ροή ειδήσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ - Ρουπακιώτη: "Με υποδείξεις από ΗΠΑ και Κομισιόν οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής" [ΒΙΝΤΕΟ]

Μια αποκάλυψη-βόμβα, που εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής έκανε σήμερα το πρωί ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Α. Ρουπακιώτης. Υποστήριξε πώς οι διώξεις...
σε βάρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής υπαγορεύτηκαν από τις ΗΠΑ και την Κομισιόν, ενώ εμμέσως πλην σαφώς μίλησε για παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης, λέγοντας πώς «επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε δικαστικό πεδίο».

«Αμερικανοεβραικές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή. Σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό στις εξελίξεις. Σαφώς ο πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι», επισήμανε ο κ. Ρουπακιώτης, μιλώντας στο «Σκάι». Θυμίζεται πώς ήταν υπουργός Δικαιοσύνης επι της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη και η Ν.Δ. είχε στρέψει τα βέλη εναντίον του λόγω του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου.

Ο κ. Ρουπακιώτης λέει επί της ουσίας πώς όλη η επιχείρηση κατά της Χρυσής Αυγής, με τις πολιτικές διώξεις σε βάρος των βουλευτών της, στήθηκε εν’ όψει του ταξιδιού του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ. Ο κ. Σαμαράς προφανώς είχε δώσει υποσχέσεις τις οποίες αν δεν τηρούσε θα έτρωγε «πόρτα» με ότι αυτό συνεπάγεται.

Και προκειμένου να την αποφύγει βρήκε αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα για να στήσει ένα διάτρητο κατηγορητήριο δήθεν ότι η Χρυσή Αυγή συνιστά «εγκληματική οργάνωση». Κάτι που δεν τεκμηριώθηκε στο Δικαστήριο παρά την προφυλάκιση της ηγετικής ομάδας του κόμματος.

«Από 1η Ιανουαρίου 2014 αναλαμβάνουμε και την προεδρία της Ε.Ε. και υπήρχαν πιέσεις και από την Κομισιόν για τη Χρυσή Αυγή. Οι επίτροποι Μούιζνιεκς και Μάλστρομ έλεγαν, ούτε ένα νομοσχέδιο δεν καταθέτετε;», συνέχισε τις αποκαλύψεις ο κ. Ρουπακιώτης.

Αναφέρθηκε και στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης λέγοντας πώς «από την 1η Ιανουαρίου 2014 θα πληρώνουμε ως χώρα πρόστιμο επειδή δεν κατατέθηκε».

Είναι το νομοσχέδιο που «τρέχει» τώρα να καταθέσει η κυβέρνηση προφανώς και αυτό με εντολή απ’ έξω.

Ο κ. Ρουπακιώτης όμως λέει πώς πάγωσε γιατί η κυβέρνηση δεν ήθελε να πολώσει το κλίμα με τη Χρυσή Αυγή. «Πίστευε η κυβέρνηση πώς έπρεπε να έχει διάδρομο ανοιχτό για να ξαναφέρει τους ψηφοφόρους πίσω».

Τι συνέβη λοιπόν και άλλαξε η τακτική της κυβέρνησης; Τα ολοένα και αυξανόμενα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και οι έξωθεν παρεμβάσεις, όπως ομολόγησε και ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, επιβεβαιώνοντας τη Χρυσή Αυγή που από την πρώτη στιγμή επεσήμανε πώς «οι συλλήψεις ήταν υπαγορευμένες από ξένα κέντρα και αντισυνταγματικές».

Τα λεγόμενα του κ. Ρουπακιώτη όχι μόνο εκθέτουν την κυβέρνηση, αλλά αποδεικνύουν πώς όλες τις οι πολιτικές είναι δοτές από ξένα κέντρα. Είτε αυτές αφορούν στην οικονομία (βλέπε τρόικα), είτε στην πολιτική.

Κατά τα άλλα θέλουνε να πιστέψουμε πώς είμαστε ένα ανεξάρτητο και ευνομούμενο κράτος.

                                   

πηγή




Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/10/13 15:18

    τι ειναι αυτα τα πραγματα που λεει ο αριστερος ρουπακιωτης παμε καλα .δηλαδη ολα αυτα που ακουμε στα καναλια ειναι μουφα, δηλαδη τοσες ημερες οι μεγαλοδημοσιογραφοι και η κατοχικη κυβερνηση των εντολοδοχων παιζουν αυτο το βρομικο κολπο με πληρη συμπνοια,οτι ακομα μεγαλοδημοσιογραφοι και [ελληνες] κυβερνωντες για να πανε στην τουαλετα πρεπει να παρουν αδεια απο το εβραιοαμερικανικο λομπι.τα συμπερασματα δικα σας .[κολπο ητανε στημενο απο το κατεστημενο]που λεει και το λαικο ασμα ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/10/13 15:56

      ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ ΕΚΔΙΔΩΜΕΝΕΣ ΣΥΡΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΣΚΥΨΟΥΝ ΣΤΑ ΕΞΩΘΕΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ,ΑΛΩΣΤΕ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΚ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΟΡΜΩΜΕΝΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ .....ΑΚΟΥΓΩΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΤΟΥ - ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΕΙ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΟΥ ΤΟΠΑΡΧΗ ΤΟΥ..ΠΟΙΟΣ ΑΛΩΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΠΤΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ Η ΤΗΣ ΟΔΑΛΙΣΚΗΣ ΑΙΣΘΗΡ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ Η ΟΤΙ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΑΝ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΞ ΚΑΙ Ο ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΟΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΚΟΝΤΑ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ 20.000.000 ΦΟΝΩΝ..Ο ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ .....ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/10/13 21:37

    Σώωωωωωωωπα καλέ, δεν το γνώριζα ότι τόσα χρόνια είμασταν μαριονέτες των μεγάλων δυνάμεων. Μα σε ποιό κόσμο ζείτε!!!! Μια ζωή καρπαζοεισπράκτορες είμασταν. Τώρα το πήρατε χαμπάρι ότι ξένα κέντρα κινούν τα νήματα ακόμα και στην δικαιοσύνη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *