ροή ειδήσεων

Ραγδαίες εξελίξεις! Απαλλάχθηκε των καθηκόντων του ο διευθυντής υποκλοπών στην EYΠ

- Ερωτήματα από την ξαφνική αποπομπή του προϊσταμένου της Γ ' Διεύθυνσης Αντικατασκοπίας της ΕΥΠ - Υπο αντικατάσταση είναι και στενός του συνεργάτης....- Δεν έχει ξεκαθαριστεί αν η εκδίωξή του σχετίζεται με προβλήματα στις έρευνες για την Χρυσή Αυγή

Εκτός ΕΥΠ είναι από σήμερα ο προϊστάμενος της Γ ' Διεύθυνσης Αντικατασκοπίας που είχε την γενική ευθύνη των ερευνών για την δράση της Χρυσής Αυγής!

Σύμφωνα με το vima.gr, το πρωί αποπέμφθηκε ο αξιωματικός της ΕΥΠ ο οποίος και με την βοήθεια του συστήματος παρακολούθησης τηλεφώνων διερευνούσε την δράση της Χρυσής Αυγής. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες υπο αντικατάσταση είναι και κοντινός του συνεργάτης.

Η Διεύθυνση Αντικατασκοπίας ήταν υπεύθυνη για τις παρακολουθήσεις μελών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής προκειμένου να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες για τυχόν έκνομες ενέργειες.

Μάλιστα, ότι στοιχεία είχαν συλλεγεί είχαν αποσταλεί στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αθανάσιο Βουρλιώτη.

Το πρωί της Παρασκευής συμμετείχε στην σύσκεψη των στελεχών της ΕΥΠ και λίγη ώρα αργότερα ανακοινώθηκε η αποπομπή του.

Αυτό που δεν έχει απαντηθεί είναι αν η αποπομπή του σχετίζεται με προβλήματα στις έρευνες, αν η αποπομπή του έγινε στο πλαίσιο των αλλαγών τις προηγούμενες ημέρες σε θέσεις κλειδιά της ΕΛ.ΑΣ και τέλος αν απομακρύνθηκε λόγω των σχέσεών του με τον Ιωάννη Δικόπουλο που παραιτήθηκε από γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *