ροή ειδήσεων

Ο 40χρονος Γερμανός που ήρθε στην Ελλάδα για μια γνωριμία μέσω facebook θα διαφημίσει την Ελλάδα όσο πολλά εκατομμύρια...

"Αυτό που έζησα στην Ελλάδα, αυτή η ανθρωπιά και η αληθινή αλληλεγγύη δεν υπήρχε περίπτωση να την συναντήσω ποτέ στη Γερμανία...". Ο 40χρονος Γερμανός υπήκοος... που ήρθε στην Ελλάδα για να συναντήσει μια γυναίκα που γνώρισε στο facebook και κατέληξε στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου "Άγιος Ανδρέας" στην Πάτρα, πήρε σήμερα εξιτήριο.

Φεύγοντας ευχαρίστησε τους πάντες. Λέγοντας ότι τέτοια φροντίδα και στήριξη δεν θα είχε την ευκαιρία να νιώσει ποτέ στην πατρίδα του!

Η περιπέτεια του 40χρονου Γερμανού είχε αίσιο τέλος. Ο 40χρονος, όπως γράψαμε το Σάββατο, παρά το ραντεβού, δεν κατάφερε τελικά να συνατήσει τη γυναίκα που γνώρισε από το facebook. Σαν να μην έφτανε αυτό, στην διάρκεια της επιστροφής του προς την Γερμανία αισθάνθηκε αδιαθεσία στο πλοίο και διακομίστηκε στο Γ.Κ. Νοσοκομείο της Πάτρας όπου και νοσηλεύτηκε (στην Καρδιολογική Κλινική).

Οι μέρες όμως είχαν περάσει και ο 40χρονος δεν είχε πια χρήματα, ούτε μπορούσε να εξυπηρετηθεί από τη Γερμανία. Με κάρτα απορίας τακτοποίησε τα της νοσηλείας του αλλά, και πάλι, δεν είχε χρήματα για το ταξίδι της επιστροφής. Τότε συγγενείς άλλων νοσηλεύομενων στο Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" συγκέντρωσαν το ποσό των 150 ευρώ και του το έδωσαν ώστε να επιστρέψει στην πατρίδα του.

"Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω αυτούς τους ανθρώπους. Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω το Νοσοκομείο που με περιέθαλψε", έλεγε ο 40χρονος προσθέτοντας ότι στην Γερμανία μια τέτοια κίνηση ανθρωπιάς θα ήταν μάλλον αδιανόητη.

Αυτά τα 150 ευρώ και η υπέρβαση των γραφειοκρατικών αγκυλώσεων εκ μέρους του Νοσοκομείου "αγοράζουν" την καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα μιας και ο 40χρονος Γερμανός για πολλά χρόνια θα διηγείται το πόσο ανθρώπινα και φιλόξενα του φέρθηκαν στην Πάτρα.
Πηγή: thebest


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *