ροή ειδήσεων

Κως: Συγκίνηση για τον θάνατο της Βελγίδας που λάτρεψε την Ελλάδα - Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της!

-Ο θάνατος της γυναίκας έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία
- Η είδηση αποκαλύφθηκε μετά από ένα τηλεφώνημα που έκανε ταχυδρόμος στην αστυνομία...

Νεκρή σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε στο σπίτι της στην Κω ηλικιωμένη γυναίκα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Kosvoice.gr», το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (26-10-2013) περίπου στις 8 μ.μ. ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια και μαζί με την εισαγγελεία ανέβηκαν στο Λαγούδι στο σπίτι της άτυχης γυναίκας η οποία ήταν νεκρή περίπου 20 μέρες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι...
εκείνο το πρωί πήγε στο σπίτι ο ταχυδρόμος για να της αφήσει την αλληλογραφία όπως έκανε πάντα. Της χτύπησε την πόρτα και ύστερα από λίγο, διαπίστωσε ότι δεν είχε παραλάβει ούτε την προηγούμενη αλληλογραφία της.

Έτσι προφανώς προβληματίστηκε και ειδοποίησε την Ασφάλεια. Η κινητοποίηση εκ μέρους της Ασφάλειας ήταν άμεση, και έτσι το απόγευμα βρέθηκαν στο σπίτι της όπου βρήκαν την γυναίκα σε σήψη. Η γυναίκα ζούσε 20 χρόνια στην Κω αλλά καταγόταν από το Βέλγιο. Σύμφωνα με πληροφορίες των κατοίκων η άτυχη γυναίκα ζούσε στο χωριό μόνη της, όπου είχε αγοράσει το σπίτι.

Ήταν ήσυχη και την αγαπούσε όλο το χωριό. Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, καθώς είχε πέσει και είχε χτυπήσει το γοφό της. Έτσι χειρουργήθηκε αλλά είχε στη συνέχεια κινητικά προβλήματα. Η είδηση σκόρπισε θλίψη σε όλο το χωριό, στους συγγενείς και φίλους.

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *