ροή ειδήσεων

Ρόδος: Ψάχνει 43 χρόνια το παιδί της - βιντεο

Η υπόθεση της μικρής Μαρίας έφερε στο προσκήνιο τις υποθέσεις των εξαφανισμένων παιδιών στη χώρα μας.

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται μια συγκλονιστική μαρτυρία μητέρας, από τη Ρόδο... που πιστεύει ότι το μικρό της κοριτσάκι που της είπαν ότι πέθανε αμέσως μετά τη γέννα αλλά δεν της το έδειξαν ποτέ έχει πέσει θύμα κυκλώματος παράνομων υιοθεσιών.

Τα λόγια της κυρίας Δήμητρας Κούρτη είναι γροθιά στο στομάχι: «Από την στεναχώρια θα πεθάνω! Δεν ξέρω που είναι το παιδί μου…»

Μια μητέρα, που εδώ και 43 χρόνια ψαχνή το κοριτσάκι της. Το παιδί που δεν πρόλαβε να αγκαλιάσει ποτέ και είναι σίγουρη ότι κάποιοι επιτήδειοι το πούλησαν και της είπαν ότι πέθανε.

Η κυρία Δήμητρα Κούρτη γέννησε στις 7 Οκτωβρίου του 1969 στη Λήμνο. Όμως οι γιατροί της είπαν οτι το παιδί έπρεπε να μεταφερθεί στην Αθήνα. Όπως και έγινε. Μόλις η γυναίκα μπόρεσε να ταξιδέψει έφτασε στο μαιευτήριο για να δει το παιδί της.

Στην Ελλάδα τρεις είναι οι μεγάλες υποθέσεις με εξαφανισμένα παιδιά που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Το πρώτο παιδί που χάθηκε ήταν η Άννα Τριανταφυλλίδη τον Αύγουστο του 1981 στη Μάνη. Η μικρούλα ήταν μόλις 2,5 ετών, όταν εξαφανίστηκε από την παραλία Αγια.

Το 1989 ο μικρός Νεκτάριος Κορδος, χάθηκε από το χωριό Κάτω Αμπελόκηποι της Μεσσηνίας. Ήταν μόλις 7 ετών και κάποιοι χωρικοί είχαν αναφέρει στις αρχές ότι τον είδαν να τους χαιρετά μέσα από ένα αυτοκίνητο.

Η εξαφάνιση του μικρού Γιωργάκη είχε συγκλονίσει την Ελλάδα. Ήταν μόλις 10 ετών ο Γιώργος Παρασκευόπουλος όταν χάθηκε στα βουνά της Γορτυνίας το 1992.

Είχε πάει διακοπές στο χωριό του παππού του. Ο πατέρας του παιδιού είχε μιλήσει λίγα χρόνια μετά καθώς ποτέ δεν έσβησε η ελπίδα ότι θα βρει το γιο του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ... ΕΔΩ

Star.gr



Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *