ροή ειδήσεων

Καταδίκη για τον πατέρα που έκλεψε μαρκαδόρους!

Ο άνεργος πατέρας που συγκλόνισε το πανελλήνιο όταν συνελήφθη για την κλοπή ενός πάμφθηνου κουτιού με μαρκαδόρους που είχε ανάγκη το παιδί του για το σχολείο,...δεν απέφυγε την καταδίκη από το Αυτόφωρο στο εδώλιο του οποίου κάθισε χωρίς να έχει συνήγορο υπεράσπισης.

Παρά την αμηχανία στην οποία βρέθηκαν οι δικαστές στο Αυτόφωτο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ήταν υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν το «γράμμα του νόμου», καθώς σε βάρος του 46χρονου άνδρα υπήρχε η μήνυση του επόπτη των ταμείων του πολυκαταστήματος, ο οποίος πάντως δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο. Ήταν, ίσως, ο μόνος που δεν συγκινήθηκε όταν έπιασε τον κατηγορούμενο να βάζει στην τσέπη το ευτελούς αξίας κουτί κι εκείνος του εξήγησε το δράμα του.
Με δάκρυα στα μάτια, ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε την πράξη του στην απολογία του επισημαίνοντας ότι αναγκάστηκε να κλέψει γιατί δεν του έφταναν τα χρήματα για να αγοράσει όσα σχολικά είδη χρειαζόταν το παιδί του… «Όταν με κατάλαβαν, ήθελα να με καταπιεί η γη. Τους έδειξα το πορτοφόλι μου που είχε μέσα 20 ευρώ και τα πήραν. Ζητάω συγνώμη και δεν πρόκειται να το ξανακάνω», είπε στους δικαστές. Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 20 ημερών με τριετή αναστολή και του χρέωσε δικαστικά έξοδα ύψους 80 ευρώ.


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/9/13 21:03

    Πώς μας έχουν καταντήσει Θέε μου.
    Εδώ ο άνθρωπος δεν είχε να πάρει ένα κουτί μαρκαδόρους στο παιδί του πώς θα πληρώσει τα 80 ευρώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/9/13 21:12

    moni mas katantisame edo. as min permame spitia me danika, amaksia me danika... as min afiname ton protogeni tomea... ola alisida einai. as min kouraso. FTAIME.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/9/13 23:18

      ρε φιλε εχεις χασει την μπαλλα τελειως.απο την ιστορια αυτη η πρωτη εξυπναδα που σου ηρθε στο νου ηταν η βαρια σε εισαγωγικα εκφραση πρωτογενης τομεας κ ειπες να μας εντυπωσιασεις.φταιμε φιλε αλλα οχι για τον λογο που λες,φταιμε γιατι ακομα κ για αυτη την θλιβερη ιστορια πρεπει να διαβαζουμε σχολια σαν το δικο σου.σχολια ρηχα κ αχρωμα .φταιμε γιατι ξεχναμε πως ειμαστε ανθρωποι κ οχι αριθμοι σε στατιστικες του υπουργειου οικονομικων

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος23/9/13 21:20

    την επομενη φορα στα τζαμπο να το θυμαστε αυτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/9/13 22:54

    An aftos o an8rwpos prepei na timori8ei gia afti tin praksi, oloi oi kleftes politikoi prepei na tous ektelesoun arga, tromaktika Kai polu polu epodina!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/9/13 23:21

    γραφε Ελληνικα ρε φιλε κ δεν πειραζει αν κανεις λαθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/9/13 10:35

    Συμφωνώ με το παράγοντα άνθρωπο αλλά έπρεπε να σταματήσει η διαδικασία στο κατάστημα και να μην υποβάλουν μύνηση. Από τη στιγμή που πήγε η υπόθεση στα δικαστήρια όσο απάνθρωπο και να είναι, οι δικαστές έπρεπε να τον τιμωρήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/9/13 12:27

    Μα δεν κατάλαβες ακόμα φίλε ανώνυμε 23/9/13 - 10:54, ότι δεν πας φυλακή όταν είσαι μεγαλοαπατεώνας, όταν έχεις καταχραστεί δημόσιο χρήμα, αυτοί όπως σωστά είπες είναι έξω και έπιασαν τώρα έναν δύστυχο πατέρα που δεν είχε λεφτά να πάρει μαρκαδόρους στο παιδί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/9/13 16:36

    ξερουμε ποιο πολυκαταστημα ηταν που υπεβαλε μυνηση σε ανεργο για ενα κωλοκουτι μαρκαδορους? οχι τιποτα αλλο, να το εχουμε στο νου μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/9/13 22:03

    Δείτε πως μας έχουν καταντήσει..δεν μπορούμε να παρουμε τα απαραιτητα ..για ενα κουτί μαρκαδόρους επέβαλαν ποινή 20 ημερών κ 80 €δικαστικα έξοδα.δλδ τρίχες κατσαρες!τι δικαστικά έξοδα?έλεος!άντι να πιάσουν τους κλέφτες που μας έχουν ρουφήξει το αίμα πιάνουν εναν πατερα που δεν μπορούσε να πληρώσει ενα σκατοκουτο μαρκαδόρους.ποσο πια έκανε αυτό το κουτί που έπρεπε να τον πάρουν κ δικαστικά?σα δε ντρεπομαστε λέω εγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/9/13 12:58

    sthn rodo egine afto?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *