ροή ειδήσεων

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΝΩ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ

Ένα συνέδριο που έχει να κάνει με θέρετρα απόστρατων θα κοστίσει στους φορολογούμενους 19.000 ευρώ, όπως αποκαλύπτει η «Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων»

Αναλυτικά η είδηση από το Δίκτυο «Σπάρτακος»...

«Η είδηση είναι προκλητική όχι μόνο γιατί βιώνουμε την κτηνώδη ταξική πολιτική της κυβέρνησης και των Μνημονίων με αφορμή την κρίση, αλλά γιατί αποκαλύπτει ότι η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία κάνει χατίρια, διατηρεί και ενισχύει προνόμια, αδιαφορώντας για το υπέρογκο κόστος που θα βαρύνει και πάλι τον Πτωχευμένο λαό μας.


Την ίδια περίοδο λοιπόν που οι νεοσύλλεκτοι ακούν αξιωματικούς να τους λένε «να φέρουν τα είδη ένδυσης-υπόδησης από το σπίτι γιατί ο στρατός δεν έχει» και υποχρεώνονται να τα αγοράζουν στο ΚΨΜ, ένα συνέδριο που έχει να κάνει με θέρετρα απόστρατων θα μας κοστίσει άνευ λόγου και αιτίας 19.000 ευρώ.

Το συνέδριο που γίνεται στη Ρόδο από τη περασμένη Δευτέρα ως και την Πέμπτη έχει να κάνει με τη δυνατότητα “ανταλλαγής” εν ενεργεία και απόστρατων στρατιωτικών μεταξύ χωρών μελών της ΕΕ σ΄ ότι έχει να κάνει με την χρήση θερέτρων της κάθε χώρας. Με απλά λόγια διερευνάται η δυνατότητα Έλληνες στρατιωτικοί να μπορούν να χρησιμοποιούν θέρετρα άλλων χωρών.

Η έγκριση για τη διεξαγωγή αυτού του Συνεδρίου δόθηκε από την ΑΝΥΕΘΑ Φώφη Γεννηματά και η δαπάνη εγκρίθηκε από τη Διεύθυνση Οικονομικού. Το κόστος των 19.000 ευρώ περιλαμβάνει την ενοικίαση της αίθουσας ξενοδοχείου για το συνέδριο, τη διαμονή των συμμετεχόντων, εισιτήρια κλπ. σ΄ ότι αφορά στους τέσσερις Έλληνες αξιωματικούς που συμμετέχουν. Τα έξοδα των ξένων τα καλύπτουν οι χώρες τους».
Στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις-Θέρετρα διατάζονται να υπηρετήσουν χιλιάδες φαντάροι για 6 μήνες, εκτελώντας καθήκοντα Υπηρέτη, ώστε να μειώνεται το κόστος λειτουργίας τους και να γεύονται οι στρατιωτικοί και οι οικογένειες τους πάμφθηνες διακοπές!
Αυτή λοιπόν είναι η στρατιωτική θητεία, το «υπέρτατο καθήκον», που απέφυγαν με κάθε τρόπο οι αστοί πολιτικοί:
Χαμάληδες, τσάμπα εργατικό δυναμικό, που πλέον αναλαμβάνει και όλο το κόστος της θητείας, σε αυτή την έμμεση έκτακτη φορολόγηση της λαϊκής οικογένειας ύψους 4000 ευρώ, αναλώσιμοι στην πρώτη γραμμή για τα συμφέροντα τους.

Όμως διαμονή σε πολυτελή ξενοδοχεία δεν προσφέρεται μόνο στους Απόστρατους Αξιωματικούς αλλά και σε Ανώτατους Στρατιωτικούς εν ενεργεία.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ «Στη Σάμο βρίσκεται για επιθεώρηση κλιμάκιο της ΑΣΔΕΝ με επικεφαλής τον ΑΣΔΕΝάρχη αντιστράτηγο Πανιτσίδη Ευστάθιο. Μαθαίνουμε όμως ότι αντί να χρησιμοποιηθούν για τη διαμονή τους τα εξαιρετικά οικήματα του στρατού που έχουν φτιαχτεί στο νησί προτιμήθηκε η διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο του νησιού. Τότε προς τι φτιάχνουμε τα οικήματα για τους στρατιωτικούς; Τα οποία επαναλαμβάνουμε στη Σάμο είναι και εξαιρετικά».
Σκανδαλώδεις προκλήσεις όχι μόνο προς τους φαντάρους, αλλά επίσης προς το μόνιμο προσωπικό του Στρατού που δεν μπορεί με τίποτε να τα φέρει βόλτα, τρώει συσσίτια και με θλίψη αντιμετωπίζει την οικογένεια του καθώς αδυνατεί να της προσφέρει μια αξιοπρεπή ζωή, αλλά και προς το πολιτικό προσωπικό που μετρά περισσότερες των τετρακοσίων (400) απολύσεων».

ΠΡΕΖΑ TV
26-9-2013

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/9/13 22:22

    Stratige pou einai ta ektos edras paramethoriou pou mas xrostate 12 mines ???? H megaliteri klepsia!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/9/13 22:36

    φίλε ανώνυμε 10<22 ο στρατηγός όπως και οι περισσότερη ανώτερη δεν έχουν καταλάβει και πολλά από αυτά που έχουνε κόψει από τους μισθούς μας διότι έχουν τσάμπα σπίτι(θέρμανση ρεύμα κτλ)τσάμπα τζιπ να τους πηγαινοφερνει στην δουλειά με σοφεράντζα......τωρα εαν εσυ δεν εχεις να βγαλεις το μηνα δεν τους νιαζει άλλα οταν ερθει η ωρα και αποστρατευτουν τοτε ειναι αργα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/9/13 22:37

    φίλε ανώνυμε 10<22 ο στρατηγός όπως και οι περισσότερη ανώτερη δεν έχουν καταλάβει και πολλά από αυτά που έχουνε κόψει από τους μισθούς μας διότι έχουν τσάμπα σπίτι(θέρμανση ρεύμα κτλ)τσάμπα τζιπ να τους πηγαινοφερνει στην δουλειά με σοφεράντζα......τωρα εαν εσυ δεν εχεις να βγαλεις το μηνα δεν τους νιαζει άλλα οταν ερθει η ωρα και αποστρατευτουν τοτε ειναι αργα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/9/13 04:47

    όταν ΕΠΟΠ θα κάνει σκοπιά όπως ο απλός φαντάρος τότε θα πούμε ναι ο στρατός άλλαξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/9/13 10:43

      Και μετα ξυπνησες.Αυτο γινεται χρονια τωρα.Μαλλον εισαι βυσμα και ζεις στα πουπουλα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/9/13 10:44

      Και μετα ξυπνησες.Αυτο γινεται χρονια τωρα.Μαλλον εισαι βυσμα και ζεις στα πουπουλα.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος27/9/13 13:59

    4:47 μαλλον δεν εχεις παει ακομα φανταρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *