ροή ειδήσεων

"Εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή με νομοθεσία έκτακτης ανάγκης''

''Υπόνοιες άφησε η ελληνική κυβέρνηση ότι θα θέσει στο τραπέζι το ενδεχόμενο απαγόρευσης της Χρυσής Αυγής μετά τη δολοφονία του 34χρονου αντιφασίστα ράπερ Παύλου Φύσσα από οπαδό τους'' αναφέρει σήμερα η βρετανική εφημερίδα Guardian...

''Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής μπορεί να χάσει τον έλεγχο ενός κόμματος που οι υποστηρικτές του βλέπουν τους εαυτούς τους ως στρατιώτες σε ένοπλο αγώνα στοχεύοντας στην ανατροπή ενός πολιτικού κατεστημένου, το οποίο κατηγορούν για τα δεινά της χώρας'' γράφει ο Guardian προσθέτοντας πως η ελληνική κυβέρνηση μπαίνει σε διαδικασία αλλαγής του ποινικού κώδικα περί σύστασης εγκληματικής ομάδας.
Διαβάστε τα κυριότερα σημεία του άρθρου.
''Μετά την έκρηξη της βίας στους δρόμους και τις διαδηλώσεις μετά το θανάσιμο μαχαίρωμα του μουσικού, ο Ελληνας υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, ακύρωσε προγραμματισμένο ταξίδι του στο εξωτερικό, ενώ σε δηλώσεις του ανέφερε ότι η κυβέρνηση θα μελετήσει νομοθεσία έκτακτης ανάγκης που πιθανώς να θέσει εκτός νόμου το κόμμα.

Το τρίτο "μεγαλύτερο κόμμα και ταχέως αναπτυσσόμενη πολιτική δύναμη, η Χρυσή Αυγή κατέχει 18 έδρες στην Βουλή των 300 και φαίνεται ότι έχει ενδυναμωθεί από την λαϊκή οργή ενάντια στην οικονομική δυσπραγία.
Σε μία ατμόσφαιρα που βρίθει θυμού, αβεβαιότητας και φόβου, η πολιτικά υποκινούμενη βία έχει κλιμακωθεί, με τους υπερεθνικιστές να ευθύνονται για επιθέσεις κατά κομμουνιστών, όπως την περασμένη εβδομάδα. Αυτό που προκαλεί έντονο προβληματισμό είναι ότι η ηγεσία της Χρυσής Αυγής μπορεί να χάσει τον έλεγχο ενός κόμματος που οι υποστηρικτές του βλέπουν τους εαυτούς τους ως στρατιώτες σε ένοπλο αγώνα στοχεύοντας στην ανατροπή ενός πολιτικού κατεστημένου, το οποίο κατηγορούν για τα δεινά της χώρας''.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/9/13 12:30

    «Καθαρό»(?????) ποινικό μητρώο οι..φονιάδες;
    Σήμερα πολλοί διερωτώνται πως έγινε όλη αυτή η σκληροπυρηνική οργάνωση με το χαμηλό επίπεδο αντίληψης και τον αυθάδη χαρακτήρα του προστατευόμενου ρουφιάνου. Αρμόδιοι να απαντήσουν είναι δικαστές και και όσοι από τους υπόλοιπους έγιναν αστυνομικοί από τον Φαυλόπουλο …!!!!
    Κι αν ακόμη.. τυχαία συλληφθούν, σπάνια αναφέρονται ποινικά αδικήματα στο βιβλίο συμβάντων , όταν πρόκειται για τους ’’συνεργάτες’’ του ..παρακράτους. Κι αν αναφερθούν πολύ σπάνια φτάνουν στη δικαιοσύνη, αφού εν τω μεταξύ, έχουν ‘’μεσολαβήσει’’ όλοι οι μαχαιροχειρούργοι της περιοχής.
    Κι αν ακόμη φτάσει στην αίθουσα του δικαστηρίου ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ!!!
    Κι όμως όλη η αστυνομία και το υπουργείο και ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ !!!! το γνωρίζουν, αλλά να δικαστούν οι συναγωνιστές???
    Καταλάβατε τις σημαίνει, όσοι δεν ξέρετε, ΔΕΞΙΑ της νύχτας και της κουκούλας;
    Καταλάβατε, γιατί ο κλέφτης των όπλων από το στρατό αρχηγός, αρνιόταν ότι πληρωνόταν 120.000 δραχμές το 1980, ‘’για παροχή πληροφοριών’’???
    Με τον’’αέρα’’ που τους δίνει η..εξουσία, έχουν γίνει μαύρο τσιπούρι στη δημοκρατία , στους πολίτες, στην Ελλάδα.
    Με το πρόγραμμα που τους ‘’εμπεδώνουν’’, προσπαθούν με κάθε τρόπο να προσβάλλουν και να απομειώσουν θεσμούς και πρόσωπα.
    Ξεπουλάνε και τη μάνα τους οι χρυσαλήτες

    Βρίζουν τους πάντες, με θράσος και λεξιλόγιο πρωτόγνωρο, στους οποίους επιρρίπτουν όλες τις ευθύνες. Ταυτόχρονα στη βουλή όμως, υπογράφουν όλα σχεδόν τα ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ που γίνονται εις βάρος της πατρίδας μας. Έτσι μετά την "δωρεά" της Αγροτικής στον Βαρδινογιάννη αντί 90 εκατομμυρίων ευρώ! σήμερα ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ και για τα νησιά μας ,ώστε να αυξήσουν τις ..αποδοχές τους σε κουπόνια εθνικοφροσύνης των χουντουποστηριγμένων, ενώ ψηφίζουν για την φοροαπαλλαγή των πετρελαιάδων !οι οποίοι φυσικά δεν είναι και τόσο ..αχάριστοι !!!
    Άραγε σε τι διαφωνούν με τον φυσικό αρχηγό τους τον Αντωνάκη και τη Νέα Δημοκρατία του Αντωνάκη, αφού και στη μισθοδοσία ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ όπως και στα βουλευτικά BONUS, και στην φορολογική απαλλαγή των εφοπλιστών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/9/13 23:03

      ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ. ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ, ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ, ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ, ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ, ΑΤΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ. ΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΩ...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος19/9/13 12:31

    Απείλησαν τον Πάνο και…μάτωσε;
    Μόνο σε ταινία επιστημονικής φαντασίας, θα μπορούσαμε να δεχτούμε αυτή την οργανωμένη απειλή εναντίον του φιλτάτου τέκνου της ομάδας διαπαιδαγώγησης και δωρεάν γελιοθεραπείας, κάθε φορά που παρουσιάζεται στη τηλεόραση, κ Πάνου καμμένου ή και πολυφαντασμένου.
    Μας έκανε και ‘’ σκάσαμε στα γέλια’’ όταν, μετά την προειδοποίηση του Νίκου Χατζηνικολάου, μην πειράξει κανείς τον Πάχτα, κάποιοι βρέθηκαν να ..πειράξουν-απειλήσουν τον… Καμμένο.
    Η κοινή λογική υποστηρίζει, ότι τέτοια γεγονότα μόνο από…ατύχημα μπορούν να συμβούν. Ποιος και γιατί να…χαλάσει την ηρεμία του να ‘’πειράξει’’ τον ψεκασμένο, όταν ήξερε ότι θα επιχειρούσε να παρουσιασθεί ως άλλο ΡΑΜΠΟ του Βιετνάμ;
    Είναι γνωστή σε πολλούς η παιδική ‘’καρπαζιά’’ που έτρωγε ο Πάνος στη σχολική περίοδο, οπότε τίποτε δεν αποκλείει ο Πάνος να..μάτωσε από το φόβο του, μη τυχόν και τον δείρουν ξανά . Ακόμη θυμάται τη σχολική εμπειρία.
    Εμείς και κάτω να τον δούμε να τον πατάνε, θα γελάμε συνεχώς, αφού δεν θα το πιστεύουμε . Γιατί μόνο πληρωμένος θα μπορούσε να παίξει αυτό το θέατρο του..παράλογου Πάνου.
    Μόνο άμα το πεί «ο Γιώργος Θαλάσσης» το παιδί φάντασμα, εμείς θα το πιστέψουμε !
    Μα , η συμπεριφορά του ανθρώπου, μοιάζει με φουσκωμένο μπαλόνι που χάλασε η βαλβίδα του και πετά σαν …καπνός !!!
    Κύριε Πάνο τους, ..πάνω τους !!!
    ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/9/13 13:41

    Δεν ανήκει απλώς ο δράστης στη Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή είναι ο δράστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/9/13 14:22

      Nαι το είπε ο Συριζα πριν λίγο, μπράβο....όπως και δεν άνηκε στο Σύριζα ο δολοφόνος του ταξιτζη στην Πάρο.....

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος19/9/13 13:49

    οταν γινει συμπλοκη μεταξη οπαδων ολυμπιακου και παναθηναικου και εχουμε νεκρο θα φταιει ο ολυμπιακος η ο παναθηναικος;οταν κανει ο καθενας του κεφαλιου του τι φταινε οι ομαδες η τα κομματα;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/9/13 22:20

      ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΠΕΣ. ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΟΝ ΣΤΑΒΛΟ ΣΟΥ..!! ΚΟΠΡΕ!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος19/9/13 14:27

    Όταν ο Ιωάννης Καλαμπόκας, δημοτικός σύμβουλος της Ν.Δ στη Πατρα και πρόεδρος της τοπικής ΟΝΝΕΔ, δολοφώνησε τον Νίκο Τεμπονέρα, βγήκε εκτός νόμο η Ν.Δ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/9/13 22:18

      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΖΩΟΝ!ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΣΤΑΒΛΟ ΣΟΥ..

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος19/9/13 15:19

    Τα δύο άκρα, είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει, ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Οι κουκουλοφόροι και οι νεοναζί. Το ότι οι νεοναζί αβαντάρονται και εκπροσωπούνται απο κάποιες συνιστώσες της ΧΑ και ότι οι κουκουλοφόροι αβαντάρονται και εκπροσωπούνται απο κάποες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ δεν χωρεί αμφιβολία, αφού οι ίδιοι το λένε (ιδέ δηλώσεις Διαμαντόπουλου). Προς τι οι κραυγές και οι εκπλήξεις? Η διαφορά έγκειται στο ότι με στην ΧΑ εναντιώνονται όλοι, αφου η αντιπολίτευση είναι εναντίον της απο χέρι και η συμπολίτευση χάνει ψήφους. Αυτό δεν συμβαίνει με τους κουκουλοφόρους στους οποίους η συμπολίτευση είναι εναντίον απο χέρι, αλλά η αντιπολίτευση, δεν χάνει ψήφους και τους προστατεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/9/13 18:53

      Η διαμαντοπούλου δεν είναι στο ΣΥΡΙΖΑ, οπότε δε μετράει! χοχοχοχοχο.

      Όσο για τις συνιστώσες τις ΧΑ. Ποιες; Χαχαχααχαχα. Μάθαιτε την ιστορία σας πρώτα και μετά να μιλάτε! Ή καλύτερα να βρείτε κανέναν που την έκανε γιατί κατάλαβα ότι πέρα από εθνικιστές είναι και εγκληματίες!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος19/9/13 16:34

    Σε ΚΑΘΕ περίπτωση τα όργανα θα αρχίσουν.μεθοδευονται καιρό.είμαστε ανάξιοι να σκεφτούμε από μόνοι μας και η μοναδική θεραπεία ήταν να το αντιληφθουμε.
    Αργήσαμε.
    Ερήμην μας πλέον οι εξελίξεις.προσοχή και αυτοσυγκράτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/9/13 19:30

    Απλα πραγματα.Ακομα και αν τεθει εκτος νομου η ΧΑ θα αλλαξει ονομα και στις επομενες εκλογες θα βγει παλι κοινοβουλευτικο κομμα ακομα πιο δυνατο & ενισχυμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/9/13 16:30

      ΕΣΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ. ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΟΝ ΣΤΑΒΛΟ ΣΟΥ, ΟΥΥΣΣΤΤ!!

      Διαγραφή
  9. Νομοθετικό περιορισμό και απελάσεις των ένοπλων αλλοδαπών συμμοριών πότε θα αποφασίσουν οι πρασινοκοκκινομπλέ? Εδώ...http://efoploo.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος20/9/13 00:15

    ΠΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΕ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΜΕΤΑ ΜΝΗΜΙΝΙΩΝ 10 ΚΑΙ .
    ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ???????
    ΑΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.
    ΜΠΟΡΟΥΝ???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος20/9/13 00:24

    AIMA THMH XRHSH AVGH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/9/13 22:19

      ΚΑΙ ΣΥ, ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΒΛΟ.. ΟΥΣΤ!!

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος20/9/13 00:31

    ΠΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΕ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΜΕΤΑ ΜΝΗΜΙΝΙΩΝ 10 ΚΑΙ .
    ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ???????
    ΑΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.
    ΜΠΟΡΟΥΝ???????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ο παραπανω με τα ουστ για φασιστομουτρο μου κανει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *