ροή ειδήσεων

Κάρπαθος: Σώοι οι 5 ναυτικοί μικρού φορτηγού πλοίου

Σύμφωνα με το Λιμενικό και τις πρώτες πληροφορίες, ένα άτομο αγνοείται μέχρι αυτή τη στιγμή. Σε εξέλιξη έρευνες στην περιοχή... για τον εντοπισμό του. Άγνωστες μέχρι τώρα οι συνθήκες βύθισης του σκάφους.

Πάνω σε μια σωστική λέμβο εντοπίστηκαν σήμερα τα ξημερώματα πέντε αλλοδαποί ναυτικοί, 20 ναυτικά μίλια δυτικά της Καρπάθου, στη θαλάσσια περιοχή της Αστακίδας.

Οι ναυτικοί περισυνελέγησαν από ελικόπτερο Super Puma που έσπευσε στην περιοχή και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Ρόδου, όλοι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με το Λιμενικό και τις πρώτες πληροφορίες, οι ναυτικοί δήλωσαν ότι επέβαιναν σ’ ένα μότορ βέσελ (μικρό φορτηγό πλοίο) το οποίο βυθίστηκε και μαζί τους ήταν ακόμα ένα άτομο, μέλος του πληρώματος το οποίο μέχρι και αυτή την στιγμή αγνοείται.

Στην περιοχή συνεχίζονται οι έρευνες από πλωτά του Λιμενικού Σώματος και παραπλέοντα πλοία για τον εντοπισμό του αγνοουμένου, ενώ μόλις ολοκληρωθούν οι προληπτικές εξετάσεις στις οποίες υποβάλλονται οι πέντε ναυτικοί θα μεταφερθούν στο λιμεναρχείο της Ρόδου για να δώσουν κατάθεση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα.

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν είναι καλές, καθώς πνέουν άνεμοι 3-4 μποφόρ.

Χριστίνα Παπασταθοπούλου
efsyn.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *