ροή ειδήσεων

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙΣ: Στον αέρα το ταξίδι του Σαμαρά στο Ισραήλ μετά το φιάσκο της Χρυσής Αυγής

Στον αέρα βρίσκεται πλέον το ταξίδι του Σαμαρά στο Ισραήλ μετά την υπόθεση φιάσκο..
με την απελευθέρωση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Κι αυτό γιατί μόλις μερά 24ωρα.... πριν το ΚΙΣ με ανακοίνωσή του εξέφραζε την ικανοποίησή του για την αποτελεσματική παρέμβαση της Ελληνικής Πολιτείας για την προστασία της Δημοκρατίας στη χώρα μας.
Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει την ικανοποίηση του Ελληνικού Εβραϊσμού για την αποτελεσματική παρέμβαση της Ελληνικής Πολιτείας για την προστασία της Δημοκρατίας στη χώρα μας.

Η επιτυχής αντιμετώπιση της παράνομης δραστηριότητας των νοσταλγών του Ναζισμού, που σπέρνουν το μίσος στην κοινωνία και παραβιάζουν τις αρχές του Συντάγματός μας, αποδεικνύει ότι όταν η κοινωνική επαγρύπνηση συνοδεύεται από την πολιτική βούληση, τότε θωρακίζονται οι αξίες της Δημοκρατίας και της ανθρωπιάς μας.

Με τις πρόσφατες συλλήψεις νοσταλγών του Ναζισμού προκλήθηκε ένα ισχυρό πλήγμα στο ρατσισμό, στη μισαλλοδοξία και τον Αντισημιτισμό.
Η Ελλάδα έστειλε στον κόσμο άλλο ένα φωτεινό δείγμα προάσπισης των αγαθών της Δημοκρατίας που οφείλουν να ακολουθήσουν και άλλα κράτη της Ευρώπης.
Στις 8 Μαΐου 2012, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, εκπροσωπώντας τους Έλληνες Εβραίους, ανακοίνωσε ότι «την 6η Μαΐου, με την εκλογή νοσταλγών του Φασισμού και του Ναζισμού, η Ελληνική Δημοκρατία δέχθηκε ένα ισχυρό πλήγμα» και κάλεσε τις δημοκρατικές δυνάμεις του Ελληνικού Κοινοβουλίου, τα μέσα ενημέρωσης, τους ανθρώπους του πνεύματος και του Πολιτισμού, να συστρατευτούν ώστε να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας και να διαφυλάξουμε τις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του ανθρωπισμού.
Δείτε την ανακοίνωση του ΚΙΣ για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Τη 17η Σεπτεμβρίου 2013 έπεσε νεκρός ο Παύλος Φύσσας, ένας αγωνιστής της Δημοκρατίας που δολοφονήθηκε ύπουλα από έναν ορκισμένο οπαδό του Ναζισμού. Παραβιάσθηκε η αξιοπρέπειά μας, η ελευθερία μας, η δημοκρατία μας και ο ανθρωπισμός μας… Δεν αρκεί πλέον η παραδειγματική τιμωρία των ενόχων.
Καλούμε τον Πρωθυπουργό της χώρας, μαζί με όλους τους ηγέτες των δημοκρατικών κομμάτων να συμπράξουν άμεσα για τη κοινή αντιμετώπιση των μορφωμάτων του Ναζισμού και του Φασισμού στην Ελλάδα, νομοθετώντας έναν ισχυρό και αποτελεσματικό νόμο κατά του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας και του αντισημιτισμού και να προβούν σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που θα απαγορεύουν τη συμμετοχή σε κάθε είδους εκλογικής διαδικασίας ατόμων ή οργανώσεων που τελούν με ναζιστικές μεθόδους εγκλήματα κατά της Δημοκρατίας και της κοινωνίας. Οφείλουν όλοι να μετουσιώσουν τις υποσχέσεις τους σε νομοθετική πράξη, για να τεθεί οριστικό τέρμα στους νοσταλγούς των πλέον σκοτεινών σελίδων της ιστορίας μας.
Οι αρνητές του Ολοκαυτώματος, του μεγαλύτερου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας, δεν είναι απλά κήρυκες του Αντισημιτισμού, είναι κήρυκες του μίσους απέναντι στον πολιτικό αντίπαλο, στο μετανάστη, στο τσιγγάνο, στο μαύρο, στο κίτρινο, στο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. Ο Παύλος Φύσσας ήταν ένας ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ, πολιτικός αντίπαλος του ναζισμού, και γι’ αυτό δολοφονήθηκε.

Έχουμε όλοι καθήκον να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπειά μας, τις αρχές της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του ανθρωπισμού μας.



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/10/13 02:27

    ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΚΥΨΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΤΡΩΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΔ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΩΣ ΤΙΣ ΜΥΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΣΑΣ ,ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ, ΠΕΣΑΤΕ ΣΕ ΜΠΛΟΦΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΤΕ ΤΟΣΟ ΒΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΘΗΣΕΤΕ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΝΟΩ - ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΟ ΟΥΔΕΙΣ ΛΟΓΟΣ.ΣΑΣ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΠΑΝΕ ΤΟΝ ΑLEX ΜΕ ΧΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΝΔ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΚΟΥΤΣΟ ΜΟΥΛΑΡΙ ,ΑΛΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ 7ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ 2ο ΚΟΜΜΑ Η ,ΧΑ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΛΑΜΑΑΑ Ο ΕΚ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΑΝΕΛΙ.ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΓΕΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *