ροή ειδήσεων

Μεταναστεύουν εκτός Ελλάδος τα πολυτελή αυτοκίνητα

Τη λύση της ... «μετανάστευσης» αναγκάζονται να επιλέξουν πολλοί 'Ελληνες, όχι για τους ίδιους και τις οικογένειές τους αλλά για τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα που είχαν αγοράσει πριν την οικονομική κρίση...
Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αρκετοί κάτοικοι της χώρας και οι υπέρογκοι φόροι που καλούνται να πληρώσουν για τα πολυτελή αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού έχει οδηγήσει πολλούς ιδιοκτήτες να «στείλουν» ... αεροπορικώς τα αυτοκίνητα τους εκτός της Ελλάδος.

Αυτό αποκάλυψις η διοίκηση της Emirates Airlines που σε εκδήλωσή της τόνισε ότι οι ιδιοκτήτες Ferrari και Lamborghini δεν μπορούν πλέον να να συντηρήσουν και τα προωθούν για πώληση στο εξωτερικό.

Με τα αεροπλάνα της Emirates έχουν ...«μεταναστεύσει» περίπου είκοσι αυτοκίνητα την τελευταία διετία με προορισμός το Ντουμπάι, την Σιγκαπούρη και το Τόκιο.

Τα οχήματα ταξιδεύουν στο χώρο των αποσκευών με τα Boeing 777 της εταιρίας καταλαμβάνοντας χώρο δύο αεροπορικών κοντέινερ, ενώ το κόστος της μεταφοράς αγγίζει περίπου τα 10.000 ευρώ.

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με τον υπευθυνο της εταιρείας στην Ελλάδα κ. Μοχάμεντ Σαρχάν, η Ελλάδα παρά την οικονομική κρίση αποτελεί για την Emirates μια εξαιρετική αγορά.

Δεν είναι τυχαίο ότι το δρομολόγιο Αθήνα-Ντουμπάι-Αθήνα αποτελεί το πιο κερδοφόρο δρομολόγιο της Emirates στην Ευρώπη. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο στην εταιρία εξετάζεται ήδη το ενδεχόμενο από την επόμενη χρονιά να δρομολογηθεί πιο τακτικά στη χώρα μας και το Α380, το οποίο αποτελεί τη ναυαρχίδα της Emirates.

Στον όμιλο της Emirates, ο οποίος αποτελείται από 68.000 εργαζομένους απασχολούνται σήμερα 456 Ελληνες, εκ των οποίων 346 εργάζονται ως πλήρωμα καμπίνας και 37 ως πιλότοι.

Παράλληλα :

· Στις 15 Σεπτεμβρίου 2013, λόγω μεγάλης ζήτησης η Emirates θα φέρει και πάλι στην Ελλάδα για εμπορική πτήση τη ναυαρχίδα της το αεροσκάφος Α380 στο Ελ.Βενιζέλος

· Mέσα στο καλοκαίρι εκτός από την καθημερινή προγραμματισμένη πτήση με το 777-300 λειτούργησαν και δεύτερες ημερήσιες πτήσεις για να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση από και προς την Ελλάδα
ρεπορτάζ: Μαρία Μόσχου/Ημερησία


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *