ροή ειδήσεων

Ο εισαγγελέας Φλωρίδης προειδοποιεί: Aν γίνουν μαζικοί πλειστηριασμοί θα είναι σαν...

Ως φρικτή εμπειρία περιγράφει ο πασίγνωστος εισαγγελέας Βασίλης Φλωρίδης τη διαδικασία των πλειστηριασμών που ζει καθημερινά στα δικαστήρια...προειδοποιώντας για όσα θα ακολουθήσουν, αν γίνουν μαζικοί πλειστηριασμοί.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real τόνισε χαρακτηριστικά: «Αν γίνουν μαζικοί πλειστηριασμοί σημαίνει για μένα μια δεύτερη μικρασιατική καταστροφή. Από τη Βουλή δεν μπορεί να περάσει τέτοιος νόμος που να βγάζει μαζικά σε πλειστηριασμό τα σπίτια του κόσμου που δεν μπορούν να πληρώσουν. Και οι τράπεζες έχουν συμμετοχή σε αυτό». Πρόσθεσε περιγραφικά: «Πλειστηριασμοί γίνονταν πάντα στην Ελλάδα. Αυτοί που εισηγούνται άλλα πράγματα δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει πλειστηριασμός. Εμείς τα ζούμε καθημερινά στα δικαστήρια. Μιλάμε για φρικτές καταστάσεις. Αυτό που δεν γίνεται κατανοητό σήμερα και δεν το εμπεδώνουν και αυτά τα τρία άτομα της τρόικας, τα οποία δεν ξέρω τι προελεύσεως είναι τι προσόντα έχουν και τι ψυχική ισορροπία, εδώ υπάρχει πρόβλημα».
Συνέχισε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό: «Τα άτομα τα οποία ασκούν δημόσια εξουσία και εν προκειμένω η τρόικα κυβερνά κατά ένα μεγάλο μέρος, πρέπει να διαπιστώσουμε ότι είναι άτομα ψυχικά ισορροπημένα. Εγώ τουλάχιστον σε έναν από αυτούς δεν το έχω δει. Πιστεύω ότι ο κ. Πρωθυπουργός πρέπει να ζητήσει να αλλάξουν τα άτομα».
Ερωτηθείς για την αποπομπή του από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων δήλωσε: «Αυτές είναι αποφάσεις πολιτικές και αυτός που τις παίρνει έχει και το βάρος των αποφάσεων του. Εάν κάνω οποιαδήποτε κρίση, θα θεωρηθεί ότι κάνω αντιπολίτευση. Θεωρώ ότι υπάρχουν πιο καλοί από μένα και εύχομαι το έργο να συνεχιστεί».










Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *