ροή ειδήσεων

Πιπιλή: «Ρωτούν "πού είναι το κράτος;" - αυτοί που μπάζωναν τα ρέματα»

Η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή επέρριψε ευθύνες στην τοπική αυτοδιοίκηση για τις καταστροφές στη Ρόδο...
Ευθύνες στην τοπική αυτοδιοίκηση για καταστροφές σαν και αυτή που έπληξαν τη Ρόδο λόγω της κακοκαιρίας των τελευταίων ημερών επέρριψε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή.

«Φωνάζουν "πού είναι το κράτος"... Το κράτος είναι αυτοί, αυτοί που τόσα χρόνια έδιναν άδειες μέσω των πολεοδομιών τους στα μπαζωμένα ρέματα... Οι πολεοδομίες που εξυπηρετούσαν του ψηφοφόρους τους», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ η Φωτεινή Πιπιλή.

Τόνισε δε πως κατά τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει μεγάλες επενδύσεις προκειμένου το κράτος να μεταφέρει την τεχνογνωσία που διαθέτει στο επίπεδο της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης, γεγονός που σημαίνει πως πρέπει οι αξιωματούχοι της αυτοδιοίκησης πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της και ερωτηθείσα για την αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα των φαρμάκων, η Φωτεινή Πιπιλή κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση πως υποβαθμίζει το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης, σέρνοντας μαζί της και την κυβέρνηση.
tanea



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/11/13 13:52

    Εις ενα βαθμό δεν έχει άδικο,αλλά αυτοί οι τοπικοί άρχοντες δεν γίνανε κυβέρνηση κάποια εποχή και το ανάποδο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/11/13 17:01

    ΚΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΟΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΧΝΑ ,ΡΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΣΚΑΤΑ....ΠΡΩΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΡΟΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/11/13 17:23

    Για πείτε μου, τόσα χρόνια ποιό "μορφωμένο" παλλικάρι της τοπικής αυτοδιοίκησης πήρε ακαίρεα τις ευθύνες πάνω του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος26/11/13 17:26

    Καθόλου άδικο δεν έχει άλλα επειδή βρίσκεται και αυτή μέσα στην κλίκα μαζί με αυτούς που κράζει καλά θα κάνει να βγάλει το σκασμό! Που ήταν το κράτος δηλαδή όταν οι ΜΑΛΑΚΕΣ μπάζωναν ρέματα; Άφαντο όπως πάντα.. Έταζαν νέες γέφυρες για να μαζέψουν ψήφους και μετά ούτε που με είδατε.. Κα Πιπιλή ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ και αν είστε αγωνίστρια φροντίστε να πάρετε μαζί σας όσο το δυνατόν περισσότερους. Έκει θα φανεί ποιά είστε.. Μέχρι τότε να τρώτε ότι μπορείτε να τρώτε και αφήστε εμάς εδώ να πνιγόμαστε.. Τέτοια σχόλια ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Το να μοιράζουμε όπου μπορούμε τις ευθύνες ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Μας είστε άχρηστη μαζί με όλους τους υπόλοιπους εκεί μέσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/11/13 21:54

    ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ,ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΡΤΙΕΡΗ ΤΟΥΣ ΕΩΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ.ΕΦΑΓΑΝ ΕΦΑΓΑΝ ΕΦΑΓΑΝ ,ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΨΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 7,000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΣΠΡΩΞΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ,ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΝΕΩΝ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΟΒΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ.ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ,ΟΜΩΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΓΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος26/11/13 22:45

    ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΕΣΕΙΣ ΦΑΓΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΕΣΕΙΣ ΦΑΛΗΡΗΣΑΤΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ,ΕΣΕΙΣ ΤΙΝΑΞΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣΑΣ ΠΑΤΡΩΝΑΡΑΤΕ ΣΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΣΕ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ, ΣΕ ΕΠΙΔΩΤΗΣΕΙΣ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΠΕΙΡΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ,ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΜΩΣ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ,ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/11/13 00:30

    Μιλαει και η μπεκροκανατα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/11/13 06:34

    Δεν φταίνε αυτοί που μπαζώναν τα ρέματα, φταίει το παρακράτος που δημιούργησες εσύ και οι ομοίοι σου. Φταίει η ασυδοσία στην πολεοδομία, φταίει ο σταρχιδισμός στις δημόσιες υπηρεσίες. Φταίνε οι πρωην και νυν δήμαρχοι και νομάρχες για την κατάντια του νησιού. Επιτρέπεται αυτή η γέφυρα να βρίσκεται σε αυτό το χάλι και κάποιες άλλες όχι τόσο χρήσιμες να είναι υπερσύχρονες;;; Και όσο για την μεθυσμένη Πιπιλή, ας σηκώσει τον κώλο της απο το έδρανο, να έρθει να δει απο κοντά και να ακούσει και μετά να κάνει κριτική αφού είδε και άκουσε απο κοντά και όχι απο την άλλη άκρη της Ελλάδας για τα χάλια του τόπου. Αει στο διάολο πιο με τα καθίκια που μπλέξαμε κακόχρονο να 'χουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *