ροή ειδήσεων

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ 2 ΝΕΑΡΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Εν ψυχρώ εκτέλεση σημειώθηκε λίγο πριν τις 19:30 στη λεωφόρο Ηρακλείου 420 - Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ήταν δύο και επέβαιναν σε μηχανή μαύρου χρώματος - Ένας σοβαρά τραυματισμένος στο θώρακα μεταφέρεται στο...
Γ. Γεννηματάς - Για επίθεση με καλάσνικοφ κάνει λόγο η Χρυσή Αυγή

Δύο άτομα έπεσαν νεκρά μετά από πυροβολισμούς σε μικρή απόσταση από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη λεωφόρο Ηρακλείου 420 λίγο πριν τις 19:30 το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το περιστατικό συνέβη όταν μια μοτοσικλέτα με δύο αναβάτες πέρασε μπροστά από το κτίριο και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο άνοιξε πυρ κατά των ατόμων που βρίσκονταν έξω από τα γραφεία της ΧΑ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες που φορούσαν μαύρα κράνη συνολικά πυροβόλησαν περισσότερες από πέντε φορές.

Η ταυτότητα των θυμάτων παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους πυροβολισμούς υπάρχει και ένας σοβαρά τραυματίας στο θώρακα, ο οποίος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Χρυσή Αυγή: Δύο Έλληνες 20 και 23 χρονών νεκροί από πυροβολισμούς με καλάσνικοφ

Σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής αναφέρεται: «Δύο Έλληνες 20 και 23 χρονών έχουν πέσει νεκροί από εν ψυχρώ πυροβολισμούς στο Ν. Ηράκλειο έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην λεωφόρο Ηρακλείου. Ο ένας είναι βαριά τραυματισμένος και διακομίζεται αυτήν την ώρα στο νοσοκομείο "Γεννηματάς". Δράστες ήταν δυο επιβαίνοντες σε μηχανή, οι οποίοι κατέβηκαν και πυροβόλησαν εξ επαφής τους τρεις νέους».


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *