ροή ειδήσεων

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ: Δολοφόνησε τον άντρα της και παίρνει... επίδομα χηρείας!!! [ΕΓΓΡΑΦΟ]

Μόνο στα ανέκδοτα και στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά!!!
Έχασαν τον άνθρωπό τους από τα χέρια της ίδιας του της γυναίκας αλλά τώρα δοκίμασαν μία ακόμη έκπληξη οι συγγενείς του θύματος. Ο αδελφός του ...
θύματος πιο συγκεκριμένα όπως αποκαλύπτει το thrakitoday ζητά με έγγραφο του προς το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους να μάθει εάν η νύφη του-η οποία έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία-λαμβάνει και σύνταξη χηρείας.

Η γυναίκα καταδικάστηκε γιατί σύμφωνα με το κατηγορητήριο σκότωσε τον σύζυγό της στις 3 Ιανουαρίου του 2009. Το δικαστήριο την έκρινε ένοχη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και την καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς να της αναγνωριστεί μάλιστα κανένα ελαφρυντικό. Όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, η κατηγορούμενη έπνιξε με ένα μαξιλάρι τον άνδρα της το 2009, ενώ αμέσως μετά τη σύλληψή της είχε κριθεί προφυλακιστέα.

«Πρόσφατα έχω πληροφορηθεί πως η δολοφόνος του αδελφού μου, παραδόξως, λαμβάνει τη σύνταξη από τον θάνατο του αδελφού» αναφέρει στο αίτημα του προς τον Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ο αδελφός του θύματος, ζητώντας να λάβει στοιχεία αναφορικά με το εάν καταβάλλεται η σύνταξη του θανόντος στη γυναίκα, από πότε και με ποια δικαιολογητικά αυτή της χορηγήθηκε.

Πάντως μέχρι και σήμερα ο αιτών δεν έχει λάβει απαντήσεις.

Δείτε το έγγραφο:



πηγή


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *