ροή ειδήσεων

Έγκλημα του ΕΟΠΥΥ και της κυβέρνησης. Έστειλαν πρόωρα στον Παράδεισο τον 9χρονο Παναγιώτη

Πριν από λίγο καιρό είχα γίνει φίλος μαζί με άλλους χιλιάδες σε ένα
προφίλ ενός πιτσιρικά με πρόβλημα υγείας, του μικρού Παναγιώτη!!
Παρέμεινα φίλος του και ενημερωνόμουν...
για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε σαν αποτέλεσμα να νοσηλεύεται συνέχεια στα νοσοκομεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Προχθές Τετάρτη 27.11.2013 ανοίγοντας το προφίλ του βλέπω ένα μήνυμα μαζί με τους υπόλοιπους από τους γονείς του που με έβγαλε από τα ρούχα μου, το μήνυμα έλεγε τα εξής : «Ο μικρός Παναγιώτης πρέπει πάλι να φύγει επειγόντως για Λονδίνο, αλλά χρειάζεται πρώτα έγκριση από τον ΕΟΠΥΥ. Ο ΕΟΠΥΥ απεργεί, οπότε αποταθήκαμε στη Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων στο Υπουργείο Εργασίας. Εκείνοι μας παρέπεμψαν στο γραφείο του Υφυπουργού Υγείας. Εκείνοι μας παρέπεμψαν στο κλιμάκιό τους στον ΕΟΠΥΥ. Εκείνοι μας παρέπεμψαν στην υπεύθυνη νοσηλειών εξωτερικού του ΕΟΠΥΥ η οποία, για φαντάσου, απεργεί.»

Εχθές 28.11.2013 βλέπω στο προφίλ του μικρού Παναγιώτη το παρακάτω μήνυμα από τους γονείς του: «Αυτή τη στιγμή ο μικρός είναι σε κρίσιμη κατάσταση και με ζητάει. Κατεβαίνω στο Αγία Σοφία.»

Και πριν από 15 ώρες οι γονείς ανέβασαν και το μήνυμα που με συγκλόνισε: «Ο μικρός Παναγιώτης ήταν ένας ήρωας και έδινε επικές μάχες για 9 ολόκληρα χρόνια, όμως ο δεινόσαυρος αποδείχθηκε τελικά ισχυρότερος. Από σήμερα τα ξημερώματα ο Παναγιωτάκης μας δεν ανασαίνει πια...»

Δε γνωρίζω το πόσο σοβαρό είχε γίνει το πρόβλημα υγείας του μικρού Παναγιώτη τον τελευταίο καιρό και μετά την εγχείρηση που είχε υποστεί σε νοσοκομείο του εξωτερικού, αυτό που γνωρίζω είναι ότι η κόντρα κυβέρνησης με τον Άδωνι Γεωργιάδη είχε το πρώτο θύμα και αυτό είναι ένα έγκλημα με γνωστούς τους ηθικούς αυτουργούς.

Η κόντρα του γραφικού Άδωνι με τους ιατρούς έχει φτάσει στα άκρα και ο μόνος που την πληρώνει είναι ο έλληνας πολίτης και το πρώτο θύμα ήταν ένα ανήλικο ταλαιπωρημένο παιδάκι. Τι είναι αυτό που διαβάζουμε ρε άθλια ανθρωπάκια ότι ένα παιδάκι ταλαιπωρημένο που είναι έτοιμο να πεθάνει χρειάζεται έγκριση από τον ΕΟΠΥΥ;;;

Θα περιμένει ο πολίτης και τα ανήλικα παιδιά μας που έχουν πρόβλημα να λήξει η απεργία και η κόντρα ιατρών και Υπουργείου;;;;;

Τι είναι αυτό το, ο ΕΟΠΥΥ απεργεί;;;

Και λοιπόν οι πολίτες πρέπει να κινδυνεύουν και να έχουν θύματα από την κόντρα σας;;;

Τι είναι αυτό που λέει η κραυγή των γονέων του μικρού Παναγιώτη «αποταθήκαμε στην Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων στο Υπουργείο Εργασίας και «οι άθλιοι λέω εγώ ο υπογράφων το άρθρο» με παρέπεμψαν στο γραφείο του υφυπουργού υγείας (γιατί ο Υπουργός έπαιζε σε θέατρο σκιών) και εκείνος ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!! τους παρέπεμψε στο κλιμάκιο του ΕΟΠΥΥ!!!!!»

Δεν ντρέπεται ο Γενικός Γραμματέας των κοινωνικών ασφαλίσεων;;;; Δεν έχει παιδιά αυτός;;; Δεν είναι άνθρωπος;;; Δεν είναι υπεύθυνος;;;;

Η αθλιότητα της γραφειοκρατίας και της ανεπάρκειας σε όλο της το μεγαλείο!!! Επειδή έχει συνέχεια αυτή η αθλιότητα με υπηρεσίες που έχουν γεμίσει επικίνδυνους υπαλλήλους, ΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΣΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΝΟΣΗΛΕΙΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ!!!!! ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΕΡΓΟΥΣΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΩΡΕΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ!!! ΑΙΣΧΟΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!!!

Τη μαρτυρία αυτή την αναφέρουν στο προφίλ τους οι γονείς του άτυχου Παναγιώτη και δείχνει πόσο άθλιες είναι οι κοινωνικές υπηρεσίες στην χώρας μας γιατί τις διαχειρίζονται ανίκανοι και απάνθρωποι υπάλληλοι κάθε βαθμίδας από υπουργούς μέχρι κλητήρες.

Οι γονείς και ο μικρός Παναγιώτης μετά από την 9χρονη μάχη για την ζωή του παιδιού τους την έχασαν και το κράτος τους έκανε μπαλάκι του πινγκ πονγκ αδιαφορώντας για την αγωνία τους διότι στην πρώτη περίπτωση δήλωναν αναρμόδιοι και στην δεύτερη περίπτωση απλά απεργούσαν.

Ντροπή είμαστε απροστάτευτοι από το κράτος στα χέρια ανίκανων ανθρώπων και κινδυνεύουμε όλοι μας έτσι και χρειαστούμε την ανάγκη τους και την παροχή υπηρεσιών τους.

Καλό παράδεισο Παναγιώτη δεν ήξερα τι άλλο να κάνω μόλις διάβασα τα μηνύματα των γονιών σου, γίνε άγγελος εκδικητής και τιμώρησε όλους τους ανεπαρκής που ασχολούνται με την υγεία μας και την ζωή μας.






Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/11/13 16:38

    Δεν ντρέπεται ο Γενικός Γραμματέας των κοινωνικών ασφαλίσεων;;;; Oxι κανένας τους δεν ντρέπεται εαν ύπηρχε κράτος κάποιος έπρεπε(πρέπει) να πάει φυλακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *