ροή ειδήσεων

Προφυλακίστηκαν οι 2 τσιγγάνοι που κρατούσαν τη μικρή Μαρία

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι δυο κατηγορούμενοι, που εμφανιζόταν ως γονείς του 4χρονου κοριτσιού, που εντοπίστηκε... στον καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα. Ο 39χρονος και η 40χρονη σύντρφός του κατηγορούνται για απαγωγή ανηλίκου και για υφαρπαγή εγγράφων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα θα μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού και ο 39χρονος στις φυλακές Λάρισας. Οι συνήγοροι υπεράσπισης, δήλωσαν ότι σεβόμενοι την ανακριτική διαδικασία και τον κώδικα δεοντολογίας δεν σκοπεύουν να προβούν σε δηλώσεις και ότι σέβονται την απόφαση της Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος στην απολογία του υποστήριξε ότι όταν ο Βούλγαρος, Ρομά μαζί με τη φυσική μητέρα της μικρής παρουσιάστηκαν στην οικογένεια του, προκειμένου να δώσουν το παιδί, ο ίδιος απουσίαζε και όταν 15 ημέρες μετά επέστρεψε, βρήκε το παιδί στο σπίτι. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος, λόγω του βεβαρημένου ποινικού μητρώου που διατηρεί, δεν ήθελε να κρατήσουν τη μικρή, αλλά η σύντρφός του ισχυρίστηκε ότι το είχε αγαπήσει και και έτσι το παιδί παρέμεινε στην οικογένεια

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα 21-10-2013, 18:49

Επίσης, ύστερα από σχετική Εισαγγελική Διάταξη, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες των δύο ΡΟΜΑ, στην οικία των οποίων, σε καταυλισμό στα Φάρσαλα Λάρισας, βρέθηκε το ανήλικο κορίτσι, φωτογραφίες του οποίου έχουν δοθεί ήδη στη δημοσιότητα.

Πρόκειται για τους:
ΣΑΛΗ Χρήστο του Γεωργίου και της Μαρίας, ο οποίος γεννήθηκε την 15/08/1974 στη Λάρισα
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ Ελευθερία του Αργυρίου και της Σοφίας, η οποία γεννήθηκε την 22/06/1973 στα Τρίκαλα ή ΣΑΛΗ Σελήνη του Παύλου και της Μαρίας, η οποία γεννήθηκε την 08/06/1972 στη Λάρισα.

Σε βάρος των δυο ΡΟΜΑ έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει τα δεκατέσσερα έτη από κοινού και υφαρπαγή ψευδών βεβαιώσεων κατ'Α εξακολούθηση από κοινού.

Η δημοσίευση των παραπάνω στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του αδικήματος της αρπαγής ανηλίκων.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα άτομα που απεικονίζονται στις δημοσιευθείσες φωτογραφίες και γενικότερα με την συναφή υπόθεση του ανήλικου κοριτσιού να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171 και 2410-683184-5 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.







Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/10/13 00:52

    Η επιτυχία της ασχήμιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κοιταξτε παλικαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/10/13 21:41

    γιατι και πως ζουν αναμεσα μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στον καιρό των Τσιγγάνων και της μικρής Μαρίας - Ederlezi avela
    http://aftercrisisblog.blogspot.com/p/blog-page_15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *