ροή ειδήσεων

Tιμούν την Αγγελική της ΔΙΑΣ που συνέλαβε τον δολοφόνο του Φύσσα

Την Αγγελική θα τιμήσει η Πολιτεία, την 24χρονη αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ, η οποία συνέλαβε τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Γιώργο Ρουπακιά....
Ο Κάρολος Παπούλιας, προτίθεται να καλέσει την επόμενη εβδομάδα την όμορφη Αγγελική, προκειμένου να την τιμήσει για την γενναιότητα της, ώστε να προβάλλονται τα ωραία παραδείγματα.
Η νεαρή αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, παρά τη μικρή εμπειρία της στο Σώμα, ήταν εκείνη που επενέβη, παρόλο που οι συνάδελφοι της καθυστέρησαν να το κάνουν, ακινητοποιώντας και συλλαμβάνοντας τον Γιώργο Ρουπακιά μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Στη συνέχεια, η Αγγελική εντόπισε το ματωμένο μαχαίρι, επιστρέφοντας μετά κοντά στον Παύλο που βρισκόταν αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο, στην αγκαλιά της κοπέλας του, ώστε να τον εμψυχώσει έως ότου ξεψύχησε.



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/9/13 14:18

    Είμαστε το κράτος του παραλόγου, ένα απέραντο φρενοκομείο κατά την ρήση του αήμνηστου Καραμανλή, τιμούν έναν υπάλληλο επειδή έκανε την δουλειά του...... αυτούς που ΔΕΣ ΕΚΑΝΑΝ την νδουλειά τους τι θα τους κάνετε??????? Δεν έιδα να τιμήσετε καποιον άλλο αστυνομικό για σύλληψη δολοφόνου ή εγκληματία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/9/13 14:21

      Και έχεις απόλυτο δικιο,

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/9/13 15:27

      ΕΙΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος25/9/13 14:31

    Ακριβώς την τιμούν για το αυτονόητο ή επειδή είναι ωραία γκόμενα? Αν ήτανε κάνας πούλος θα τον γράφανε στα @@ τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/9/13 15:23

    Tώρα δεν είναι μπατσοι δολοφονοι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/9/13 16:15

    Τι ρεζιλικια ειναι αυτα;; Καθε μερα συλαμβανονται ΕΓΛΗΜΑΤΙΕΣ πολυ πιο επικυνδυνοι απ αυτον τον μαπα και δεν ακουσα να βραβευτει καποιος αλλος αστυνομικος. Το εχουν ξεχειλωσει το θεμα οσο δεν παει.
    Για αυτο λοιπον, αν και δεν το ειχα σκοπο πριν απο τα γεγονοτα, θα ψηφισω Χρυση Αυγη. Για να προσπαθουν ολοι αυτοι οι απατεωνες να μας πεισουν με καθε τροπο να μην το κανουμε μαλλον αυτο ειναι το σωστο για μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/9/13 19:19

      Καλύτερα να μην ψηφίσεις καθόλου. Σύμφωνα με το σύνταγμα αν το 51% των ψηφοφόρων δεν πάει να ψηφίσει, αυτόματα αποκλείονται ΟΛΟΙ οι πολιτικοί που έθεσαν υποψηφιότητα για 4 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ από κάθε μελλοντική υποψηφιότητα. Φυσικά ακυρώνονται οι εκλογές. Ετσι να τους τιμωρήσετε. ΟΧΙ ΦΑΣΙΣΜΟ.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος25/9/13 19:26

    Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατείας, έχεις ξεφύγει τελείως από τον συνειδητό κόσμο. Φταίει και η ηλικία σου βλέπεις. Αν υπάρχει επιβράβευση θα πρέπει να υπάρχει και τιμωρία. Μόνο που εδώ για τα "μάτια" μιαςαστυνομικού - που στο κάτω κάτω πληρώνεται να κάνει την δουλειά της από εμένα τον φορολογούμενο (και σε πολλές περιπτώσεις ούτε και αυτήν κάνουν σωστά)- προβαίνετε σε πράξεις αντυπωσιασμού και αποπροσανατολισμού της κοινωνίας από το μεγάλο πρόβλημα που λέγεται Χ.Α. και που αποτύχατε να αποτρέψετε λόγω παντελούς ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ. Και επειδή σε πληρώνω κύριε Παπούλια και σου αποδίδω όλες τις μέγιστες τιμές που μπορεί να σου αποδώσει ένα κράτος, σου λέω ότι παρεκτρέπεσαι άσχημα και εσύ και όσοι σε συμβουλέβουν. ΝΤΡΟΠΗ σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/9/13 06:43

    Καλά είστε για γέλια και για κλάματα, για να μπαλώσετε την συμμετοχή και ανοχή της αστυνομίας στην Χ.Α. βγήκατε με μια φωτογραφία για να τιμήσετε "τάχαμου" μια αστυνομικό που α΄κούστηκε να λέει "ε όχι και μαχαίρι", δηλαδή πριν έμενε αμέτοχη στον ξυλοδαρμό του άτυχου άνδρα και επενέβει μόνο όταν η κοπέλα του τους φώναξε ότι τον μαχαίρωσαν. Και θα την κάνετε και ήρωα........ καλά μας κάνουν οι Γερμανοί, είμαστε λαός των άκρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *