ροή ειδήσεων

EKTAKTO: Ελεύθεροι με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα οι δύο από τους τρεις Χρυσαυγίτες

Ο ανακριτής αποφάσισε να μην προφυλακιστούν τα δύο από τα τρία περιφερειακά στέλεχη της Χρυσής Αυγής...μετά την απολογία τους και τους επέβαλε τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Και οι δύο αρνήθηκαν τις κατηγορίες σύμφωνα με πληροφορίες, και αφέθηκαν ελεύθεροι με την υποχρέωση να εμφανίζονται κάθε μήνα στο οικείο αστυνομικό τμήμα.

Ο Δήμος Φραγκάκης, αρνήθηκε κάθε σχέση, οργανωτική και ιδεολογική, με τη Χρυσή Αυγή και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Η εμπλοκή του στην υπόθεση της δολοφονίας Φύσσα ήρθε από ένα τηλεφώνημα που του έκανε κάποιος, υποστήριξε ο ίδιος, ωστόσο αρνήθηκε πως έχει σχέση με την υπόθεση.
Οπως αναφέρει το ΒΗΜΑ η δικηγόρος του Αθηνά Χαρβαλάκου-Γλύκα τόνισε: «Ο πελάτης μου αρνήθηκε κάθε σχέση με την οργάνωση όχι μόνο ως μέλος αλλά και ως ψηφοφόρος. Το μόνο στοιχείο που τον εμπλέκει είναι ένα τηλεφώνημα από συγκατηγορούμενο συγγενή του τρεις ώρες πριν από το περιστατικό. Είμαι χαρούμενη που την υπόθεση χειρίζονται δύο ικανότατοι ανακριτές οι οποίοι δεν ερευνούν φρονήματα αλλά μόνο τα στοιχεία».
Από τις 10:30 το πρωί της Τρίτης απολογούνται τρία στελέχη της Χρυσής Αυγής. Εξω από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων παραμένουν τέσσερις κλούβες ΜΑΤ ενώ μία διμοιρία ΥΜΕΤ βρίσκεται στο κτίριο 6 όπου οδηγούνται οι κατηγορούμενοι. Περί τα πενήντα άτομα, υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής βρίσκονται επίσης έξω από τα δικαστήρια.


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *