ροή ειδήσεων

ΠΡΟΣΟΧΗ: Προληπτικός έλεγχος σε καθισματάκι αυτοκινήτου της Inglesina

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία ANG SALES LTD, αντιπρόσωπος της εταιρείας INGLESINA στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου προς αντικατάσταση της....
πόρπης καβάλου από τη ζώνη του παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου INGLESINA μοντέλο Huggy, η οποία παράγεται από την εταιρεία SABELT S.P.A..

Συγκεκριμένα ενημερώνονται όλοι οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει το προϊόν παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Huggy, το οποίο διακινείται στην Ελλάδα από την επιχείρηση ANG SALES LTD, ότι η εταιρεία προχωρά σε πρόγραμμα ελέγχου για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας του γεγονότος ότι, όπως η παραγωγός εταιρεία των ζωνών SABELT S.P.A. διαπίστωσε, η πόρπη που χρησιμοποιείται στο κάθισμα αυτοκινήτου Huggy Inglesina θα μπορούσε να παρουσιάσει σε ορισμένες περιπτώσεις μια πιθανή δυσλειτουργία, η οποία μπορεί να μειώσει την αποτελεσματικότητα συγκράτησης, θέτοντας έτσι ζήτημα ασφαλείας σε περίπτωση ατυχήματος.

Μέχρι στιγμής δεν υπήρξε αναφορά ατυχήματος, που να σχετίζεται με το ανωτέρω προϊόν.

Η εταιρεία ANG SALES LTD ενημερώνει τους καταναλωτές ότι ανάρτησε την πληροφορία στην ιστοσελίδα της www.inglesina.gr, όπου μπορούν να βρουν τις οδηγίες για την επιθεώρηση του δικού τους καθίσματος αυτοκινήτου Huggy, χρησιμοποιώντας το σειριακό αριθμό του προϊόντος και στην περίπτωση αυτή, να ζητήσουν τη δωρεάν αποστολή κιτ για την αντικατάσταση της ζώνης καβάλου, στη διεύθυνση της κατοικίας τους. Το κιτ αντικατάστασης είναι εφοδιασμένο με φυλλάδιο οδηγιών στα ελληνικά, με QR κώδικα και με σύνδεση στην ιστοσελίδα www.inglesina.gr όπου μπορούν να βρουν το βίντεο που δείχνει πώς να εκτελέσουν την αντικατάσταση της ζώνης καβάλου.

Επίσης οι καταναλωτές μπορούν να απευθυνθούν για την επιθεώρηση του καθίσματος του αυτοκινήτου τους Huggy στο κατάστημα από το οποίο το αγόρασαν όπου θα τους αντικατασταθεί η ζώνη καβάλου.

Η εταιρεία ANG SALES LTD ενημερώνει τους καταναλωτές ότι κανένα άλλο προϊόν Inglesina δεν είναι εξοπλισμένο με αυτό το μοντέλο της πόρπης.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της ANG SALES LTD στο τηλέφωνο 210 6618770 (ώρες λειτουργίας από 09.00πμ έως 17:00μμ )


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *