ροή ειδήσεων

Αδιέξοδο με το δίκυκλο και το ΚΤΕΟ

Αναγνώστης:
Κύριοι είμαι κάτοχος ενός δικύκλου 105 κ.ε. και είμαι υποχρεωμένος να το περάσω ΚΤΕΟ βάσει των νέων κανονισμών, κατά το παρελθόν... είχα δίκυκλο 50 κ.ε. το έδωσα όμως διότι δεν είχε την δυνατότητα να διανύσω ανηφόρα, είμαι 63 χρονών διαμένω σε ένα χωριό νησιού, η απόσταση από το ΚΤΕΟ είναι οδικώς 2 ώρες!..... Συν 2 ώρες η επιστροφή!.. Υπόψη ότι μου είναι δύσκολο να διανύσω όλη αυτή τη διαδρομή. Ουδέποτε την έχω κάνει με δίκυκλο. Συνήθως οι διαδρομές μου είναι ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΕΣ στα γύρω χωριά . Η προτεινόμενη λύση για το περάσω ΚΤΕΟ είναι η μεταφορά του μέσω φορτηγού το κόστος όμως είναι υψηλό . Το κράτος σήμερα από το δίκυκλο μου εισπράττει τα τέλη κυκλοφορίας και πληρώνω 6 μήνες ασφάλεια για τους θερινούς μήνες αφού τους χειμερινούς ακινητοποιείται λόγω καιρού. Υπάρχουν πολλοί οι οποίοι δεν μένουν μόνιμα σε νησί απλώς έρχονται για 2 μήνες το καλοκαίρι, το δίκυκλο το έχουν μόνιμα στο νησί, αυτοί μένουν είτε Αθήνα η και σε ξένη χώρα π.χ. ΗΠΑ κ.λ.π. Στην ίδια περίπτωση είναι πιθανόν χιλιάδες δικυκλιστές. Στην προσπάθεια του το κράτος να εισπράξει χρήματα ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ, ΑΦΟΥ Η ΦΘΗΝΕΙΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ. Η κατάληξη θα είναι να καταθέσουν πινακίδες πολλοί δικυκλιστές και φυσικά να κυκλοφορούν με ενδεικτικές, αφού ο έλεγχος της τροχαίας είναι δύσκολος σε περιοχές της επαρχίας ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΝΗΣΙΑ.
ΕΙΣΗΓΟΥΜΑΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΕΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΙΚΥΚΛΙΣΤΗΣ ΝΑ ΔΙΑΝΥΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΩΣ Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ 15ΗΜΕΡΟΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 2 ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.
Σας ευχαριστώ ένας δικυκλιστής.
Υ.Γ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΤΕΟ ΣΤΗΝ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ; Π.Χ. ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ 35 ΕΩΣ 3 8 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΚΥΚΛΟ !..... ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΣΕ ΠΑΤΡΑ, ΙΩΑΝΙΝΑ κ.λ.π. 18 έως 22 ΕΥΡΩ..
ΓΙΑΤΙ;…

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/11/13 12:14

    Απλα φιλε μου στη Ροδο ειναι μονοπωλειο η Autovision. Γι αυτο και το κοστος ειναι τοσο. Φιλος μου στο Πειραια περασε 100αρι παπακι με 15€ και εγω εδω 34€.
    Οσον αφορα το ΚΤΕΟ για τις μηχανες το θεωρω απαραδεκτο αλλα ειναι αλλο ενα μετρο που σκεφτηκαν για να αρπαξουν χρημα οπως και τοσα αλλα.
    Καλο κουραγιο σου ευχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/11/13 13:44

    Kαι για κάποιοι λόγο δεν δέχονται να βάλει το δημόσιο ΚΤΕΟ μηχάνημα για τα δίκυκλα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/11/13 15:22

    πολυ απλα εδω στην ροδο ειναι κλέφτες απο παντου απατεωνιές για να τα αρπαζουν ...βαζουν οτι παραβολο τους συμφέρει λες και ζουμε σε αλλη χωρα απατεωνες......ηρθε η ωρα να ξυπνησουν οι ροδιτες πανε οι παλιες εποχες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/11/13 15:33

    kounouposimo re tsampikoooooo!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/11/13 15:03

    Τσαμπίκος δεν θα γίνεις ποτέ κομπλεξικέ. Ουστ στα κατσάβραχα που ήρθες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *