ροή ειδήσεων

Δημιούργημα των Εβραίων το AIDS και το SARS!

Συναρμολογώντας τις επιμέρους πληροφορίες το παζλ δίνει την εικόνα του: ο ιός είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς στρατολογημένων γενετιστών στα απόρθητα εργαστήρια της περιβόητης Περιοχής 51...
(στρατιωτικά εργαστήρια στην απαγορευμένη ζώνη του Ρόζγουελ στο Ν. Μεξικό των ΗΠΑ) βάσει σχεδίου

Οι υπεύθυνοι, φυσικά, που πειραματίζονται με τον θάνατο και τη ζωή είναι ποιοι άλλοι εκτός από τους γνωστούς για τέτοια πειράματα, Εβραίους.

Ας δούμε τώρα κάτι το διαφορετικό. Οι «άνθρωποι» αυτοί έφθασαν στο αίσχιστο σημείο να κατασκευάσουν ιούς και να τους απελευθερώσουν σπέρνοντας τον τρόμο στα κράτη που τους αντιστέκονται και για να εισρεύσουν δισεκατομμύρια στα ταμεία τους από τις πωλήσεις φαρμάκων.

Πετυχαίνουν διπλά, δηλαδή, πρώτον έχουν κατασκευάσει τον ιό και το φάρμακο και τα διοχετεύουν με τη σειρά και δεύτερον, τρομοκρατούν κυβερνήσεις και λαούς.

Το AIDS και το SARS είναι δημιουργήματά τους και τα δημιούργησαν για την εξουσία και το χρήμα.

Ας το αποδείξουμε...

Για το AIDS, τη φοβερή αυτή ασθένεια αποκαλύφθηκε ήδη ποιοι είναι οι υπεύθυνοι.

Ας δούμε τι έγραψε η εφημερίδα «ΣΤΟΧΟΣ» ην 8-8-1985: «Οι Εβραίοι δημιούργησαν τη θανατηφόρα ασθένεια AIDS.

Αυτή είναι η πεποίθηση καλά πληροφορημένων πηγών ύστερα από συγκέντρωση πολλών στοιχείων σε παγκόσμια κλίμακα. Έγινε γνωστό ότι ομάδες Εβραίων πειραματίζονται πάνω σε ιθαγενείς χωρών της Κεντρικής Αφρικής, στις οποίες έχουν πάει δήθεν για να προσφέρουν βοήθεια στην καλλιέργεια νέων ασθενειών.

Στα πλαίσια των ερευνών και των καλλιεργειών αυτών δημιουργήθηκε και η AIDS, η οποία, όμως, ξέφυγε των υπευθύνων πριν βρεθούν τα αντίδοτά της, με τα οποία θα προστατευτούν οι Εβραίοι, όταν «σπείρουν» την αρρώστια στον πλανήτη.

Ελεύθερη η ασθένεια εξόντωσε τα πειραματόζωα, τους άτυχους ιθαγενείς και «χτύπησε» όσους βρισκόταν κοντά τους».

Ένα ακόμα δημοσίευμα της «Στρατιωτικής Επιθεώρησης» του ειδησεογραφικού πρακτορείου «Νοβόστι» της Μόσχας, το άρθρο του Πιότρ Νικολάγιεφ που, όπως λέει, στηρίζει την επιχειρηματολογία του σε συμπεράσματα Βρετανών, Αμερικανών και Ανατολικο-γερμανών επιστημόνων, το AIDS, ο ιός κατασκευάστηκε σε Αμερικανικό στρατιωτικό ιατρικό εργαστήριο στο Μέριλαντ των ΗΠΑ, όπου ο Αμερικανικός στρατός πειραματίζεται σε ουσίες μικροβιολογικού πολέμου.

Το πρακτορείο «ΤΑΣΣ» της Μόσχας μετέδωσε ότι ο ιός τους AIDS είναι αποτέλεσμα της γενετικής μηχανικής.

Στο Μέριλαντ, λοιπόν, κατασκευάστηκε και στην Κεντρική Αφρική είδε ο ιός αυτός τον άνθρωπο πώς είναι από μέσα.

Οι υπεύθυνοι, φυσικά, που πειραματίζονται με τον θάνατο και τη ζωή είναι ποιοι άλλοι εκτός από τους γνωστούς για τέτοια πειράματα, Εβραίους.

Αυτό το λέμε διότι είναι μακρά η ιστορία των στις επεμβάσεις στο ανθρώπινο σώμα.

Στο βιβλίο του Αρχιμανδρίτη Χαραλ. Βασιλόπουλου «ΤΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ» διαβάζουμε: «Η πρώτη απόφασης της δημιουργίας των υπερανθρώπων ελήφθη περί το 1885 εις μυστικόν συνέδριον των σατανιστών στην Καλιφόρνια της Αμερικής και συγχρόνως, εις το εν Ελβετία έτερον κέντρον των!»

Ας δούμε και κάποια ακόμα δημοσιεύματα, τα οποία ναι μεν είναι αποκαλυπτικά αλλά δεν «φωτογραφίζουν»απευθείας τους Εβραίους ως υπεύθυνους, όπως και το προαναφερθέν αλλά είναι κοινό μυστικό ότι αυτοί είναι οι υπεύθυνοι. «Όχι Υπερανθρώπους! Γερμανοί επιστήμονες καταγγέλλουν τα πειράματα των Άγγλων και Αμερικανών» («Ακρόπολις», 25-3-1970), «Η «Α.Ε Σαδισμός» προετοιμάζει Ηγέτες ανθρώπων».(«Το ΒΗΜΑ 22-7-1972).

«Η δημιουργία Υπερανθρώπων θα προκαλέσει τον πλήρη αφανισμό του κοινού ανθρώπου»(«Μακεδονία» 24-5-70), «Ηγετικές προσωπικότητες υποτίθεται ότι παρασκεύαζε το Αμερικάνικο Ινστιτούτο Δυναμικής Υγείας του Λονδίνου»(«Απογευματινή»22-7-78).
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Για τον ιό της άτυπης πνευμονίας (SARS) η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» την 4-5-2003 έγραψε «Και θεωρίες συνωμοσίας με τον ιό.

Συναρμολογώντας τις επιμέρους πληροφορίες το παζλ δίνει την εικόνα του: ο ιός είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς στρατολογημένων γενετιστών στα απόρθητα εργαστήρια της περιβόητης Περιοχής 52 (στρατιωτικά εργαστήρια στην απαγορευμένη ζώνη του Ρόζγουελ στο Ν. Μεξικό των ΗΠΑ) βάσει σχεδίου κατασκευής ενός έξυπνου βιολογικού αντικομουνιστικού «αερίου νεύρων».

Σε επιστημονικό άρθρο των επιδημιολόγων Μάε Γουάνχο (κινέζος) και Τζο Κάμινς(Καναδός) ζητείται να διερευνηθεί αν ο ιός είναι προϊόν γενετικής μηχανικής.

Οι Ρώσοι επιδημιολόγοι Νικολάι Φιλάτοφ και Σεργκέι Κολέσνικοφ σε χωριστές δηλώσεις τους επισημαίνουν ότι πρόκειται για βιολογικό όπλο για μια σχεδιασμένη πνευμονία και για ατυχή διαρροή από εργαστήριο γενετιστών.

Σε άρθρο του στην «Christian Science Monitor» ο Ντάνιελ Σορ μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων της αμερικανικής υπερσυντηρητικής ελίτ εντυπωσιάζει μιλώντας για βιολογικό πόλεμο σε εξέλιξη και ζητώντας ενίσχυση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας με δυνατότητα να επιβάλλει εμπάργκο, όπου αυτός κρίνει απαραίτητο».

Εδώ βγαίνει μια ακόμα φιλοδοξία των Εβραίων που είναι το ότι θα φθάσουμε να ζητάμε να κυβερνήσει ένας τη γη, για να ειρηνεύσουμε.

Τα σχέδια των Σιωνιστών είναι ένα τεράστιο παζλ που για κάθε κομμάτι του παζλ αυτού έχουν γραφτεί αρκετά βιβλία, σπάνια, όμως, κάποιος επιχείρησε να γράψει για όλο το παζλ.

Αυτό η αλήθεια είναι πως είναι πού δύσκολο να γίνει, διότι κάποιος μπορεί να γνωρίζει καλά τα θεολογικής υφής σχέδιά τους, ενώ να μη γνωρίζει καθόλου αυτό οικονομικά ή πολιτικά ή από τα της βιομηχανίας τροφίμων και έτσι, μοιραία να μη μπορεί να δει ολοκληρωμένα το καταστροφικό τους έργο, το οποίο εκτείνεται σε κάθε τομέα στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.

Έχουν επιστρατεύσει πολλά εκατομμύρια ανθρώπων, ούτως ώστε να είναι σχεδόν απίθανο να τους παρακολουθήσει ένας άνθρωπος ή ακόμα και μία ομάδα ανθρώπων. Εμείς, πάλι, κάναμε ό, τι μπορούσαμε με όσες γνώσεις διαθέτουμε, για να προσεγγίσουμε όσο πιο πολύ γίνεται το όλο θέμα.


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *