ροή ειδήσεων

Ρόδος: Ο αδελφός του αγνοουμένου καταγγέλλει την κρατική μηχανή - βιντεο

Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, διέταξε τη Δευτέρα ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου, Κώστας Μπούτσικος, προκειμένου να διερευνηθούν... τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο των τριών ανθρώπων και τις ζημιές που προκλήθηκαν στη Ρόδο μετά την σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε το νησί.

Τραγικός απολογισμός της θεομηνίας που έπληξε το νησί των «Ιπποτών» είναι ο θάνατος των Αναστασία Κατσαρού, Γιάννη Μπαϊράμη και Κάλλης Παναγιώτου.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες για τον καθηγητή Αγγλικών Κώστα Αργυρόπουλο, η τύχη του οποίου αγνοείται από το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, όταν το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από τα νερά του χειμάρρου της Κρεμαστής, συνεχίζονται και σήμερα, χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι αυτή τη στιγμή.

Στις έρευνες συμμετέχουν άνδρες της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, εθελοντές, ένα ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού, ένα ελικόπτερο Super Puma με δέκα άνδρες της ΕΜΑΚ μαζί με καταδρομείς.

Ο αδελφός του τέταρτου αγνοουμένου, Γιάννης Αργυρόπουλος κατήγγειλε την κρατική μηχανή για κωλυσιεργία. Ακούστε τι δήλωσε στην εκπομπή Κίτρινος Τύπος με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο:

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *