ροή ειδήσεων

Aρχιμανδρίτης της Πελοποννήσου ποζάρει με γούνα, στρας και μάσκαρα [εικόνες]

Σοκάρουν οι φωτογραφίες αρχιμανδρίτη της Πελοποννήσου ο οποίος ποζάρει στο φακό ντυμένος πολύ προκλητικά με γούνα, στρας και μάσκαρα...


Πρόκειται για κληρικό ο οποίος φέρεται να είναι πνευματικό παιδί του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου συνεπώς υπάγεται στο Νέο ημερολόγιο και δεν είναι Παλαιοημερολογίτης, όπως αναφέρει το μπλογκ dagonei.







Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/11/13 08:17

    Μις Πελοποννησος 2013....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/11/13 08:55

    Σεραφειμ πες αλευρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/11/13 09:43

    Να δεις η Ρόδος τι ανώμαλο παπαδαριό που έχει…. και το Κυριλλάκι…. Μούγκα…..ίσα ίσα που τους έχει δώσει τις καλύτερες θέσεις-πόστα….τις καλύτερες ενορίες…. εκεί που υπάρχει το πολύ μάμ δηλαδή…. άσε που τους προβάλλει διαρκώς….
    γύρευε τι ανομαλιάρα είναι και του λόγου του….επίσης και οι straight παπάδες έχουν ευθύνη και όσοι από τον απλό κόσμο που ξέρουν…. και δεν μιλάνε…. γιατί….; γιατί τρώνε πολλοί από την εκκλησία παιδιά….και δεν μιλάει κανένας για να μην χάσει το φαγάκι του….. όμως… αυτός που σωπαίνει συναινεί….. και κάποτε…. θα δώσουν λόγο όλοι τους….. εκτός και αν δεν πιστεύει κανένας από αυτούς στην μετά θάνατον ζωή…. και τιμωρία….. που μάλλον αυτό συμβαίνει…. δεν έχουν ιερά και όσια… δεν πιστεύουν σε τίποτα…. το μόνο που πιστεύουν είναι το χρήμα…. πότε θα πάνε στην εκκλησία να δώσουν την παράσταση…. για να μπορούν να δικαιολογούν τον μισθό τους….και να κάνουν κανένα μυστήριο για extra εισόδημα και κανένα κόλλυβο ή τρισάγιο μπάς και πάρουν κανένα επιπλέων τυχερό….. ΤΟ ΧΡΗΜΑ! παιδιά όλα γίνονται για το χρήμα! και όταν θίγονται τα συμφέροντα τους…. τότε βάζουν οι αντίχριστοι….!!! τον Θεό μπροστά…. λες και έχουν τον Θεό στο τσεπάκι τους…. ανήθικα θλιβερά όντα είναι όλοι τους πάρτε το χαμπάρι!!!!! δεν φοβούνται κανένα διάολο και δεν σέβονται κανένα Θεό!!!! και αν κάποιος από αυτούς ξεχωρίσει….. ως καλός και όντως θεοσεβούμενος Ιερέας ηθικός, σωστός οικογενειάρχης…… τον αφήνουν στο περιθώριο…… και τα παραδείγματα αυτών των Ιερέων…..όποιος είναι στο χώρο…. τα γνωρίζει….. παιδιά πάρτε το χαμπάρι!!!! πολύ δύσκολα θα δει κάποιος άγαμο παπά…δηλαδή μοναχό ή αρχιμανδρίτη ή δεσπότη που να μην είναι κίναιδος ή αρσενοκοίτης ή τουλάχιστον θηλυπρεπής….. άσε που και κάποιοι παντρεμένοι…. δεν πάνε πίσω….. ανάθεμα τους!!!!! διεστραμμένοι!!!!! ο καιρός γαρ εγγύς……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/11/13 10:03

    Δείτε και αυτά!: http://www.makeleio.gr/?p=30271
    http://www.makeleio.gr/?p=31744

    Εδώ η εκπομπή που ξεβρακώνει όλο το ανώμαλο παπαδαριό και..... έρχεται πολύ πράμα ακόμα!!!!:

    http://www.youtube.com/watch?v=P_glnXjLiCk άντε και στη Ρόδο μας!!!!!

    Και εδώ…… https://www.youtube.com/watch?v=hIQcivqjofU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/11/13 10:10

    Δείτε τον παπά που έφαγε 25 χρόνια φυλακή για παιδεραστία πώς κοροϊδεύει με εμετική υποκρισία τον κόσμο!!!!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=mXSEMUxheMk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/11/13 10:11

    εδώ στη Ρόδο θα πούνε πολύ αλεύρι έεεεεεεεεεερε τι έρχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/11/13 10:17

    και θα λεει τωρα ο αγιος ροδου….. αχ! οι αντιχριστοι χτυπανε την εκκλησια αλλα θα δει ο κοσμος
    πολυ συντομα ποιοι ειναι οι πραγματικοι αντιχριστοι ΕΜΕΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/11/13 11:26

    Ποσοι απο τους ανωνυμους που γραφετε ειστε Ιεχωβαδαριο. Ευκαιρια θελατε μουτσουνες του ιεχωβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/11/13 12:29

    Άσε τους ιεχωβάδες στην τρέλα τους! Εσύ από όλα αυτά αυτό έχεις να πεις; Εσύ πάντως στο παπαδαριό ανήκεις σίγουρα! Πότε θα καταλάβει ο κόσμος ότι ο Θεός ο Ιησούς Χριστός η Παναγία και όλοι οι Άγιοι της Ορθοδόξου Πίστεως μας δεν έχουν καμία σχέση με τα μαυροφορεμένα παράσιτα των οποίων ο κρατικός μισθός θα κοπεί λίαν συντόμως… και τοοοότεεεεε να δούμε που θα πάνε να κρυφτούν όλοι τους και τι δουλειές θα κάνουν για να ζήσουν…πόσο νομίζετε ότι θα αρμέγουν την περιουσία της Εκκλησίας ΕΕΕΕΕ; την φάγανε... και τώρα μόνο η ουρά τους έμεινε αλλά και αυτή πόσο θα κρατήσει; το ξέρουν αυτό και τρέμουν… αφού όλοι τους είναι άχρηστοι και ανεπάγγελτοι και το μόνο που έχουν μάθει να κάνουν για να βιοπορίζονται είναι να πουλάνε Θεό και Αγίους!
    Τους μισούς τους βλέπουμε από τώρα να ετοιμάζονται για Συγγρού και βίζιτες… και τους άλλους μισούς να μην ξέρουν ποιόν να βρουν για να ζητιανεύουν για ένα κομμάτι ψωμί… βέβαια όποιος είναι σωστός θα δουλέψει και σε κανένα χωράφι ή καμιά οικοδομή και θα ζήσει αξιοπρεπώς αυτός και η οικογένεια του… και θα υπηρετήσει ως Θείος Λειτουργός χωρίς να βιοπορίζεται από αυτό…!
    Ας καταλάβουν κάθε λογής ρασοφόρα όρνεα ότι μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια θα ξεράσουν και το τελευταίο ευρώ ή δραχμή που έφαγαν τόσα χρόνια στο όνομα της Ορθοδόξου Πίστεως μας και θα πληρώσουν ακριβά όλοι οι παπακίναιδοι, παπακιναιδολάγνοι και παπακιναιδοπροστάτες! Αντίχριστοι! Ανάθεμα!

    Υ.Γ. Προς Ανώνυμος28/11/13 - 8:17 π.μ πού να δεις τις Μις Ρόδος 1981,1988,1992,1993, 1998, 2000, 2003, 2004,2005,2006, 2008,2009,2010,2011,2013, του 2014 ετοιμάζεται…Μις Γιάνγκ 2008, 2010… μας έφυγαν και δύο… αυτές πάνε για Μις Υφήλιος… έχουμε και κάτι εισαγόμενες… Αυστρία, Γαλλία, Νέα Ζηλανδία, και μας επισκέπτονται και από Αφρική κ.α. κάποιες μας τις έχουν αποσπάσει από τα γύρο νησιά… πολύ όμορφο νησί η Σύμη… όλες έχουν πάρει την εντοπιότητα…και κάποιες και μπράβο τους! έχουν υπηρετήσει και στον Ελληνικό Στρατό και με παρασημοφορήσεις για τις εξέχουσες υπηρεσίες τους…Πάντα Άξιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/11/13 13:40

    Yπάρχουν άνθρωποι ασεξουαλικοί; Ασφαλώς όχι. Οι επίσκοποι απλά μας κοροϊδεύουν. Άνδρες μεγαλομανείς, μαλθακοί και κενόδοξοι, άρπαγες επισκοπών, λάτρεις των φαντασμαγορικών στολών, των μητροπολιτικών μεγάρων, των πολυτελών αυτοκινήτων, του χωρίς κόπο πλουτισμού και της καλοπέρασης δεν είναι δυνατόν να ζουν παρθενική ζωή. Αλλα ακόμη κι αν το έκαναν, αυτό όχι μόνο δεν θα ωφελούσε στο παραμικρό τους ίδιους ή την κοινωνία, αλλά θα οδηγούσε τους νεότερους απ’αυτούς στο ψυχιατρείο ή θα επιβάρυνε κι άλλο τον υστερικό, εγωκεντρικό και κακότροπο χαρακτήρα των περισσότερων. Γύρω από τη νοσηρή ψευτοαρετή της παρθενίας η Ορθοδοξία έχει στησει έναν υποκριτικό χορό και έχει πάρει πολύ αθώο κόσμο στο λαιμό της, ξεκινώντας από τα ορφανά που πέφτουν στα νύχια της ή από αγράμματα και φτωχά χωριατόπουλα, αγόρια και κορίτσια, που στρατολογούνται στα ιερα άντρα της αμαρτίας για να υπηρετούν δουλικά τις πιο ανομολόγητες επιθυμίες των «Γεροντάδων». Όλοι ξέρουν τι κρύβεται πίσω από τα εκκλησιαστικά τείχη, γι’αυτό ακόμα και η κοιμισμένη συνείδηση θρησκόληπτων γονιών ξεσηκώνεται και πολιορκεί τα μοναστήρια όταν τα παιδιά τους φοράνε το σχήμα, ύστερα από πλύση του άδειου εγκέφαλού τους από σατανικούς ρασοφόρους. Το να απαριθμήσει κανείς τα εκατοντάδες ιερά σεξουαλικά σκάνδαλα που σκάνε κάθε τόσο και είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, δεν θα είχε τώρα σημασία. Όποιος θέλει δεν έχει παρά να αναδράμει σε δημοσιεύματα του Τύπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος28/11/13 18:02

    ΨΕΜΜΑΤΑ.Κυκλοφορεί μια είδηση στο FB για έναν ιερωμένο της αρχιεπισκοπής σε άσεμνες στάσεις με τις σχετικές φωτογραφίες. Είναι ψέμα καραμπινάτο. Η ιστοσελίδα είναι φιλοναζιστική και μάλλον είναι εφεύρημα σχισματικών για να πλήξουν τον ίδιο τον Ιερώνυμο.Μην μασάτε. Ας δώσουν ονόματα και διεύθυνση. Και δευτερον κάποιος ιερωμένος αν προέβαινε σε άσεμνες πράξεις δεν θα στήνοταν να τον φωτογραφίσουν με καμάρι.Τα ίδια γινόταν και σε άλλες εποχές για ανεπιθύμητους κληρικούς.Θυμάστε πότε!
    Κι εγώ είδα χτές έναν εξωγήινο με κελεμπία πάω να το γράψω για να το πιστέψετε και να φέρω σχίσμα στην διαστημική ομοσπονδία.
    Γενικά, αυτές οι ηλιθιότητες έπρεπε να διώκονται ποινικά.Αρκετά με την "χριστιανική ανοχή".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος28/11/13 18:54

    Αλήθεια καραγκιοζάκο!!!! Αλήθεια είναι!!!! ήδη τα στοιχεία του μαζί με άλλο υλικό τα έχουν στείλει στον Geronimo και την σύνοδο…. και οι καταγγελίες βροχή!!!! η Πελοπόννησος βοά!!!!! την ξέρουν όλοι την παπαξεφτίλα!!!! μακάρι αυτές οι υποθέσεις όπως και χιλιάδες άλλες να πήγαιναν στα δικαστήρια…. μακάρι!!!! για να έβλεπε ο κόσμος την μπόχα που αναβλύζει κάτω από τα ράσα των παπακίναιδων!!!!! Άαααρε παπακιναιδοπροστάτη…. κάτσε να δεις τι έρχονται…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος28/11/13 23:04

    εσυ ακανη αδερφη του 12 θεου τα χθεσινα σχολια τα εσβησες ολα κ ηρθες παλι εδω να βριζεις ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *