ροή ειδήσεων

Ξαναζούμε την Κατοχή - 32.358 ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΕ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ

Λιμοκτονούν οι μαθητές και λιποθυμούν στα θρανία των σχολικών τους τάξεων...Τα στοιχεία του προγράμματος «Σίτισης και προώθησης Υγιεινής Διατροφής» προκαλούν σοκ.

Tο 60% 16.000 οικογενειών -συνολικά δηλαδή 32.358 μαθητές- αντιμετωπίσαν επισιτιστική ανασφάλεια, ενώ το 23% εξ' αυτών (περίπου 8.000) επισιτιστική ανασφάλεια με ύπαρξη πείνας κατά το έτος 2012.
Σύμφωνα με την «Ελευθεροτυπία» ολοένα και περισσότεροι μαθητές πηγαινοέρχονται στο σχολείο με άδειο στομάχι και οι γονείς τους δεν έχουν να δώσουν στα παιδιά τους ούτε λίγο ψωμί...
Τα στοιχεία είναι αποτέλεσμα της ποσοτικής και ποιοτικής ανάλυσης του προγράμματος «Σίτισης και προώθησης Υγιεινής Διατροφής» και συγκλονίζουν. Απευθύνεται σε μαθητές δημόσιων σχολείων κοινωνικοοικονομικά ευπαθών περιοχών της χώρας, και φέτος είναι η δεύτερη σχολική χρονιά που υλοποιείται σε 206 σχολεία σε όλη την Ελλάδα και αφορά στην καθημερινή διανομή μικρογευμάτων (πρωινό) σε 206 σχολεία όπου φοιτούν 32.358 μαθητές.
Το πολιτικό μας σύστημα κατάφερε να επαναφέρει την χώρα υπό γερμανική κατοχή ακριβώς όπως το 1941. Με όλες τις συνέπειες, που είχε επιφέρει η τότε κατοχή, δηλαδή οικονομική ανέχεια, αφαίμαξη των πολιτών, και πείνα. Οι άνθρωποι και τα παιδιά, πεινάνε ξανά, συντελείται εκ νέου μια νέα γενοκτονία. Την ίδια ώρα ακούστηκε από στόμα βουλευτή η φράση όνειδος "οι βουλευτές κάνουν το σκατό τους παξιμάδι" όταν η βουλευτική αποζημίωση κυμαίνεται από 7644,79 ευρώ έως 8178,79 ευρώ ανάλογα με την εκλογική περιφέρεια.
Οι περισσότεροι εξ'ημών τόσα χρήματα μηνιαίως δεν θα τα δούμε ούτε στον...ύπνο μας. Αντίθετα δεν γνωρίζουμε εάν αύριο θα έχουμε λίγα ευρώ για τον...επιούσιο.


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/11/13 22:08

    εκει στην περιφερεια που τον ψηφιζουν ας κρατησουν στην μνημη τους τα λογια του ξευτιλα που δεν ντραπηκε να πει οτι υπαρχουν βουλευτες που κανουν το @@το τους παξιμαδι οταν παιδια λιποθυμουν απο πεινα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/11/13 05:50

    ΣΤΡΑΤΟΣ!! ΛΑΟΣ!!! ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *