ροή ειδήσεων

Νεκρός βρέθηκε ο 67χρονος αγνοούμενος στη Ρόδο

Νεκρός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο 67χρονος επιχειρηματίας από τη Ρόδο που αγνοούνταν από το απόγευμα της Παρασκευής, όταν το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε... από τα ορμητικά νερά χειμάρρου ύστερα από ισχυρές βροχοπτώσεις στη Ρόδο. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε περίπου 500 μέτρα από το σημείο που είχε εντοπιστεί το άψυχο σώμα της γυναίκας του την Παρασκευή.

Η σύζυγος του βρέθηκε νεκρή την Παρασκευή σε κοίτη ποταμού στην Ιαλυσό, ενώ το αυτοκίνητό τους εντοπίστηκε λίγο πιο πέρα. Εικάζεται ότι το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τον χείμαρρο και το ζευγάρι έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να σωθεί.

Υπενθυμίζεται, πως τα ξημερώματα του Σαββάτου νεκρή βρέθηκε μία δασκάλα, που επέβαινε σε αυτοκίνητο μαζί με άλλους δύο εκπαιδευτικούς στη γέφυρα των Μαριτσών.

Η 30χρονη πνίγηκε όταν το μεσημέρι της Παρασκευής προσπάθησε μαζί με τους άλλους δύο δασκάλους να βγει από το όχημα, που είχε παρασυρθεί από το χείμαρρο.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε την επόμενη μέρα στην παραλία της περιοχής 500 μέτρα από τις εκβολές του χειμάρρου.

Από τους τρεις καθηγητές διεσώθη μόνον ο ένας, ενώ πλέον οι έρευνες στρέφονται στον εντοπισμό του 53χρονου καθηγητή Αγγλικών που επέβαινε στο ίδιο όχημα.

Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και αστυνομικές δυνάμεις, ενώ έρευνες διενεργούνται και από το Λιμεναρχείο της Ρόδου, στην θαλάσσια περιοχή που εκβάλουν τα ποτάμια αυτά.

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *