ροή ειδήσεων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών στο οδικό δίκτυο της Ρόδου

Ανακοινώνεται ότι, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης στο οδικό δίκτυο της Ρόδου ισχύει... απαγόρευση της στάθμευσης και κυκλοφορίας των οχημάτων ως εξής:

Στο 1ο χλμ της επαρχιακής οδού Παστίδας - Κρεμαστής στη συμβολή της με την επαρχιακή οδό Κρεμαστής - Μαριτσών, οπού υπάρχει γέφυρα που έχει υποστεί ζημιές. Η κυκλοφορία θα επιτρέπεται από παρακείμενες οδούς.
Στη δημοτική παραλιακή οδό Κρεμαστής, πλησίον της εκβολής του χειμάρρου (Κρεμαστινός ποταμός), όπου το οδόστρωμα έχει υποστεί ζημιές.
Στην επαρχιακή οδό από τη γέφυρα της Κρεμαστής έως την επαρχιακή οδό Κρεμαστής - Μαριτσών, όπου το οδόστρωμα έχει υποστεί ζημιές, με εξαίρεση τα οχήματα των που κατευθύνονται σε κατοικίες παρακείμενες της εν λόγω οδού. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τη γέφυρα της Κρεμαστής.

Οι συγκεκριμένες κυκλοφορικές ρυθμίσεις θα ισχύσουν μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, την ασφαλή μετακίνηση, την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων και πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των ρυθμιστών της κυκλοφορία

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *