ροή ειδήσεων

ΣΜΙΝΘΕΙΑ ΡΟΔΟΥ 2013 - ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΡΟΔΙΑΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΡΟΔΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ !!

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε στην τοπική κοινωνία της Ρόδου την τέλεση της μεγάλης εορτής των προγόνων μας τα Σμίνθεια, που τελείται από τον σύλλογο "Φίλοι της Αρχαιοελληνικής κοσμοαντίληψης" για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο νησί μας.
Είναι η εορτή και επέτειος...
μαζί για εμάς προς τιμήν του προστάτη της νήσου Ρόδου Απόλλων.

Για τρίτη χρονιά έτσι και φέτος τιμούμε τους πραγματικούς μας προγόνους, στην προσπάθεια μας να επανελληνιστούμε και να επανελληνίσουμε πιστεύοντας πως η εθνική ανάκαμψη και εθνική ανασυγκρότηση μπορεί να εξέλθει μόνο αγκαλιάζοντας της ρίζες μας ,επιστρέφοντας δηλαδή στης πραγματικές αξίες και αρετές που μας δίδαξαν οι Έλληνες προπάτορες μας, ως φυσικοί συνεχιστές του μεγαλύτερου πολιτισμού που ανέδειξε ο πλανήτης Γη στην ιστορία του ανθρώπινου γένους.

Καλούμε λοιπόν να παραβρεθούν στην αναβίωση των Σμινθείων μόνο αυτοί που δηλώνουν πρώτα Έλληνες και μετά όλα τα άλλα.

Κεράσματα αρχαιοελληνικού τύπου, δισκάκια με αρχαιοελληνική μουσική από νέα μουσικά σχήματα θα διανεμηθούν δωρεάν στους παρευρισκομένους,τέλος θα υπάρξει κλήρωση με αριθμό που θα αντιστοιχεί σε κάθε παρευρισκόμενο, και που στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθεί σε έναν τυχερό με το τυχερό νούμερο ένα μενταγιόν [αρχαίο Ροδιακό νόμισμα εκμαγείον] με τον Απόλλων και το Ρόδον της Ρόδου από την άλλη μεριά σε χρυσό 24καρατίων .!!!
Και οι Θεοί μαζί μας-

Αk: Ως την τελική επικράτηση του Απολλώνιου φωτός και την αποκατάσταση της αρχαίας ψυχής θα υπάρχουμε και θα μαχόμαστε για τα δίκαια του γένους των Ελλήνων:::
ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

eleusisdiagoridon.blogspot.gr


Parapona-Rodou

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *