ροή ειδήσεων

Οριστικό «φρένο» σε on line υπηρεσίες στοιχημάτων

Ανοίγει ο δρόμος για την οριστική αναστολή λειτουργίας και των τελευταίων εταιρειών που συνέχιζαν να προσφέρουν, υπό καθεστώς προσωρινής άδειας, on line υπηρεσίες αθλητικού...
στοιχηματισμού.

Στο σχετικό σχέδιο νόμου (άρθρο 120 – Ρυθμίσεις σχετικά με τα Τυχερά Παιχνίδια) που θα κατατεθεί για ψήφιση στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα, οι προσωρινές άδειες που έχουν χορηγηθεί “καταργούνται μετά την πάροδο ενός μηνός από τη δημοσίευση του παρόντος νόμου”, σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr.

Επισημαίνεται επίσης ότι “από την ημερομηνία κατάργησης, η διενέργεια οποιουδήποτε τυχερού παιγνίου μέσω διαδικτύου πραγματοποιείται αποκλειστικά και μόνο κατόπιν χορήγησης της προβλεπόμενης στην περίπτωση α’ της παραγράφου 3 του άρθρου 45 άδειας”.

Από τον περασμένο Μάρτιο η αρμόδια Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) είχε ξεκινήσει διαδικασίες για την αναστολή λειτουργίας των ιντερνετικών εταιρειών στοιχηματισμού που λειτουργούσαν στην Ελλάδα χωρίς άδεια.

Ωστόσο, βάσει του Ν. 4002/2011 που όριζε πως μπορούν να δοθούν άδειες σε όλους όσοι είχαν άδειες στην Ευρώπη και εφόσον αυτές εντάχθηκαν σε καθεστώς αναδρομικής φορολόγησης και φορολογούνται μέχρι και σήμερα, συνολικά 24 εταιρείες έλαβαν προσωρινές άδειες νόμιμης λειτουργίας και παροχής υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών μέσω διαδικτύου, οι οποίες τώρα αναμένεται να ανακληθούν.



Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *