ροή ειδήσεων

"Χρεώνουν" την αποφυλάκιση των Χρυσαυγιτών σε "δάκτυλο" …Καραμανλή!

Εντέλει πρέπει να βγάλουμε το καπέλο στον κύριο Παπαχελά και τον κύριο Στέφανο Κασιμάτη.

Εάν διαβάσει κανείς.... τα άρθρα τους στην σημερινή Καθημερινή, θα πρέπει να τους συγχαρεί για τις μαντικές τους ικανότητες αλλά και για την δημοσιογραφική οξυδέρκεια που τους διακρίνει! Λες και ήξεραν τι θα συμβεί σήμερα με τις αποφυλακίσεις, φρόντισαν να βγάλουν και τον “υπεύθυνο” για την απόφαση της δικαιοσύνης που βέβαια δεν είναι άλλος από τον …Καραμανλή!

Μάλιστα, ο κύριος Κασιμάτης πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα “φωτογραφίζοντας” (κατά την ταπεινή μας άποψη) τον Προκόπη Παυλόπουλο ως “ενορχηστρωτή” μαύρης προπαγάνδας στους δικαστικούς για το “μη δεμένο” της υπόθεσης! Δρώντας βεβαίως κατ’ εντολή Καραμανλή!

Ο κύριος Παπαχελάς δεν λησμονεί να χαρακτηρίσει τον Αντώνη Σαμαρά ως φύλαρχο του “μεσαίου χώρου”, χώρος που επικρότησε της πρωτοβουλίες του, σε αντίθεση με κάποιους παλιανθρώπους που ήθελαν σώνει και καλά την Χρυσή Αυγή “καθυστερημένο” κομμάτι της ΝΔ! Εδώ τώρα είμαστε υποχρεωμένοι να επισκεφθουμε ψυχίατρο ή εξορκιστή, αφού είχαμε την εντύπωση πως ο κύριος Κασιμάτης παίνευε την προσφορά της ΧΑ στην Δημοκρατία. Νόμιζαμε πως ο κύριος Μπάμπης Παπαδημητριου (και όχι ο Αντώναρος) ζητούσε από την ΧΑ να γίνει σοβαρότερη για να συμμετέχει σε Σαμαρική κυβέρνηση. Νόμιζαμε ότι ο Άρης Πορτοσάλτε υποστήριζε ότι η ΧΑ δίνει λύσεις στα υπαρκτά προβλήματα. Και να ήταν μόνο αυτό…



Ο Καραμανλής άφησε την ΧΑ στο 0,28%, ενώ πως το ‘λεγε να δεις… “Δεν συνεργαζόμαστε με τα άκρα”! Από την άλλη, ο Γιώργος “στοχαστής” Παπανδρέου, όχι μόνο “συνεργάστηκε με τα άκρα” αλλά κοντεύει να κάνει και το πολιτικό σύστημα σαν την διάταξη του Μιλτιάδη στον …Μαραθώνα!


Ο δύστυχος Παυλόπουλος είχε ορχήστρα από την ακροδεξιά εως τον “φιλελεύθερο” χώρο που τον έβριζαν επειδή τον Δεκέμβρη του ’08 δεν κατέβασε τον στρατό για να φάει καμμιά δεκαριά ώστε ο “μεγάλος στοχαστής” να σώσει την Ελλάδα μία ώρα αρχύτερα.

Πως είναι δυνατόν τώρα οι “Καραμανλικοί” να πλέκουν ίντριγκες για να μην προφυλακισθούν τα μέλη της Χρυσής Αυγής, κάτι παραπάνω θα ξέρει το Φάληρο… Εδώ ήξερε ότι ο αγωγός Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη θα έβλαπτε τον Κορμοράνο του Κατακόλου, που ήθελε διακαώς να εξοντώσει ο Γιάννης Αγγέλου παρέα με τον Πούτιν…

Πόσα είναι αυτά που δεν ξέρουμε…



Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *