ροή ειδήσεων

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου για το RHODOS VILLAGE

Ύστερα από δυναμική παρέμβαση του Προέδρου του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου Αθ. Σταμούλη, άρχισε η καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους σε ξενοδοχείο της δυτικής πλευράς της Ρόδου.... οι οποίοι παρέμεναν απλήρωτοι επί δύο μήνες. Μετά απ’ αυτήν την εξέλιξη έληξε η κινητοποίηση των εργαζομένων, οι οποία είχε ξεκινήσει από το πρωί της Πέμπτης, 26/09/2013.

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου βρίσκεται επίσης από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των απλήρωτων εργαζομένων του ξενοδοχείου RHODOS VILLAGE, οι οποίοι από την Τετάρτη, 25/09/2013, βρίσκονται σε αγωνιστική κινητοποίηση διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους. Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ξεν/λων Ρόδου, παρά το γεγονός ότι απουσιάζει στην Αθήνα για το ζήτημα του Επιδόματος Ανεργίας, βρίσκεται σε συνεννόηση με τους εργαζομένους στην επιχείρηση, ενώ έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία και με την Επιθεώρηση Εργασίας Ρόδου ζητώντας της να παρέμβει, ώστε να καταβληθούν άμεσα τα οφειλόμενα. Ο Πρόεδρος είναι σε επαφή και με την ίδια την διοίκηση της εταιρίας, από την οποία ζήτησε να λυθεί άμεσα το ζήτημα. Τελικά ύστερα από την παρέμβαση του, η επιχείρηση άρχισε να καταβάλει μισθούς στους εργαζόμενους από χθες κιόλας 25/09/2013 ενώ οι αργαζόμενοι αρνούνται να επιστρέψουν στην εργασία τους αν δεν εξοφληθούν πλήρως.

Ο αγώνας θα συνεχιστεί και το Σωματείο Ξεν/λων Ρόδου θα βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων, μέχρι την πλήρη εξόφληση των δεδουλευμένων τους.

Αρ. Πρωτ. [ 180]
Ρόδος, Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/9/13 22:01

    ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.......ΠΡΟΣ ΣΩΜΑΤΙΟ..
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΙΕΣ !!!
    ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΟΟΜΑΣΤΕ ΞΥΠΝΙΣΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/9/13 00:01

    να πατε και σε αλλα ξενοδοχεια να δειτε οχι μονο περιμενετε να βγουν εξω με φοβο να χασουν την δουλεια τους και μετα πηγαινεται προς φαληρακι μερια που κοροιδευουν τον κοσμο αλλα αδικα τα γραφω ας μην παρουμε και ανεργια φετος και θα δειτε ολοι σας κρυφτητε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/11/13 20:06

    μπορει να πηγαινα και εγω καποτε να δουλεψω σε εστιατωριο ξενοδοχειου αλλα με σταματαει αυτη ημεγαλη αδικεια που γινεται εις βαρος τον συναδελφων μου στο θεμα της πληρωμης τους δηλαδη οταν δουλευουν στο αλλα καρτ και πληρωνονται με μισθο ενω οοο νομος λεει καθαρα οτι πρεπει να παρουν το 13 τις εκατοαπο την καθαρη εισπραξη. γιατι κανεις δεν κανει κατι..και δεν φτανει αυτο δεν πληρωνονται κιολας.οποιος κανει σερβις δικαιουτε 13 τις εκατο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/11/13 20:16

    μια προταση .μηπως τα επισητιστικα εκτος ξενοδοχειου να τα ελενχοι το σωματειο ξενοδωχουπαληλων και το αντιθετο για τα ξενοδοχεια να τα ελενχουν ανθρωποι απο καποιο ισως καινουριο σωματιο επισητιστικων ροδου εκτος ξενοδοχειου μηπως δουμε καμια καλη μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *