ροή ειδήσεων

Ρόδος: του έδωσε ναρκωτικά στο κατώφλι της ανακρίτριας!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών επενέβησαν αμέσως μόλις είδαν την 24χρονη κοπέλα να πλησιάζει τον 29χρονο Αλβανό... ο οποίος κρατούνταν για διακίνηση ναρκωτικών και να του τείνει το χέρι για χειραψία

Πρωτοφανές θράσος είχε μια νεαρή Ελληνίδα που προσπάθησε να προμηθεύσει με ναρκωτικά τον κρατούμενο φίλο της, μέσα στο Δικαστικό μέγαρο της Ρόδου και μάλιστα τη στιγμή που επρόκειτο να ξεκινήσει την απολογία του!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών επενέβησαν αμέσως μόλις είδαν την 24χρονη κοπέλα να πλησιάζει τον 29χρονο Αλβανό ο οποίος κρατούνταν για διακίνηση ναρκωτικών και να του τείνει το χέρι για χειραψία! Πριν ο κρατούμενος προλάβει να κρύψει την αυτοσχέδια συσκευασία που του έδωσε η νεαρή, την κατέσχεσαν.

Αμέσως διαπίστωσαν ότι περιείχε ηρωίνη βάρους δυο γραμμαρίων και συνέλαβαν εκ νέου τον παραλήπτη που βρισκόταν έξω από το γραφείο της ανακρίτριας, αλλά και την 24χρονη. Σε βάρος και των δυο σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, διανομή και προμήθεια ναρκωτικών, με την οποία προσήχθησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *