ροή ειδήσεων

Αίσχη πράσινων τρωκτικών στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο! "Σκοτώνουν" όσους προτίθενται να μιλήσουν για το πλιάτσικο εν όψει "εξαφάνισης".

Στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο συμβαίνουν πρωτόγνωρα γεγονότα.Εδώ και ένα μήνα οι Πασόκοι ασχολούνται με την κάλυψη κενών θέσεων Διευθυντών, Υποδιευθυντών και Προϊσταμένων...
Τα άτομα που έχουν και πάλι τον πρώτο λόγο και προτείνουν για τις θέσεις αυτές είναι , πρώην Γενικός Διευθυντής και η Αναπληρωτής Γ.Δ.(ΠΑΣΚΕ), οι οποίοι αν και έχουν υποβάλει συμμετοχή στο πρόγραμμα εθελούσιας από τον Ιούλιο 2013, για κάποιο λόγο συνεχίζουν να καθορίζουν και να προτείνουν τις θέσεις ευθύνης.
Θα πρέπει άμεσα να γίνει ανάκληση της απόφασης τοποθέτησης στελεχών ( καθώς το έγγραφο με τα ονόματα των Διευθυντών στα Καταστήματα Α΄τάξης που ήδη κυκλοφόρησε , δεν φέρει υπογραφές από Πρόεδρο, Διευθύνοντα, Γενικό Διευθυντή ή Διευθυντή προσωπικού...και έχει ως όρο το δικαίωμα της ανάκλησής του οποιαδήποτε στιγμή). Αυτό είναι ύποπτο και πιστεύω ότι προσπαθούν να καλυφθούν με τον τρόπο αυτό , καθώς δεν υπήρξε ούτε η στοιχειώδης αξιοκρατία.
Θα πρέπει να γίνει άμεση αποχώρηση όσων έχουν υποβάλει συμμετοχή στο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου , καθώς και η άμεση αποχώρηση όσων έχουν θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα (Κουρτίδης Λουδοβίκος, Περιφέρεια Θεσσαλονίκης(ΠΑΣΚΕ) κ.α.)
Σε ότι αφορά τις 7 περιφερειακές διευθύνσεις σε όλη την Ελλάδα, καλύφθηκαν σε μία ημέρα , χωρίς να γνωστοποιηθούν τα κενά, χωρίς προκήρυξη. Όλοι είναι ΠΑΣΟΚ και οι πέντε χωρίς πτυχίο.
Είναι ΔΕ΄και είναι Περιφερειακοί Διευθυντές Θεσσαλονίκης κ.α (Τσακαλίδης Γιώργος( ΔΕ΄ΠΑΣΚΕ) , Θεσσαλονίκης κ.α,.) Ο λόγος που δεν προκηρύχθηκαν οι θέσεις είναι επειδή δεν θα τις έπαιρναν ποτέ. Οι τοποθετήσεις γίνονται από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και καμία γνώση δεν έχει η Eurobank.
Συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη( εκλεγμένος στο Δ.Σ. του συλλόγου με την ΠΑΣΚΕ) παίρνει από το κινητό του και ενημερώνει όσους υπαλλήλους της Θεσσαλονίκης έγιναν Προϊστάμενοι και Υποδιευθυντές, διότι το θέμα των Διευθυντών έκλεισε και έκαναν αυτούς που ήθελαν.
Αν είναι αλήθεια όσα έμαθα, πήραν θέση ευθύνης άνθρωποι που δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση, χωρίς πτυχία και γνώσεις , μόνο επειδή είναι ΠΑΣΟΚ.
Καταγγελία αναγνώστη
olympia.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *