγώσει κάθε θέμα εκμετάλλευσης του ελληνικού ορυκτού ενεργειακού πλούτου) ή θα προχωρήσει η Ελλάδα σε πόλεμο απέναντι σε όποιον έχει παραβιάσει την εθνική της κυριαρχία (και εάν είναι η Τουρκία ένας από αυτούς που παραβίασαν την ελληνική εθνική κυριαρχία, τότε ένας πόλεμος κατά των Τούρκων θα σημαίνει πόλεμος κατά του ΝΑΤΟ... -με βάση το καταστατικό λειτουργίας του ΝΑΤΟ- το οποίο αποκτά και καταστατικά πλέον, οικονομικό χαρακτήρα!)

Εδώ, λοιπόν βρίσκονται τα τεράστια αδιέξοδα που χτίζουν οι συμφωνίες των ολετήρων που υποτίθεται πως μας διασώζουν. Για την ακρίβεια, το μόνο που κάνουν είναι να κλείνουν κάθε διέξοδο, να γιγαντώνουν τα υφιστάμενα προβλήματα και να τοποθετούν την Ελλάδα οριστικά και αμετάκλητα σε έναν μονόδρομο απαξίωσης, σε έναν δρόμο ντροπής και εθνικής ταπείνωσης.

Και οι μαριονέτες αυτές, με χαρά κάνουν αυτό το "έργο", επειδή εκβιάζονται, επειδή είναι απάτριδες, επειδή είναι ελληνόφωνοι, επειδή ξέρουν πως αν χάσουν την εξουσία δεν θα αργήσει η στιγμή που θα χάσουν πολλά περισσότερα από την προσωπική τους ελευθερία...

Ενδιαφέρον έχει να διαβάσετε και τις δηλώσεις που ακούστηκαν εδώ, όπου αναφέρθηκε ότι η Ελληνική ΑΟΖ δεν ακουμπά την Κυπριακή. Σήμερα μάθατε το γιατί…

Χρήσιμο είναι να διαβάσετε και τα άρθρα εδω, εδώ και εδώ. Θα αντιληφθείτε περισσότερα για το θέμα της Ελληνικής ΑΟΖ. Η Ελλάδα πρέπει να “τιμήσει” ιδιαίτερα τον υπουργό Εξωτερικών πρώην Τούρκογλου για την τόσο πατριωτική του απόφαση.

Αν διαβάσετε τις διασυνδέσεις που έχω δώσει στο κείμενο, θα διαπιστώσετε ότι η απόφαση του υπ. Εξωτερικών δεν ήταν τυχαία και μάλιστα αναμενόταν! Οι παπαγάλοι δούλευαν για πολύ καιρό στο θέμα και προετοίμαζαν τον κόσμο για την επερχόμενη απόφαση, που σύμφωνα με τους νόμους της προπαγάνδας θα έσκαγε μέσα σε ένα success story!Κανείς απο το παρόν πολιτικό σύστημα δεν κατάλαβε τίποτα, επiβεβαιώνοντας ότι κατά βάθος όλοι τους παραμένουν μια αγαπημένη οικογένεια, που σε κάθε εκλογές αλλάζουν καρέκλες. Όλοι τους πάντα στα σοβαρά θέματα είναι απόντες και παραμένουν αυτό που ήταν πάντα. Ασήμαντοι. Αυτό πρέπει να αλλάξει.
www.logiosermis.net με πληροφορίες απο το zcode-gr.blogspot.jp


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/9/13 19:12

    Όλοι αυτοί θέλουν να σκοτώσουν την Ελλάδα και τον ελληνισμό. Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι ότι έχουν ρίξει έναν καρκίνο και με αυτό τον καρκίνο επιχειρούν να σκοτώσουν τη χώρα μας και της κάνουν χημειοθεραπείες που τη σκοτώνουν ακόμα πιο πολύ. Δίνουν φάρμακα στην Ελλάδα για να τη σκοτώσουν όχι για να την κάνουν καλά. . Γι’ αυτούς νόημα έχει να σκοτώσουν όλη την Ελλάδα και το έθνος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/9/13 21:24

      Ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας είναι οι ......Ελληνες και για απόδειξη δες τι κάναν τόσο οι πολιτικοί μας όσο και οι πατριωτάρες Ελληνάρες..... φοροδιαφυγή, ρουσφέτι, διαπλοκή, λαμογιά κτλ κτλ κτλ, δηλαδή όλα τα ευάρεστα προτερήματα. Και εις ανώτερα.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος7/9/13 00:28

    ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ .ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΔΩΔ/ΝΗΣΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΣΩΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ .ΥΠΟΔΟΜΕΣ -ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ
    "ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ" ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΥΜΑ Η ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΩΔ/ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ??????????
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ Τ Ι Π Ο ΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ .ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο Κ ΓΑΚΗΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ - ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ -ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΤΡΙΧΕΣ ΘΥΜΑΣΕ Κ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ ΤΑ "¨ΜΟΥΣΙΑ" .ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ .ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ !!!!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΩΔ/ΣΙΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ."ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ " ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ {ΚΡΗΤΙΚΟΙ}ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ . ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/9/13 00:50

      Την αλβανική και γεωργιανή μαφία να πάει η ΧΑ να την κάνει ΝΤΑ αν έχει τας cojonas!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *