ροή ειδήσεων

Ρόδος: Ο πατέρας που συγκλόνισε τους υπαλλήλους της τράπεζας με την ανάληψη που έκανε...

Ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης περίμενε μέχρι να αδειάσει η τράπεζα από κόσμο και τότε πλησίασε τον ταμία με τρία βιβλιάρια καταθέσεων...


Στα όρια της απόγνωσης και της απελπισίας βρίσκονται πλέον καθημερινά, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι. Οι περιπτώσεις που καταγράφονται εξαιτίας της οικονομικής ανέχειας και στο νησί της Ρόδου είναι αναρίθμητες. Η τοπική εφημερίδα ''Ροδιακή'', αποκαλύπτει...
νέα περίπτωση νεαρού πατέρα που ευρισκόμενος σε τεράστιο οικονομικό αδιέξοδο, πήγε σε υποκατάστημα τράπεζας της Ρόδου κρατώντας τρία βιβλιάρια καταθέσεων.

Αφού περίμενε επί δύο τουλάχιστον ώρες για να φύγει όλος ο κόσμος, πήγε στον ταμία της τράπεζας και του ζήτησε να κάνει αρχικά ενημέρωση και στην συνέχεια ανάληψη όλων των ποσών που υπήρχαν μέσα στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Ο ταμίας, πράγματι προχώρησε στην διαδικασία ενημέρωσης και με έκπληξη διαπίστωσε ότι συνολικά τα βιβλιάρια είχαν μέσα το ποσό των 2 ευρώ και 80 λεπτών! «Τα βιβλιάριά σας είναι άδεια» είπε ο ταμίας της τράπεζας θεωρώντας προφανώς ότι το ποσό αυτό ήταν μη «αναλήψιμο».

Ο νεαρός πατέρας, πλησίασε στο γκισέ και χαμηλόφωνα του είπε: «Γι αυτό το ποσό έχω έρθει και περιμένω εδώ σήμερα. Με αυτό το ποσό, με 2,80 ευρώ, θα αγοράσω το γάλα για το παιδί μου» προχωρώντας έτσι στην ανάληψη του ποσού που είχε μέσα στο βιβλιάριό του!

Η περίπτωση αυτή, «πάγωσε» το προσωπικό της Τράπεζας αλλά και όλους όσους το πληροφορήθηκαν, καθώς ο νεαρός πατέρας, ήταν σε κατάσταση απόγνωσης και απελπισίας. Η περίπτωση αυτή πάντως, σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι εργαζόμενοι της συγκεκριμένης τράπεζας μιλώντας στη «Ροδιακή» δεν είναι η μοναδική, καθώς η οικονομική ανέχεια, έχει οδηγήσει χιλιάδες συμπολίτες μας σε παρόμοιες καταστάσεις απόγνωσης.



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/10/13 13:18

    Προφανώς το γεγονός που διαδραματίστηκε στην τράπεζα μεταφέρθηκε στα αφτιά όλων των υπαλλήλων με ταχύτητα φωτός και τώρα μας το μεταφέρετε εσείς..Το θέμα είναι να κάνουμε κάτι για να αντιμετωπίσουμε τέτοια κοινωνικά προβλήματα των συμπολιτών μας και όχι για να κουτσομπολεύουμε το πως μας κατάντησαν και ''αχ τι έπαθε ο άνθρωπος''...ΣΥΜΠΟΝΙΑ-ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ αυτά πρέπει να προωθείτε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/10/13 14:50

      Παπαριές ,να σηκωθούμε από τον καναπέ και να διεκδικήσουμε την ελευθερία μας,σε λίγο καιρό η συμπόνοια θα είναι μία λέξη άγνωστη αφού κανείς πλέον δεν θα έχει λεφτά να δώσει σε κανέναν.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/10/13 17:07

    Δεν υπάρχει ελπίδα!!!η μόνη λύση είναι :βγάλτε όλοι τα (όποια) λεφτα έχετε στην Τράπεζα και το σύστημα θα κατταρεύσει από μόνο του.Όλα τα χρέει των Τραπεζών και των κομμάτων (άκου κρατική επιχωρήγηση ως πρώτο κόμμα το2018 το ΑΡΠΑΣΟΚ) έχουν μεταφερθεί σε μας.Ξυπνήστεεεεεεεεεε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/10/13 17:46

    ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΙΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΝΕΟ !!!!!!!!!! ΑΠΟ 5 ΕΥΡΩ ΝΑ ΕΔΙΝΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΟΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/10/13 07:14

      ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΚΕΨΗ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΟΥΣΟΥΡΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ...Α ΡΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ...ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ...ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!!!

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος30/10/13 09:47

    Πως μπορουμε να βοηθησουμε αυτον τον ανθρωπο εστω μια μικρη βοηθεια ξερουμε καποια πληροφορια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/10/13 11:40

    Ρε παιδιά πράγματι πως μπορούμε να βοηθήσουμε τον άνθρωπο αυτό;Κάποιος να ξέρει κάτι;Ή να κάνουμε κάτι και εμείς ώς συνάνθρωποι ,ώς κοινωνία και τέλος ώς αδέρφια βρε παιδιά,πολλοί άνθρωποι είναι σε τόσο δύσκολη θέση.Τουλάχιστον για τα παιδάκια ... Αν ξέρει κάποιος ας ενημερώσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *