ροή ειδήσεων

Σελήνη, το Σκάφος Ελέγχου της... Γης

Σελήνη η Λεβάν ή όπως αλλιώς θέλουν να την λένε τέλος πάντων. Ένας κουφωμένος αστεροειδής 5 δισεκατομμυρίων ετών,,, με πάχος φλοιού 30 χιλιόμετρα και κοιλοδοκούς εσωτερικής κατασκευής 1.000 μιλίων. Ένα κατεστραμμένο Death Star, για αυτό δεν μας δείχνει πότε την πίσω πλευρά.

Ενώ ο Ήλιος την έλκει 10φορές περισσότερο (Tug of War Ratio, αστρονομικός όρος) και έπρεπε να ήταν πιο μακριά, είναι τόσο κοντά όσο χρειάζεται στην ολική έκλειψη Ηλίου η φαινομενική διάμετρος της να είναι όσο του Ηλίου !!!

Εύκολα μπορεί λοιπόν να προκαλέσει την εξαφάνιση της ζωής εάν τοποθετηθεί μονίμως σε τροχιά μπροστά από τον Ήλιο, γιατί φυσικά μπορεί. Επίσης ρυθμίζει την αναπαραγωγή των ανθρώπων, φίλες γυναίκες σκεφθείτε την περίοδο σας. Στις καλοκαιρινές πανσελήνους μην πάτε σαν βλάκες στα αρχαία μνημεία, δεν σας κάνει εντύπωση ότι τα αφήνουν ανοιχτά τότε και ΜΟΝΟ το βράδυ; Οι συμβασιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι των αρχαιολογικών χώρων δεν κάνουν απεργία, δεν δυσανασχετούν;

Τι λένε οι Αρχαίοι Έλληνες Φιλόσοφοι για την Σελήνη: «Προσέλληνοι Ηρόδοτος τους Αρκάδας ούτω λέγει, τουτέστιν αρχαίους προ της Σελήνης» γράφει το λεξικό του Σουίδα. Υπήρξαν δηλαδή οι Αρκάδες πριν απ’ την εμφάνιση της Σελήνης στον ουρανό! Το ίδιο αναφέρει και ο Απολλώνιος ο Ρόδιος στα Αργοναυτικά του αλλά και ο Παυσανίας στα Αρκαδικά του. Παρόμοιες αναφορές έχουμε από τον Πλούταρχο, τον Οβίδιο, τον Ιππόλυτο και τον Λουκιανό ενώ ο Δημόκριτος και ο Αναξαγόρας.
«Μήσαντο δ’ άλλην γαίαν απείρατον, ην τε σελήνην αθάνατοι κλήζουσιν, επιχθόνιοι δε τε μήνην, η πολλ’ούρε έχει, πολλ’ άστεα, πολλά μέλαθρα.» Πρόκλος

“Μελέτησαν μιαν άλλην Γη, άγνωστη, την οποίαν οι αθάνατοι ονομάζουν Σελήνη, οι δε κάτοικοι της Γης Μήνην και η οποία έχει πολλά όρη, πολλές πόλεις, πολλά μέγαρα.”

Ναι, υπάρχουν τεράστιες κατεστραμμένες γυάλινες πολιτείες όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Όλοι απορούσαν γιατί στις αποστολές στην Σελήνη δεν φαινόντουσαν αστέρια στον ουρανό. Πως να φανούν; αφού προσσεληνώνονταν ανάμεσα στις κατεστραμμένες γυάλινες πολιτείες. Στον δε Νότιο Πόλο της, χρησιμοποίησαν κατά κόρον φίλτρο paint brush για να εξαφανίσουν τις πολιτείες, και την δεξαμενή πάγου με επιφάνεια 100 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Αυτά τα βρήκε το διαστημόπλοιο Clementine του Αμερικανικού Ναυτικού!!! Αφήστε που μας δείχνουν γκρίζα την σελήνη ενώ δεν είναι. Και προσέξτε την κατασκευή που φαίνεται μπλε στον κρατήρα Αρίσταρχο !

Διαβάστε εδω:
Περὶ τοῦ ἐμφαινομένου προσώπου τῷ κύκλῳ τῆς Σελήνης,
Σελήνη: Η Κάθοδος της Ψυχής και η Δημιουργία,
Σελήνη και το Ταξίδι των Ψυχών
Βροχές ψαριών, Charles Hoy Fort και Σελήνη

Φωτογραφίες



1. Ο Βόρειος Πόλος της σελήνης.



2. Η μοναδική φωτογραφία στον κόσμο που δείχνει την αόρατη πάντα μωβ ακτίνα που ρουφά τις ψυχές στην σελήνη για επεξεργασία κατά τον θάνατο, δες Ποιοί μας Κλέβουν την Ψυχή από … την Σελήνη; Η φωτογραφία είναι από την καταστροφή του Challenger στις 28 Ιανουαρίου 1986.



3. Ο αστροναύτης Ed Mitchell του Απόλλων 14, κάτω από τα γυάλινα απομεινάρια μιας πόλεως, γι’ αυτό δεν φαίνονται αστέρια στο βάθος.




4.5. Πάλι γυάλινοι θόλοι



6.7.Κατεστραμμένες πολιτείες.



8.9. Κρατήρας Αρίσταρχος 17 Δεκεμβρίου 2005, μπλε “κόσμημα” η αντιδραστήρας;



10. Δείγμα paint brush χωρίς ντροπή από την NASA στον Νότιο Πόλο. Και η ΝASΑ: Η NASA να βγει και να εξηγήσει (λέμε τώρα, χαχαχα!) για ποιόν λόγο η Σελήνη αντηχούσε σαν … καμπάνα στα επαναλαμβανόμενα πειράματα των αποστολών Απόλλων 12,14,15,16 και 17, όπου οι αστροναύτες πέταξαν από ορισμένο ύψος εξοπλισμό, που προσέκρουσε στην επιφάνεια του φεγγαριού και δημιούργησε δονήσεις, οι οποίες διαρκούσαν κάθε φορά για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα (άνω της μιας ώρας). Τα σεισμικά κύματα, που δημιουργήθησαν, εμφάνισαν συμπεριφορά (ταχύτητα 9,5 km/sec σε βάθος 32 km) ανάλογη της κινήσεώς τους μέσα από υλικό με πολύ καλή αγωγιμότητα, όπως τα μέταλλα!

Τα παρακάτω στοιχεία είναι από ανάρτηση του φίλου Ιωάννη Σ. και δικές μου απαντήσεις στο facebook.


ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ…!
Οι τρεις θεωρίες που ίσχυαν μέχρι τώρα καταρρίφθηκαν αφού:
α) Η Σελήνη δεν μπήκε σε τροχιά γύρω από τη Γη (θεωρία προσέλκυσης), αφού ένα τόσο μεγάλο σώμα είναι αδύνατον να μπει κάτω από φυσιολογικές συνθήκες σε τροχιά γύρω από έναν τόσο μικρό πλανήτη.
β) Η Σελήνη δεν σχηματίστηκε από το ίδιο σύννεφο σκόνης και αερίων που σχηματίστηκε η Γη, αφού δεν διαθέτει την ίδια χημική σύσταση εδάφους με τη Γη.
γ) Η Σελήνη δεν αποτελούσε ποτέ μέρος της Γης από το οποίο να αποσπάστηκε.

Υπάρχουν ενδείξεις για την κενότητα του εσωτερικού της Σελήνης και υπάρχει μεγάλη διαφορά πυκνότητας ανάμεσα στη Γη και στη Σελήνη(3,33 gr ανά κυβικό cm εις την τρίτην για τη Σελήνη και 5,5 gr ανά κυβικό cm εις την τρίτην για τη Γη. Υπάρχουν ενδείξεις για την ύπαρξη εσωτερικού μεταλλικού περιβλήματος και κάτω από τον εξωτερικό φλοιό υπάρχει εσωτερικός μεταλλικός φλοιός πάχους 32 χιλιομέτρων.

Υπάρχουν ενδείξεις για ενισχύσεις στην εξωτερική επιφάνεια και τις σκοτεινές περιοχές , όπου η σύστασή τους είναι το τιτάνιο, ο σίδηρος , χρώμιο, νικέλιο, ύτριο, ζιρκόνιο, μολυβδαίνιο, ρουθήνιο, παλλάδιο.

Αν λάβουμε υπ’ όψιν ότι την δεκαετία του 30 ο Γκρότε Ρέμπερ, της εταιρείας Μπελ συνέλαβε τότε ραδιοφωνικά μηνύματα από τη Σελήνη. Οι ραδιοεκπομπές προέρχονταν από το εσωτερικό και όχι από την επιφάνεια. Επίσης αρκετοί ερασιτέχνες αστρονόμοι συνέλαβαν σήματα από τη Σελήνη στα 1927/28και 1934 με δική τους κατασκευή ραδιοτηλεσκόπια. Στα 1935 συνέλαβαν παρόμοια μηνύματα οι Μαρκόνι και Τέσλα, ενώ στα 1956 οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Οχάιο δήλωσαν ότι συνέλαβαν ένα είδος κωδικοποιημένου μηνύματος. Επίσης εντύπωση κάνει η άποψη του Γάλλου συγγραφέα Ρομπέρ Σαρού που ισχυρίστηκε πως ο αστροναύτης Αλ Γουώρντεν τη στιγμή που περπατούσε στη Σελήνη … (αν τελικώς έγινε αυτό) … άκουσε μια σειρά από ανεξήγητες λέξεις στο αινιγματικό μήνυμα:
ΜΑΡΑ (η ΛΑΜΑ) ΡΑΜΠΙ ΑΛΑΡΝΤΙ ΝΤΙΝΤΙ ΕΝΤΑΒΟΥΕΡ ΕΣΑ ΚΟΥΝΣ ΑΛΙΜ.
Το μήνυμα δεν έχει μεταφραστεί… (αν κάποιος ξέρει κάτι … ας μας γράψει … σχετικά)


Αν πράγματι είναι κατοικημένη η Σελήνη …και η εκπομπή μηνυμάτων μαζικής υστερίας … που λαβαίνουμε σε πάνω από 100 συχνότητες για αντίστοιχες γλώσσες …να επηρεάζουν τα δρώμενα της γης … γιατί αν το καλοσκεφτούμε … σαν άνθρωποι …δεν παίρνουμε και γρήγορα… «μπρος» … μιας και κοιμόμαστε τον «ΥΠΝΟ του ΔΙΚΑΙΟΥ» … όλα είναι πιθανά. Στα νεώτερα χρόνια οι επικοινωνίες μεταξύ Σελήνης και σκαφών της, αλλά και των σκαφών μεταξύ τους μας δίνουν μια γλώσσα επικοινωνίας την γενέτειρα της Εβραικής γλώσσας, την Μογγολική με πολύπλοκο συντακτικό και αυξημένο λεξιλόγιο, που μάλλον είναι τεχνικοί όροι και γενικευμένες έννοιες που λείπουν από το σημερινό Μογγολικό λεξιλόγιο, διότι η γνώση και η νοημοσύνη των γήινων που χρησιμοποιούσαν τη γλώσσα αυτή δεν επέτρεπε την κατανόησή τους.

Μέχρι τώρα οι ραδιοεπικοινωνίες που καταγράφηκαν είναι οι εξής:
Γραμμική εκπομπή μια διαστάσεως που αντιστοιχεί στις δικές μας ραδιοφωνικές εκπομπές. Επιφανειακή εκπομπή δύο διαστάσεων που αντιστοιχεί στις δικές μας τηλεοπτικές εκπομπές.
Ογκομετρική τριών διαστάσεων που δεν αντιστοιχεί σε γήινη τεχνολογία, είναι δε δυνατόν να αποδοθεί με διαμορφωμένους ολογραφικούς δέκτες που «οδηγούνται» από κεραία, που σημαίνει ότι τα σεληνιακά σκάφη και η Σελήνη διαθέτουν για τις μεταξύ των επικοινωνίες πομπούς και δέκτες στερεοσκοπικής τεχνολογίας. Τέτοιες εκπομπές έχουν καταγραφεί σε οπτικοακουστικούς «διαλόγους» μεταξύ εσωτερικών πληρωμάτων Σελήνης και πληρωμάτων έξωθεν ευρισκομένων σκαφών.

Εντύπωση όμως κάνει, όταν το 1950 σε ναό των Μάγιας στο Μεξικό βρέθηκε χάρτης της αθέατης πλευράς της Σελήνης, ο οποίος αποδείχτηκε απόλυτα ακριβής συγκρινόμενος με τους πρόσφατους που έφεραν τα διαστημόπλοια. Η πρώτη χαρτογράφηση της αθέατης πλευράς της Σελήνης από τον άνθρωπο έγινε την 7/10/1959, επομένως ο παλαιός χάρτης βρέθηκε στη γη ή από επίσκεψη γήινων στο φεγγάρι ή από επίσκεψη εξωγήινων στη γη.

Επίσης σύμφωνα πάντα με τα Σανσκριτικά κείμενα και την Ινδουιστική θρησκεία, σε κάποια απώτατη εποχή δεν υπήρχε σαν δορυφόρος της γης. Αργότερα η γη είχε 3 δορυφόρους. Την εποχή που η γη δεν είχε δορυφόρους, οι άνθρωποι είχαν ανάστημα ύψους : 1.20-1.50μ. Όταν είχε 3 δορυφόρους, τότε οι άνθρωποι είχαν ανάστημα:2.50-12.00….! μέτρα. Και τέλος με 1 δορυφόρο έχουν το ύψος του σημερινού ανθρώπου: 1.60-2.00 μ., λόγω βαρύτητας (g=9.81 m/sec2)

Στο Πικέρμι τα παλαιοντολογικά ευρήματα δείχνουν ζωολογικό κήπο εκατοντάδων εκατομμυρίων ετών. Πλακώθηκε από διάλυση της προηγούμενης σελήνης όταν έφτασε στο σημείο Ross αφού είχε εγκαταλειφθεί, και ναι οι άνθρωποι τότε ήταν υπερμεγέθεις όπως και οι φτέρες.
… επίσης η μέση πυκνότητα όπως σωστά αναφέρεις δείχνει ότι η Γη και η Σελήνη είναι κούφιες!
… ουσιαστικά είναι ένα χαλασμένο και σε κακή λειτουργία death star.


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/10/13 01:57

    Δεν ξέρω τι θα πουν οι υπόλοιποι αναγνώστες, πάντως εγώ πείστηκα, τελικά μας ψεκάζουν. Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια μαλακία που μας δέρνει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/10/13 12:22

      Ο αν μη ίδης, μη λέγε. Ειδώς σιγά. Σόλων, μτφρ: Μη μιλάς για ό,τι δεν ξέρεις. Και όταν μάθεις, σιώπα. Aυτά είναι γνωστά εδώ και πολλά χρόνια. Οταν ρωτήθηκε πρόσφατα ο Μεντιέβεφ αν θα πάνε οι Ρώσοι στο φεγγάρι, απήντησε, "οχι γιατί υπάρχουν ήδη άλλοι εκεί"..... Από το 1960 Ρώσοι αστροφυσικοί είπαν ότι το φεγγάρι δεν είναι τίποτα άλλο από ένα τεράστιο διαστημόπολοιο που ήρθε και έδεσε δίπλα στην γη.... πάντως θα σου συνιστούσα να τηρήσεις την ρήση του Σόλωνα!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/10/13 14:53

      Εγώ θα σου απαντούσα με μια άλλη ρήση (μιας και τα αρχαιοφανή είναι της μοδός): "Βούτειν τη γλώττα εις μύαλον και μη λέγε αν δε σκέφτειν"

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος17/10/13 02:55

    ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ ΝΑ ΠΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/10/13 12:25

      Θα σου συνιστούσα να διαβάσεις το βιβλίο του Don Wilson "Τα μυστικά της σελήνης".

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/10/13 17:19

      17/10/13 - 12:25 μ.μ. ..έχεις πότε κάτσεις να σκεφτείς ότι όλα αυτά είναι ένα μεγάλο εμπόριο και συ το πελατάκη τους ? Συνομωσιολογία = Εμπόριο = Φράγκα = Πολλά Πρόβατα

      Το βέλτιστο κακό με αυτά είναι ότι αρκετοί να μην πω οι περισσότεροι στο τέλος τα χάνουν, τρελαίνονται και χρειάζονται ψυχολόγο

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος17/10/13 17:26

      Το βιβλίο που προτινεις να διαβάσομε είναι βιβλιο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ άρα δεν έχει επιστημονική βάση όλα αυτό γράφει ΞΥΠΝΑ !

      Δες εδώ είναι βιβλιο απλά επιστημουνικής φαντασίας..
      http://www.protoporia.gr/ta-mystika-tis-selinis-p-73283.html

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος17/10/13 16:49

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΡΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΜΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ! ΕΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΚΑΛΩΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ...

    Πώς έφτασαν όμως σε αυτό το συμπέρασμα διακεκριμένοι επιστήμονες, όπως ο Ισαάκ Ασίμωφ, για παράδειγμα; Απλούστατα επειδή η Σελήνη είναι δυσανάλογα μεγάλη για δορυφόρος της Γης! Ο όγκος της αντιπροσωπεύει το 1/4 του όγκου της Γης και αναλογικά πρόκειται για το μεγαλύτερο δορυφόρο ηλιακού συστήματος! Ο Γανυμήδης, για παράδειγμα που είναι μεγαλύτερος από τη Σελήνη, αντιπροσωπεύει μόλις το 1/27 του όγκου του Δία, ο οποίος περιστρέφεται γύρω του, όχι όμως σε κυκλική τροχιά…
    Τα παράξενα της Σελήνης δεν σταματούν εδώ. Εκτός από το δυσανάλογο μεγάλο της μέγεθος, βρίσκεται και σε αφύσικα μεγάλη απόσταση από τη Γη. Ο διάσημος συγγραφέας και επιστήμονας, Ισαάκ Ασίμωφ, θέτει καθαρά το ερώτημα: “Για ποιό λόγο η Σελήνη βρίσκεται τόσο μακριά; Γιατί βρίσκεται πολύ μακριά για να είναι ένας αληθινός δορυφόρος της Γης. Είναι πολύ μεγάλη για να δεσμεύτηκε κάποτε από την έλξη της Γης. Οι πιθανότητες μιας τέτοιας δέσμευσης είναι ελάχιστες και γίνονται ακόμη μικρότερες από το γεγονός της κυκλικής Τροχιάς” –Ισαάκ Ασίμωφ και Αστρονομία-1974

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/10/13 20:59

      Και το πιό περίεργο είναι ότι η σελήνη είναι ο μοναδικός πλανήτης δορυφόρος στον γαλαξία που δεν περιστρέφεται γύρω από τον άξονά του περιφρονώντας όλους τους φυσικούς νόμους.... αλλά όταν έχεις φίλτατε να κάνεις με ανθρώπους με "στενό πνευματικό" επίπεδο τι περιμένεις να ακούσεις?

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος17/10/13 16:54

    Δειτε και το παρακατω
    http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2011/12/blog-post_1620.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/10/13 17:21

    Μας ΓΑΜΗΣΑΝΕ οι ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ οι ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ και το ΔΝΤ και σείς ακόμα νομίζετε ότι θα ρτουν οι ΕΛ να μας σώσουν !

    Καλά πόσο ΚΑΨΟΚΑΛΥΒΑΣ μπορεί να ναι πια κανείς ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/10/13 13:15

    ενα σχολιο για την εφημεριδα ελευθερη ωρα σελ.10: αρθρο:Σεληνη, το σκαφος ελεγχου της γης!!! ΓΙΑ ΤΙς ΑΝΕΞΗΓΗΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΜΥΝΗΜΑ. ΜΑΡΑ
    =ΜΟΥΧΛΑ-ΒΡΩΜΑ ΛΑΜΠΕΙ ΜΑΚΡΥΑ,ΕΛΑ ΑΛΛΗ ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ..<>

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *