ροή ειδήσεων

Ανακαλούνται 111 Jeep τύπου Compass και Patriot

Σε πρόγραμμα ανάκλησης Jeep Compass και Patriot προχώρησε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, για επαναπρογραμματισμό...της ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου. Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία LANCIA JEEP ΕΛΛΑΣ ΑΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων JEEP στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη ∆ιεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί ανάκληση αυτοκινήτων JEEP Compass - Patriot (τύπος PK ετών κατασκευής 2010-2012).
Η ανάκληση αφορά 111 οχήματα, σε ορισμένα εκ των οποίων απαιτείται να γίνει επαναπρογραμματισμός της ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου των μέσων παθητικής προστασίας. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.
Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, ενημερώθηκαν εγγράφως με προσωπική επιστολή, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της LANCIA JEEP ΕΛΛΑΣ ΑΕ για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς δική τους οικονομική επιβάρυνση.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Τεχνική ∆ιεύθυνση της εταιρείας LANCIA JEEP ΕΛΛΑΣ ΑΕ στο τηλέφωνο 210 6700896.



Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *