ροή ειδήσεων

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ: ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ !

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ;;;; ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ KAI ME ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ 4 (ΤΕΣΣΕΡΙΣ) ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΛΜΑΤΕ...
ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ;; KAI ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ.. ΑΠΛΑ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ 50% ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 50%.. ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤO ΓΡΑΦΕΙO ΠΡΟΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟΥ.. ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;; KAI ΤΙ EXEI NA ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ;; KAI ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ Η' ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Η\' ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΗ ΡΟΔΟ ΣΑΝ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ, ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.. ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.. ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ...ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ..ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ..


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/11/13 07:46

    ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΒΡΕ ΑΛΗΤΕΣ..!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/11/13 09:54

    ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ ΑΝΊΚΑΝΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/11/13 09:56

    Εμείς όμως την παράβαση την κάναμε ολόκληρη, στην διάβαση των πεζών παρκάραμε ολόκληρο το αυτοκίνητο μας και παρόλο που είμαστε τουριστικό νησί, προτιμούσαμε να μας κοιτάνε σαν ούφο οι πεζοί τουρίστες που τους δυσκολεύαμε την ζωή. Γιατί απορούμε που ο δήμος θέλει να πληρωθεί το 100% της κλίσης.
    Την δε Ρόδο εκτός από τις αρχές πρέπει και εμείς οι πολίτες να την κοιτάμε σαν κόρη οφθαλμού, και μάντεψε ποιος μπάζωνε και μετά εχτιζε στα μπαζωμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/11/13 10:30

    ΝΑΙ ΦΙΛΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ.ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ,ΣΤΟ ΚΑΜΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΓΚΟ.
    ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΜΠΑΓΚΑΖΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/11/13 15:28

    και επειδή πνίγηκαν 5 άνθρωποι πρέπει να σταματήσει να λειτουργεί το κράτος? λάθη γίνονται και θα γίνονται. και αν έστειλαν μια κλήση που πληρώθηκε είναι θέμα? φαντάζομαι ότι οι περισσότερες που στέλνουν είναι ανύσπρακτες. οι περισσότεροι επίσης θα έπρεπε να τους πέρνουν πινακίδες και όχι μόνο με τα αίσχη που κάνουν και παρκάρουν όπου θέλουν και τους γράφουν για μερικά €.

    Υ.Γ είμαι πολίτης όπως όλοι που έχω κρίση και λέω ότι για αυτήν την κατάσταση φταίμε όλοι. εμείς πάνω απ όλα που τους ψηφίζουμε.
    Μην πει κανείς ότι εγώδεν τους ψήφιασα γιατί ούτε εγώ το έκανα αλλά έτσι είναι η δημολρατία και η πολύ δημοκρατία βλάπτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/11/13 16:24

    Από τις τάξεις του γυμνασίου διδάσκονται οι νέοι και οι νέες μας βασικά στοιχεία δικαίου. Ο σκοπός είναι ο ενήληξ των 18 ετών πού έχει δικαίωμα ψήφου που εκτός από το δικό του μέλλον ορίζει δυστυχώς και το δικό μου ,και είναι πια ενεργός πολίτης, να μπορεί να κατανοήσει κατ’ελάχιστον απλές λειτουργίες ενός οργανωμένου κράτους.
    Όταν παραβαίνουμε τον ΚΟΚ ,το κόστος και ο αντίκτυπος των πράξεων μας ,είναι εκ των προτέρων γνωστά. Δεν είναι μυστικό του κράτος το ότι το παράνομο παρκάρισμα κοστίζει Χ ευρώ. Αφού λοιπόν αποτελεί επιλογή μας να παραβαίνουμε διατάξεις του ΚΟΚ, πρέπει να διαθέτουμε και την ανάλογη στάση και να πληρώνουμε σαν κύριοι τις οφειλές μας προς το κράτος.
    Προφανώς ο συντάκτης του ανωτέρω άρθρου για λόγους που μόνο ο ίδιος γνωρίζει, δεν θέλει να πληρωθούν οι κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας στο ακέραιο. Επίσης αποκαλεί κάποιους αλήτες ,μη λαμβάνοντας υπόψη ότι εμείς οι πολίτες ψηφίζουμε τους συγκεκριμένους κύριους .Η στάση τους ,η συμπεριφορά τους, η πρόσφατη αλλά και προγενέστερη εικόνα τους στο κοινοβούλιο ,είναι ο δικός μας αντικατοπτρισμός, η μικρογραφία της δικής μας κοινωνίας, δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/11/13 18:01

    ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΒΗΣΕΣ ΤΙΣ ΚΛΉΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΣΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *