ροή ειδήσεων

Ρόδος: Οικογένεια έκλεβε για να... παίζει στοίχημα!

Ομολόγησαν ότι είχαν πάθος με το στοίχημα

Στην κατοχή τους και στο σπίτι τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.045 ευρώ, ένα χρυσό δαχτυλίδι, παραστατικά αποστολής... ταχυμεταφοράς 1.715 ευρώ, ένα κινητό με απόδειξη αγοράς 470 ευρώ και διάφορες σημειώσεις με χρηματικά ποσά και ημερομηνίες

Ανάμεσα στα όσα βρήκαν οι άνδρες της Ασφάλειας Ρόδου στο σπίτι μιας «οικογενειακής» συμμορίας σεσημασμένων για κλοπές αλλοδαπών, ήταν και 23 αποκόμματα συμμετοχής σε παιχνίδια του Ο.Π.Α.Π. τα οποία έδειχναν πού κατέληγε η λεία τους! Οι ίδιοι, άλλωστε, ομολόγησαν ότι είχαν πάθος με το στοίχημα και άλλα τυχερά παιχνίδια!

Οι αστυνομικοί ερευνούσαν από τις 12 Σεπτεμβρίου μια υπόθεση κλοπής τσάντας με 30.000 δολάρια Αυστραλίας από το ξεκλείδωτο αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη τους και διαπίστωσαν ότι οι δράστες πήγαιναν κάθε λίγες ημέρες σε ανταλλακτήρια συναλλάγματος της Ρόδου. Μια 35χρονη γυναίκα αναλάμβανε να μετατρέψει σε ευρώ πάντα το ίδιο χρηματικό ποσό και ένας από τους άνδρες την περίμενε σε ένα αυτοκίνητο. Από τις κάμερες ασφαλείας άλλων καταστημάτων αποδείχθηκε ότι χρησιμοποιούσαν δυο νοικιασμένα οχήματα και φρόντιζαν να καλύπτουν τα πρόσωπά τους.

Όμως, από τις εταιρείες ενοικίασης βρέθηκαν τα στοιχεία τους και εξακριβώθηκε ότι ήταν τέσσερις Βούλγαροι συγγενείς μεταξύ τους, από τους οποίους δυο έχουν απασχολήσει στην Ελλάδα και τη Βουλγαρία για κλοπές ενώ ο 31χρονος διώκεται στην πατρίδα του για ληστεία! Ο τελευταίος μαζί με τη γυναίκα και έναν 56χρονο εντοπίστηκαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου πιστοποιήθηκε ότι αυτοί ήταν οι δράστες της κλοπής.

Στην κατοχή τους και στο σπίτι τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.045 ευρώ, ένα χρυσό δαχτυλίδι, παραστατικά αποστολής ταχυμεταφοράς 1.715 ευρώ, ένα κινητό με απόδειξη αγοράς 470 ευρώ και διάφορες σημειώσεις με χρηματικά ποσά και ημερομηνίες. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ενώ ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.



Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *