ροή ειδήσεων

Πάνω από 1.400 προσλήψεις για τις γιορτές - Ποιες εταιρείες ζητούν άτομα για εποχική απασχόληση

Σε εκατοντάδες προσλήψεις θα προχωρήσουν μεγάλες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς...
Η πλειονότητα των εταιρειών «ανοίγει» εποχικές θέσεις για πωλητές και ταμίες, ενώ αρκετές θέσεις θα καλυφθούν και από υπαλλήλους αποθήκης.

230 εποχικοί στα Public
Περίπου 230 εποχικούς υπαλλήλους θα εντάξει στο δυναμικό της η αλυσίδα πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίας με προϊόντα πολιτισμού και τεχνολογίας Public. Οπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας το «Εθνος», οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, ενώ μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους online στο www.public.gr ακολουθώντας το link «ευκαιρίες καριέρας». Οι θέσεις αφορούν σε ταμίες καταστήματος, σύμβουλους πωλήσεων βιβλίου & gaming και σύμβουλους πωλήσεων κινητής τηλεφωνίας.

20 πωλητές στα Intesport
Η Intesport Athletics, θυγατρική εταιρεία του ομίλου Fourlis ζητά 20 πωλητές, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Πρόκειται για συνεργάτες που θα απορροφηθούν σε καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και θα έχουν την ευθύνη για την ποιοτική και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση των πελατών, την πώληση προϊόντων και την προετοιμασία των προϊόντων προς πώληση.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τα βιογραφικά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.fourlisgroup-carres.gr.

1.200 θέσεις στα Jumbo
Σε γιορτινές προσλήψεις θα προχωρήσουν και τα Jumbo, με την εταιρεία να ζητά 1.200 πωλητές, ταμίες και υπαλλήλους αποθήκης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν στην ηλεκτρονική σελίδα http://www.jumbo.gr, ενώ μπορούν να υποβάλουν το βιογραφικό τους σημείωμα μέσω e-mail στο hr@jumbo.gr ή με fax στο 210 4805242.

70.000 υπαλλήλους αποθήκης ζητά η Amazon
Τις 70.000 αγγίζουν οι θέσεις εργασίας που προσφέρει η Amazon για τις αποθήκες και τα σημεία εξυπηρέτησης πελατών της σε πολιτείες των ΗΠΑ και του Καναδά για την περίοδο των χειμερινών γιορτών. Οι θέσεις αφορούν εποχική απασχόληση με πλήρες ωράριο. Για περισσότερες πληροφορίες και άμεση ηλεκτρονική υποβολή βιογραφικών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πλοηγηθούν στην ιστοσελίδα www.AmazonFulfillmentCareers.com


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *