ροή ειδήσεων

Ιερέας παρέσυρε 13χρονη μέσω Iντερνετ!

Το περιστατικό εξιχνιάστηκε από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Ο παιδόφιλος ιερέας δεν δίστασε να ζητήσει από την μαθήτρια να τον ακολουθήσει στο σπίτι του...

Απίστευτο περιστατικό είχε να διηγηθεί σε μαθητές της Θεσσαλονίκης ο επικεφαλής της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης. Ακόμα και ιερέα έχουν συλλάβει οι αρχές που προσπάθησε μέσω ίντερνετ να αποπλανήσει ανήλικη! Η 13χρονη μαθήτρια νόμιζε πως μιλούσε με 15χρονο αγόρι σε κάποιο chat room, στην πραγματικότητα όμως επρόκειτο για τον 65χρονο ιερέα, οποίος μάλιστα δεν δίστασε και να συναντηθεί μαζί της. Κατέφθασε με αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες και της ζήτησε να τον ακολουθήσει στο σπίτι του! Ευτυχώς όμως, η μαθήτρια ήταν επιφυλακτική για το «ραντεβού στα τυφλά» και είχε ζητήσει από φίλους της να βρίσκονται εκεί κοντά και την βοήθησαν να ξεφύγει.

Όπως σημείωσε μάλιστα ο κ. Σφακιανάκης, οι αρχές εντόπισαν τον παιδόφιλο ιερέα και η υπόθεση έχει οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/11/13 18:00

    Καλά για καινούργιο το έχεις, εχουν δει την δημοσιότητα κάτι ΡΟΖ σκάνδαλα!!!!!!! Αυτός ήθελε να την κατηχήσει βρε παιδιά, τον παρεξηγήσατε τον άνθρωπο....... πωπω τι βρώμικα μυαλά!!!!! Αυτοί??? ποτέ!!!! Είναι "άγιοι άνθρωποι" με πολύ καλές και αγαθές πράξεις.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/11/13 09:09

    Εγώ συνεχίζω ακάθεκτος να εκκλησιάζομαι, όπως επίσης και τα παιδιά μου. Δεν πτοούμαστε από τους εχθρούς του Χριστιανισμού και από μερικούς σκάρτους ιερείς!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/11/13 18:32

    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ .ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.ΑΛΩΣΤΕ ΟΙ ΣΥΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΕ ΠΑΝΤΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΥΣΟΥΝ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ ΤΟΥΣ .ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΑΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 6-7 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΕΚ ΤΗΣ ΕΣΠΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΩΝ ,ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΠΙΟ ΟΛΕΘΡΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ .ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ ΒΑΛΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ,Ο ΡΗΓΑΣ ΣΤΟΝ ΘΟΥΡΙΟ ΕΛΕΓΕ -ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ'ΝΑΙ ΠΙΑ ΕΘΡΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΕΝΟΥΝ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ'ΕΘΝΙΚΟΙ,ΜΑ ΟΣΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΚΡΥ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΙ' ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΧΑΘΟΥΝ,Ο ΔΕ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΝΥΚΑ ΕΛΕΓΕ ΠΕΙΡΑΜΕ Τ'ΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ,ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ .ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΚ ΤΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΕΣΠΕΡΙΑΣ OMΟΤΡΑΠΕΖΟΙ ΤΟΥ ΒΟΗΕΜΙΑΝ CLUB ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΕΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ . Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ- ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ- (ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *