ροή ειδήσεων

Σοκ στις Βρυξέλλες: Ευρωβουλευτής αποκάλυψε ότι είναι τρανσέξουαλ! [ΦΩΤΟ]

Από την πρώτη στιγμη που διαβάσαμε την είδηση, αμέσως μάς πήγε το μυαλό από ποια χώρα μπορεί να είναι... Και πέσαμε μέσα!!! Διαβάστε ποια είναι η ευρωβουλευτής που απαρνήθηκε τη φύση της και δείτε φωτογραφίες...
Η ευρωβουλευτίνα Νίκι Σινκλέρ (Nikki Sinclaire) είναι η πρώτη πολιτικός στην ΕΕ που έχει κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλλου, ένα καλά φυλαγμένο μυστικό που μέχρι σήμερα ήξεραν μόνο οι φίλοι της και οι οικογένειά της, αλλή η 45χρονη πολιτικός θέλησε να το μοιραστεί με όλους μέσω της αυτοβιογραφίας της.

Στο βιβλίο για τη ζωή της με τίτλο «Μην εγκαταλείπεις ποτέ» η Σινκλέρ περιγράφει τα πρώτα χρόνια της ζωής της που έζησε σαν αγόρι αλλά και τη μεγάλη απόφαση που πήρε να αλλάξει φύλλο, πριν από 20 χρόνια, περίπου στην ηλικία των 23 ετών.

Μετά τις αποκαλύψεις για το φύλλο της, η Σινκλέρ δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι έχει μεγάλες φιλοδοξίες και θέλει να γίνει υπουργός.«Δεν θέλω το παρελθόν να επισκιάσει την πολιτική μου πορεία. Θεωρώ πως πραγματική ισότητα έχουμε μόνο όταν το χρώμα, το φύλο και η σεξουαλικότητά μας δεν είναι ταμπέλα δίπλα στο όνομά μας. Δεν έχουμε φτάσει εκεί ακόμη» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η 45χρονη πολιτικός η οποία εξελέγη το 2009 με το «UKIP» (βρετανικό Κόμμα Ανεξαρτησίας) του Νάιτζελ Φάρατζ διαγράφηκε από το κόμμα το 2010, λόγω πολιτικής διαφωνίας, καθώς θεωρούσε ακροδεξιές τις απόψεις των μελών του. Στη συνέχεια η Σινκλέρ πήρε τη μεγάλη απόφαση να ιδρύσει το δικό της κόμμα, υπό τον τίτλο: «Απαιτούμε δημοψήφισμα».







Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *