ροή ειδήσεων

Παραδόθηκε καταζητούμενος για 13 ληστείες σε τράπεζες και κλοπές οχημάτων

Ο ληστής της Εθνικής στην Πλ. Κύπρου!

Σε βάρος του δράστη εκκρεμούσαν τρία εντάλματα σύλληψης για κλοπές και ληστείες σε Αττική, Πάτρα και Ρόδο.
Παραδόθηκε στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και συνελήφθη...
ένας Έλληνας ηλικίας 23 ετών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τρία εντάλματα σύλληψης για δεκατρείς ληστείες τραπεζών και πέντε κλοπές οχημάτων σε Αττική, Πάτρα και Ρόδο.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία σε βάρος του εκκρεμούσαν:

-Ένταλμα σύλληψης του 1ου Ειδικού Ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών, για διακεκριμένες κλοπές και ληστείες σε διάφορες περιοχές της Αττικής και συγκεκριμένα για έντεκα ληστείες σε υποκαταστήματα διαφόρων τραπεζών και για δύο κλοπές μοτοσυκλετών, οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν ως μέσα μετάβασης και διαφυγής στον τόπο των ληστειών. Η σχετική δικογραφία είχε σχηματισθεί από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

-Ένταλμα σύλληψης και ένταλμα βίαιης προσαγωγής του Γ’ Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικείου Πατρών, για διακεκριμένες κλοπές και ληστείες στην Πάτρα σε υποκατάστημα τράπεζας και σε κατάστημα σουπερμάρκετ και για δύο κλοπές μοτοσυκλετών, οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν ως μέσα μετάβασης και διαφυγής στον τόπο των ληστειών. Η σχετική δικογραφία είχε σχηματισθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.

-Ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Ρόδου για ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στη Ρόδο και κλοπή μοτοσυκλέτας, η οποία χρησιμοποιήθηκε ως μέσο μετάβασης και διαφυγής στον τόπο της ληστείας. Η σχετική δικογραφία είχε σχηματισθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου.

Από την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας προέκυψε ότι την 24-10-2013 ο 23χρονος, με την απειλή όπλου, διέπραξε ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας εντός νοσοκομείου στο Χαϊδάρι Αττικής, από όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 11.980 ευρώ.

Επίσης, κατά την εξέτασή του, αποδέχτηκε και τη διάπραξη ληστείας την 24-8-2013 σε υποκατάστημα τράπεζας στη Ναύπακτο, όπου μαζί με συνεργό του εισήλθαν στο υποκατάστημα και με την απειλή όπλων, ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 10.360 ευρώ. Σχετική δικογραφία σχηματίσθηκε από το Α.Τ. Ναυπάκτου.

Συνεργός του ήταν ένας άλλος Έλληνας, ηλικίας 28 ετών, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας την στις 29 Ιουνίου του 2013 και είναι έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες εγκληματικές πράξεις.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *