ροή ειδήσεων

Πανελλήνιο σοκ από την εν ψυχρώ δολοφονία του 28χρονου από μπράβο! [ΒΙΝΤΕΟ]

«Ήταν μαύρος από το ξύλο, το κρανίο του ήταν σπασμένο»

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης παρουσία πλήθους κόσμου από ολόκληρη την Πηνεία τελέστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η κηδεία του 28χρονου Τάσου Ντούπη στο Μαζαράκι, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από μπράβο στην Αθήνα, αφήνοντας ορφανό ένα κοριτσάκι 2,5 ετών....
Η σύζυγός, οι γονείς,η αδελφή και οι συγγενείς του 28χρονου έχουν βυθιστεί στο πένθος,ενώ σοκάρουν την ίδια στιγμή τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις αστυνομικές Αρχές, μετά την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Παράλληλα, φρίκη στην Ηλεία αλλά και σε ολόκληρο το Πανελλήνιο έχει προκαλέσει το άγριο έγκλημα που διαδραματίστηκε το απόγευμα της Τρίτης σε εστιατόριο στην περιοχή της Ομόνοιας.

Όπως αποδείχθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο δολοφόνος του 28χρονου Τάσου Ντούπη από το Μαζαράκι Πηνείας, πατέρα ενός ανήλικου παιδιού δυόμισι ετών, που υπέκυψε σε βαριά τραύματα από ξυλοδαρμό είναι ένας 39χρονος μπράβος που έχει γεννηθεί στο Γκρόζνι της Τσετσενίας, ο οποίος φέρεται να λειτουργούσε κατ' εντολή του 43χρονου ιδιοκτήτη του εστιατορίου.

Ο 28χρονος Έλληνας λογομάχησε αρχικά με τον εστιάτορα επειδή ο τελευταίος αρνούνταν να πληρώσει τα δεδουλευμένα ύψους 700 ευρώ που χρωστούσε σε πρώην εργαζόμενη, φίλη του νεαρού.

Τα αίματα άναψαν και τότε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου ειδοποίησε τον 39χρονο Τσετσένο, μπράβο της περιοχής, ο οποίος γρονθοκοπούσε με σφοδρότητα τον νεαρό άνδρα στο κεφάλι.

Ο μπράβος φορούσε γάντια που είχαν μέταλλο εσωτερικό και ήταν τέτοιο το μένος του που συνέχισε να χτυπά και να κλoτσά τον άτυχο 28χρονο ακόμη κι όταν είχε πέσει αναίσθητος.

Όλα συνέβηαν το απόγευμα της Τρίτης σε εστιατόριο της οδού Γερανίου κοντά στην Ομόνοια στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ μια γυναίκα που ήταν παλιότερα υπάλληλος του εστιατορίου πήγε μαζί με δύο φίλους της το απόγευμα της Τρίτης στο κατάστημα, για να ζητήσει τα χρήματα που της χρωστούσε ο ιδιοκτήτης, περίπου 700 ευρώ.

Την ώρα εκείνη στο κατάστημα βρισκόταν ο 43χρονος διαχειριστής του μαγαζιού, ο οποίος ενημέρωσε τον 39χρονο μπράβο από την Τσετσενία να πάει στο κατάστημα.

Ο 39χρονος λογομάχησε με τον έναν από τους δύο φίλους της γυναίκας και στη συνέχεια άρχισε να τον χτυπάει. Όταν ο άτυχος 28χρονος έπεσε στο πάτωμα από τα χτυπήματα ο 39χρονος μπράβος συνέχισε να τον χτυπά με κλοτσιές στο κεφάλι.

Ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως ήταν αργά, είχε χάσει τη ζωή του από τα χτυπήματα.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 39χρονο, αλλά και στον 43χρονο διαχειριστή του καταστήματος.

Για την εγχείρηση του πεθερού του
Ο Τάσος Ντούπης έφυγε το μεσημέρι της Τρίτης για την Αθήνα, καθώς χθες επρόκειτο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ο πεθερός του και η σύζυγος του 28χρονου βρισκόταν ήδη στην πρωτεύουσα.
Το ταξίδι του 28χρονου, ο οποίος εργαζόταν στην αποθήκη της ΕΑΣ Αμαλιάδας με τις ζωοτροφές στην περιοχή της Εφύρας και διέμενε μόνιμα με τη γυναίκα και τη μόλις 2,5 ετών κόρη του στο Μαζαράκι, δεν προμήνυε σε καμία περίπτωση αυτό που θα ακολουθούσε και θα στοίχιζε την ίδια του τη ζωή.
Παράλληλα, «βολές» κατά του φίλου του με τον οποίο πήγε μαζί στο εστιατόριο αφήνει ο θείος του 28χρονου Τάσου Ντούπη που έχασε τη ζωή του από τα δολοφονικά χτυπήματα μπράβου στο κεφάλι την Τρίτη το βράδυ στην οδό Γερανίου στην Ομόνοια.
«Ήταν ένα παιδί ήσυχο, χωριατόπαιδο, οικογενειάρχης άνθρωπος. Δεν ήξερε από την Αθήνα. Το παιδί το πήγαν στο μαγαζί. Εγώ πιστεύω πως το παιδί το πήραν τηλέφωνο για να πάνε να το σκοτώσουν» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star ο θείος του θύματος επιρρίπτοντας ευθύνες στον φίλο του Τάσου αλλά και στην κοπέλα που ήθελε να υπερασπιστεί το θύμα.
Σημαντική είναι και η μαρτυρία ενός ανθρώπου που ήταν μπροστά στο συμβάν... Το θύμα σύμφωνα με όσα λέει ο αυτόπτης μάρτυρας, είχε γίνει μαύρο από το ξύλο που είχε φάει, το κρανίο του ήταν σπασμένο ενώ έχανε γύρω στα 5 κιλά αίμα από το κεφάλι.

Η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας είναι η εξής:

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 28χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε το απόγευμα της 19-11-2013 μέσα σε εστιατόριο στην οδό Γερανίου στη περιοχή της Πλ. Ομονοίας.
Δράστες είναι δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 39 και 43 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της ηθικής αυτουργίας στην παραπάνω πράξη.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το θύμα μαζί με δύο (2) φιλικά του πρόσωπα, έναν ημεδαπό και μία ημεδαπή, μετέβησαν το απόγευμα της 19-11-2013 σε εστιατόριο στην οδό Γερανίου, στη περιοχή της Πλ. Ομονοίας, προκειμένου η ημεδαπή να παραλάβει χρήματα, που της οφείλονταν από την απασχόλησή της, σε προγενέστερο χρόνο στο ανωτέρω κατάστημα. Όταν ενημερώθηκε ο 43χρονος, ο οποίος είναι ο διαχειριστής του καταστήματος, για την παρουσία και την απαίτηση των οφειλομένων χρημάτων από την ημεδαπή, ειδοποίησε τηλεφωνικά τον 39χρονο να μεταβεί στο εστιατόριο. Μόλις αυτός έφτασε στο κατάστημα, άρχισε να λογομαχεί με το θύμα και αρχικά τον χτύπησε στο πρόσωπο και στο κεφάλι με γροθιές. Όταν το θύμα έπεσε στο πάτωμα συνέχισε να τον χτυπά, με ανθρωποκτόνο πρόθεση, στο πρόσωπο και στο σώμα με γροθιές και κλωτσιές.
Ο 28χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. σε νοσοκομείο, όπου κατέληξε, σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή, συνεπεία βαριών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων.
Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) που μετέβησαν άμεσα στο κατάστημα, ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τον 39χρονο δράστη, ενώ ο 43χρονος διαχειριστής του καταστήματος συνελήφθη αργότερα, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.




πηγή: patrisnews.com

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *