ροή ειδήσεων

Μπαράζ κλοπών και συλλήψεων στα Δωδεκάνησα

Σε Ρόδο, Κάλυμνο, Πάτμο και Κω
Φόβος και τρόμος...
Για 50 ευρώ όλα κι όλα θα βρεθεί αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη μια νεαρή κοπέλα, που διαπιστώθηκε... ότι ήταν η δράστιδα της διάρρηξης που είχε γίνει πριν από τρεις εβδομάδες σε ένα σπίτι στην περιοχή Κολύμπια της Ρόδου!

Οι αστυνομικοί του τμήματος Αρχάγγελου ανακάλυψαν τα ίχνη της 21χρονης γυναίκας που είχε τρυπώσει στο σπίτι από ένα ανασφάλιστο παράθυρο στις 4 Σεπτεμβρίου και είχε κλέψει ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, διάφορα έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή της. Η νεαρή δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

*** Μέρα - μεσημέρι μπήκε σε ένα χρυσοχοείο στη Ρόδο ένας 40χρονος Ουκρανός και «βούτηξε» ένα δαχτυλίδι αξίας 1.800 ευρώ από μια ανασφάλιστη προθήκη! Όμως, η κλοπή έγινε αντιληπτή αμέσως και ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη, βρήκαν στην κατοχή του το κλεμμένο κόσμημα και τον συνέλαβαν.

*** Έναν αυτόματο πωλητή νερού επιχειρούσε να διαρρήξει με σκοπό να αρπάξει τα κέρματα από τον κερματοδέκτη, ένας 27χρονος Έλληνας που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στην Κάλυμνο! Στην κατοχή του κατασχέθηκαν ένα καλέμι και ένα κατσαβίδι.

*** «Φτερά» έκαναν τα κοσμήματα μιας οικογένειας μέσα από το σπίτι της στην Πάτμο, την ώρα που τα μέλη της κοιμόντουσαν! Παραμένει άγνωστο πώς μπήκε μέσα ο δράστης και για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία κατ’ αγνώστου.

*** Ανάλογη κλοπή με λεία χρυσαφικά και κοσμήματα άγνωστης αξίας κατήγγειλε και μια γυναίκα στην Κω. Η διάρρηξη έγινε τις πρωινές ώρες, όταν η ιδιοκτήτρια απουσίαζε από το σπίτι της και σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.



Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *